xUltimate Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 Zdravím, Moje PSP Fat dostalo silný náraz. Křupl kryt a odešla wifi. Přesněji ten drátek, co je přez základní desku, co de blbě sundat, když měníte zadní kdyt se utrhl. Potřeboval bych ho opravit za rozumnou cenu. Doporučíte mi nějaký servis? PSP jsem kupoval použité, chybělo vevnitř pár šroubků a tlačítko R jsem ztratil, tak aby mi tam za mírný poplatek tyto drobnůstky přidaly. Nový kryt samozřejmě mám. btw: playcentrum.cz mi sem nepište, psal jsem tam a prý nedělají takhle rozsáhlé opravy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 pokud si to chces udelat sam, tak mam ty dily doma. - wifi anteny (ty plosky s dratem) mam 2 - R je myslim stejne jak na slimko, takze to mam doma taky (primo fatkove R nemam) pokud to chces poslat i s nejakyma sroubkama tak neni problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Květen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 pokud si to chces udelat sam, tak mam ty dily doma. - wifi anteny (ty plosky s dratem) mam 2 - R je myslim stejne jak na slimko, takze to mam doma taky (primo fatkove R nemam) pokud to chces poslat i s nejakyma sroubkama tak neni problem. Díky, ale už jednou jsem ho rozebíral do posledního šroubku a sem rád, že funguje...znovu se do toho pouštět nebudu, proto hledam někoho, kdo to udělá... EDIT: Ty by si to neopravil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 kazdopadne nahradni antenu budes muset sehnat ty, protoze se vubec neprodava... takze bys mel koupit dily a nekomu to poslat na servis... ja sem shopny servisovat slimka s 3000, ale na fatka si netroufnu... kontakty k displayi sou blbe udelane, a rady se kazi... a to mi za to nestoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.