Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problémy s update na 5.00-6


kudymen

Otázka

Zdravím, mám poměrně velký problém a ocením jakoukoli radu bez obvyklých "lamo" apod. Mám PSP Slim 2004, které jsem asi před rokem koupil "z druhé ruky" s cfw 3.90 m-33.

Se svou pandora batery jsem jej bez problémů za tu dobu dvakrát flashnul, na 4.00 (pokud se nepletu) a na 5.00 m33-4. Dnes jsem se rozhodnul flashnout na 5.00 m33-6, takže jsem provedl obvyklý postup + naformátoval memory stick a spustil update. Ten se bez problémů nainstaloval a po instalaci se PSP restartovalo. I restart proběhl v pořádku, ale když jsem poté zkusmo PSP vypnul, tak nastaly problémy.

Při zapnutí nyní vůbec nenastartuje displej ani nebliká ikona práce s MS, pouze svítí zelené "světlo"; navíc PSP nejde ani vypnout, prostě svítí zelená a vypnutí je možné pouze pomocí vytažení baterie. Jakmile se baterie dá zpět, opět se rozsvítí zelené světlo. Vůbec si nevím rady a proto prosím o relevantní pomoc, děkuju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

je mozné že jsi nainstaloval znovu cfw místo toho abys nainstaloval pouze patch nebo jak se tomu říká.......vypadá to že je bricklé pomůže ti tedˇ pouze nejaky flasher z mapy flasherů...:)

edit:tak asi trochu pozdě a asi aji špatně..blbě jsem četl.:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu