Sony108 Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Ahoj lidi, Chci se zeptat jestli můžu přes nějaký program vytáhnout z videa jenom zvukovou stopu? A popřípadě: Přes jaký program? A když tak odkaz na ten program. Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Květen 17, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 virtualdub , zadej do google , je to freeware program... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sony108 Odesláno Květen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Ok díky, ale mám video v AVI a píše mi to něco o kodecích nevíte někdo jak to udělat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 něco o kodecích... super popis problému zkus stáhnout nový kodeky: http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/kodeky/mega-codec-pack/ a nebo pokud chceš nějakej jednoduší program na video/mp3 http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/prevody_formatu/free-video-to-mp3-converter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 do google dej avi do mp3... ja si takhle taham mp3 z youtube... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sony108 Odesláno Květen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 A nevěděl by někdo přes jaký program můžu ořezat video? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 pinnacle videospin na ořezání jako editování, dvd fab platinum na ořezání titulků atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 A nevěděl by někdo přes jaký program můžu ořezat video? sony vegas.... nejlepsi program Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 killer15688 Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 jestli ses amater tak ti postaci windows movie maker xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sony108 Odesláno Květen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Díky moc všem už to mám. Můžete LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Díky moc všem už to mám. Můžete LOCK napis aspon kterej programek si si vybral:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sony108 Odesláno Květen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Nakonec na ořezání NERO :wohow: a na to vyndání zvuku ani neim jak se to jmenuje ale to co mi sem hodil tekk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sony108
Ahoj lidi, Chci se zeptat jestli můžu přes nějaký program vytáhnout z videa jenom zvukovou stopu? A popřípadě: Přes jaký program? A když tak odkaz na ten program.
Díky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts