Wind Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 zdravim jelikoz uz mi prisli 2 PM zpravy jetli nevim jak dal v pokemon platinum napdalo me udelat takovy navod,na internetu jsem jich na platinum moc nenasel,a rekl bych ze jsou tam obcas dost slozite hledani co delat dal atp. kazdopadne bych navod udelal rad jelikoz mam spoustu volneho casu..... pokud zvolite budete PRO zacnu s tim prozatim tady muzete psat vase zaseky atp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marti1 Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 já vím že píšu s takovým zpožděním , ale asi nevznikl nějaký návod nebo pomůcka na Pokemony pro začátečníky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 No jestli budeš chtít s něčím poradit napiš mi PM a tam ti poradím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikpatrik Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 jaký je mezi těmi třemi díly rozdíl? Jen pár jiných pokemonů a rozdíly v levlech legendárních pkmn ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ureal revolution Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 V podstatě ano, akorát v Platinum je přidán Distortion world a pár dalších maličkostí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fricky Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 Veľmi pekný návod napísal Ash z agoa.super-forum.net ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 ja som navod nasiel...ale na par miest som sa podla neho nevedel dostat...takze ak sa ti chce kludne mozes zacat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dobros Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 cest mam pokemon platinum udelal sem ligu a sem sampionem ale nemuzu se pak dostat do tech zbyvajich 2 aren co jsou pak za ligou nevite nekdo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 mam presne ten isty problem mozno na serebii.net nieco bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucario Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 čs potřebuju help s tim pokedexem chybý mi 1 pokemon (umbreon) a nevim kde je abych si ho moh přidat do pokedexu pls poraď mi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Prosinec 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 To píšeš brzo :D koukni se na youtube, už se v pokemonech moc neorientuju :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucario Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 No na Youtube sem to nenašel :DDD toho umbreona už hledám dlouho nikde neni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.