NEOZALMAN Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Čau, přišel jsem na lepší media než jsou Verbatim, :bash: vypaleno 10ks a velká spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JetthroCZ Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 A ze bys uvedl v cem jsou lepsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 b0x3r305 Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 to by me taky zajimalo :D myslim celkem dost zbytecny tema.. na Verbatim toho muzes vypalit kolik chces a kvalitou jsou hodne vysoko.. a nejaky TDK? :D:D ale no tak :D ja mam treba okolo 100ks her na Philips po 24kc a ani jednou sem zadnej problem nemel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NEOZALMAN Odesláno Květen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 tak cena 29kč, a spodek maj krásnědo tmavě fialova, mech je bere uplně jako originaly, říkám, zkus testnout 1 - 2 ks, a uvidiš, hned budeš taky taky chválit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 ten kdo tvrdi ze jsou lepsi media nez-li Verbatim se zrejme v IT a pocitacove oblasti zrejme moc nepohybuje,lety overena znacka Verbatim si za ten dlouhej cas ziskala hooodne lidi,tvrdit ze jsou lepsi :D mas snad doma analyzer na DVD,to ze nekdo vypali na tyhle DVD 20 her a jdou mu a ten zase 20 her na jiny a taky jdou, paneboze kam ten svet speje, takovy zbytecny topicy EDIT: no urcite si budu vybirat DVDcka kvuli tomu ze jsou barevny :D OMFG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JetthroCZ Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 No jelikoz vsechno co hraju tlacim na 120gb disk tak opravdu nevidim sebemensi duvod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Johnysko myslim ze neozalman se v tomdle pohybuje ;)... kazdej ma svuj nazor na DVDcka... ja je bohuzel testnout nemuzu... takze nemuzu rict jestli sou lepsi nebo ne... ovsem nesud ze verbatim sou lepsi kdyz si to druhy nevyzkousel :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 ja treba HDD nemam a jedu z disku a jsem naprosto spokojenej,tady jde hlavne o dlouhodobejsi kvalitu,rict po pul roce ze to je dobry medium ze ta hra porad funguje nic nedokazuje,sam jsem kupoval (to uz je hodne davno) multidiscy (nejaka radoby znacka),vypaloval jsem na to DVD filmy a po dvou a vice letech to proste uz nejde, a proc taky, prekvapive lacine medium nevydrzelo tak dlouho EDIT: jasny taky jsem si vsiml, NEOZALMAN neni jmeno nezname takze beru zpet ze se nevyzna v IT a v PC :D sry NEO ale tak je to pravda no kazdy ma sveho favorita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 a? já používám hlavně memorexy.....asi 250-270 her na nich..z těch všech jsem jednou jedinkrát narazil na špatné balení.....jinak vždy bez problémů? a ? zbytečný topic lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
NEOZALMAN
Čau, přišel jsem na lepší media než jsou Verbatim, :bash: vypaleno 10ks a velká spokojenost.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts