Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

SEO Optimalizace


^ToMmY^

Recommended Posts

Tak úplně první věc je, že používat spojení SEO Optimalizace je pěkná blbost (SEO znamená Search Engine Optimization, takže pokud to rozepíšeš, získávaš Search Engine Optimization Optimalizace, což zní pěkně debilně :))

Ale to byla spíš taková drobnost :) Doporučuji ti si o tom něco přečíst (jako úplný základ poslouží třeba Wiki) a snažit se SEO zlepšit sám. Jde o jednu z věcí, kterou ti nikdo zadarmo KVALITNĚ dělat nebude. Pokud by tě celá problematika SEO zajímala víc doporučuji si koupit tuhle knihu , sám ji mám a rozhodně mi pomohla to víc pochopit.

Jako takových pár hlavních věcí, co mi přijdou špatné na té stránce z pohledu SEO:

- nevedou na ni žádné odkazy! Zaregistruj ji do katalogů (dost to pomáhá), jako seznam katalogů použij třeba tohle. Rovněž doporučuji dát odkaz na stránky do podpisu na co nejvíc fórech, taky to pomáhá, mám to ověřené :)

- title stránky je úplně na nic - dávají se do něj klíčová slova, na které chceš, aby tě vyhledávač našel. Rozhodně ne: "TechPortal.eu - Portál pro vás - Novinky" - nikdo nehledá techportal.eu, ani portál pro vás. Novinky hledá dost lidí, ale je to tak obecný pojem, že se dopředu nemáte šanci dostat.

- a začít používat description a key words u jednotlivých podstránek (nevím, jestli to php fusion umí), taky začít používat nadpisy, zvýraznění textu, vyplňovat info u obrázků (název, alt text...)

- vygeneruj si Sitemapu a dej ji do Google Webmaster Tools (taky dost pomáhá)

Ale celý SEO je prostě běh na strašně dlouhou trať a trvá nějakou dobu než se výsledky dostaví. A na ty SEO nástroje moc nehleď, i když tam budeš mít v obou 100/100, neznamená to, že k tobě bude někdo chodit.

Ještě jedna věc se SEO nesouvisející - důrazně doporučuju, aby se vaše normální články začali zobrazovat tam, kde teďka jsou články Nejsme mrtví ! a Spuštění TechPortalu.eu. Takhle člověk ani nevidí, jestli je něco novýho a musí hledat, kde se vůbec nový články zobrazují.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 7 years later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu