mekin Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Mám hru resident evil 2 na 2 cd v isu a nevim jak to zkonvertovat aby mi to v psp bralo obě cd pls poradte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=9193 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mekin Odesláno Květen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 cituji: Pokud máte hru na více CD tak se automaticky u dalších CD vyplní Save ID jako Save ID CD 1 ------------------------------------------------------------------------ nic se mi automaticky nevyplnilo a tak jsem tam k 1. cd napsal rucne CD 1, a k 2.cd jsem napsal CD 2. a hra mi v psp nejde spustit z ani jednoho cd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mekin
Mám hru resident evil 2 na 2 cd v isu a nevim jak to zkonvertovat aby mi to v psp bralo obě cd pls poradte.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.