^ToMmY^ Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Zdravím je tu někdo kdo by mi optimalizoval seo na php fusion ? http://seo-servis.cz/power-sila-stranky/1463435 http://seo-servis.cz/source-zdrojovy-kod/1463463 Tohle jsou moje vysledky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Tak úplně první věc je, že používat spojení SEO Optimalizace je pěkná blbost (SEO znamená Search Engine Optimization, takže pokud to rozepíšeš, získávaš Search Engine Optimization Optimalizace, což zní pěkně debilně :)) Ale to byla spíš taková drobnost :) Doporučuji ti si o tom něco přečíst (jako úplný základ poslouží třeba Wiki) a snažit se SEO zlepšit sám. Jde o jednu z věcí, kterou ti nikdo zadarmo KVALITNĚ dělat nebude. Pokud by tě celá problematika SEO zajímala víc doporučuji si koupit tuhle knihu , sám ji mám a rozhodně mi pomohla to víc pochopit. Jako takových pár hlavních věcí, co mi přijdou špatné na té stránce z pohledu SEO: - nevedou na ni žádné odkazy! Zaregistruj ji do katalogů (dost to pomáhá), jako seznam katalogů použij třeba tohle. Rovněž doporučuji dát odkaz na stránky do podpisu na co nejvíc fórech, taky to pomáhá, mám to ověřené :) - title stránky je úplně na nic - dávají se do něj klíčová slova, na které chceš, aby tě vyhledávač našel. Rozhodně ne: "TechPortal.eu - Portál pro vás - Novinky" - nikdo nehledá techportal.eu, ani portál pro vás. Novinky hledá dost lidí, ale je to tak obecný pojem, že se dopředu nemáte šanci dostat. - a začít používat description a key words u jednotlivých podstránek (nevím, jestli to php fusion umí), taky začít používat nadpisy, zvýraznění textu, vyplňovat info u obrázků (název, alt text...) - vygeneruj si Sitemapu a dej ji do Google Webmaster Tools (taky dost pomáhá) Ale celý SEO je prostě běh na strašně dlouhou trať a trvá nějakou dobu než se výsledky dostaví. A na ty SEO nástroje moc nehleď, i když tam budeš mít v obou 100/100, neznamená to, že k tobě bude někdo chodit. Ještě jedna věc se SEO nesouvisející - důrazně doporučuju, aby se vaše normální články začali zobrazovat tam, kde teďka jsou články Nejsme mrtví ! a Spuštění TechPortalu.eu. Takhle člověk ani nevidí, jestli je něco novýho a musí hledat, kde se vůbec nový články zobrazují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolverine04 Odesláno Listopad 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2016 Všichni se učíme, podstatná je chuť Mě se nejlépe osvědčily blogy - od jednoduchých a obecných - jako třeba - až po objemné anglojazyčné. Novinky od Google taky mohou pomoct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.