Typan Cz Odesláno Květen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 Právě nevíš jak se to písmo co se používá jmenujemimochodem ty stěma caps lockama a w místo v mě taky štvou http://www.dafont.com/search.php?q=visitor je to vpravo, takovej odstavec download ps, mac atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 Dobrý hlavně naruto fan a sharingan user přesně jak dělaný pro mě xD thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 Typan, na to že je to TVůJ první userbar tak je pěknej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Květen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 dík :) jestli ňejakej chceš, tak klikni na to z mýho podpisu a napiš si tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 ahoj ahoj, sháním nějakej userbar s tematikou Resistanc: Retribution na PSP, hlavní je pro mě nápis RESISTANCE, ostatní nechám na tobě... a pokud by bylo z čeho vybírat jenom dobře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 ok, udelam ti resistance, chces tam napsat treba resistance parmen ? klidne ti udelam i jiny kdyz uz je delam EDIT: tady je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 Program od Mefitose je fakt dobrej, akorát tam vyřešit problém s vkládánim obrázků..........jinak fakt super......mefi, máš tam THANKS :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cihiman Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 proc nedelate userbar v podobe gifu? proc nedelate menici mrknete se na muj 1 userbar v podpisu:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CyberLOL Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Vždycky se to uloží v .aup nevíte co s tim ??? Edit: omlouvám se za spam ... moje blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 ježiš , nerobte cez tieto trápne generátory .. Radšej sa naučte s Photoshopom , ale keď chcete freeware , tak GIMP .. btw najlepšia kvalita je .png ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelangelo Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Trošku to tu oživím, splácal jsem takovej jakejsi userbar... no... prostě mrněte do podpisu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street... Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Taky sem přidám můj ub:) koukněte do podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Hezký, tak to se ti povedlo udělej třeba něco jako Console Forum Moderátor atd, prostě pro moderátory, možná by o to mohly mít zájem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.