Worda Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 Ahoj, Mám iPod Nano, a docela mě zajmá podcasting. Chtěl jsem se zeptat jaký sledujete podcast ať už český nebo cizí. A ještě mě zajmá jestli nejde v podcast nějaký rádio nebo tak. dík za odpovědi :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mortus Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 no audio podcasty ma nezaujimaju a z video pozeram napr best of youtube, happy tree friends a par z discovery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 Cesky rozhlas afaik ma vsetky relacie ako podcasty. Ja pocuvam Podcast Beyond z psp.ign.com a sledujem diggnation(to najzaujimavejsie z digg.com), obidve su na iTunes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 koukam na hodne podcastu, a kdybych to tu mel vypisovat, tak sem tu dozejtra ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Worda Odesláno Květen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 Tak napiš 5 nejoblíbenějších třeba. Já furt nemůžu narazit na něco co by mě zajmalo a tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 Volcast, Vans podcast, Black box podcast, Red bull podcast, Fuel tv podcast...vsechno je to z skateboardingu vetsinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Worda Odesláno Květen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 Tak to jsem na tom stejně ale já jdu spíš po BMX. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 tak vidis, je to tam toho strasne moc z kazdyho temata, ktery te zajima :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svoboterka Odesláno Únor 11, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2022 Ahoj, mě teď hodně baví podcast Městské policie Brno. Jmenuje se to Švestky valí pecky a kromě toho, že se u toho dost bavím, tak jsem se reálně dozvěděla zajímavé věci. Jsou tam vtipné případy, mluví se tam o mýtech spojených se strážníky. Za sebe si bez ohledu na svůj vztah k měšťákům cením hlavně té snahy komunikovat s veřejností touhle cestou a IMHO se jim to dost daří. Je to na Spotify, pro iOS, ale i někde jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 11, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2022 Takže ses registroval na fóru o konzolích a okomentoval 13 let starej topic o podcastech? Necrolock! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts