tekken90 Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 Tak se pochlubte pánové a dámy :angle: já: 1,1,2,2,2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 Ještě ňák brzo né No já nejspíš budu mít jednu 3 ENG :-( 8 třída Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 ja nejspis propadnu GameEs: z češtiny? z cestinjy ne z ty mam za 2 GameEs: tak dobrý no :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codman Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 ja budu mit par trojek:D.sem v 8. tride a na skolu celkem seru:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 ^^ no to seš teda frajer...ale mrtě prdel když hulíš a chlastáš, viď...:roll: tyhle typy miluju...serou na školu a ještě se tim chluběj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 9.trida ... 2.pololeti, takze se skoro neucime :D ...asi budu mit cca 4dvojky ...) congratulations tekku ! :love::lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 ja budu mit par trojek:D.sem v 8. tride a na skolu celkem seru:D Jéé, to je supr! :D :D :D OMG.. demence hadr :blink: Jinak, tobě gratuluju Tekku. Ostatním maturantům držím palce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 ^^ no to seš teda frajer...ale mrtě prdel když hulíš a chlastáš, viď...:roll: tyhle typy miluju...serou na školu a ještě se tim chluběj... nemyslim si že ty seš jak z rychlejch šípů .... ja si to docela po**** , asi 3 jednicky budou , vecina dvojky ... trojka jedna nebo dve , nebo zadna uvidim jestli se zacnu ucit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 ^ ne, to rozhodně ne, ale určitě se nevyseru na něco, co mi pomůže v celym životě...kdo nemá základní vzdělání tak může vzít lopatu a jít makat s černejma...když vás škola nebaví, tak kdo vám brání jít makat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 ^ ne, to rozhodně ne, ale určitě se nevyseru na něco, co mi pomůže v celym životě...kdo nemá základní vzdělání tak může vzít lopatu a jít makat s černejma...když vás škola nebaví, tak kdo vám brání jít makat? Oni si to uvědomí až bude pozdě uvidíš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 škola ti nepomůže....školou musíš projít..obvykle abys něčemu rozuměl a znal to tak to získáš z vlastního života...nicméně dnes to chce mít minimálně tu maturitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 nejdulezitejsi predmety>3,3,3,3,2,3...:) sem v prvaku a neucim se neba mne to.:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 docela se podivuju, že tři čtvrtě fóra do tohoto topicu nepíše, že propadá z češtiny ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 hele já neřikám že je normalni mit ze vseho 3 a srat na to ... já si to držim všechno max do 2-3 ... základka = no comment Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Květen 20, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 hele já neřikám že je normalni mit ze vseho 3 a srat na to ... já si to držim všechno max do 2-3 ... základka = no comment No comment ?? Si zdravej ?? Základku potřebuješ, aby tě přihlásili na střední..... a pokud ti je 12 a máš 2 a 3, tak to seš opravdu tvrdej kluk a hlavně máš před sebou velkou budoucnost.... takové názory a předevšim známky co tu vidim, mě opravdu udivují..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 btw a za chvíli tu napíše rix ....já to nedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 Tohle pololeti sem se na to totalne vysral... sem v devaty tride a vidim to na dvě trojky; chemie a biologie, jinak už sem přijat na Gympl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 No comment ?? Si zdravej ?? Základku potřebuješ, aby tě přihlásili na střední..... a pokud ti je 12 a máš 2 a 3, tak to seš opravdu tvrdej kluk a hlavně máš před sebou velkou budoucnost....takové názory a předevšim známky co tu vidim, mě opravdu udivují..... proc to resis? ted je prece in ze vseho propadat a na zakladce mit 4. pak jit na kuchare a pak na urad prace... oni si tohle neuvedomujou a ty jim to nevysvetlis proste tohle ignoruj tak jako ja... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 Já jsem dal státnice z angličtiny za 2, jupí. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 Tak já se myslím učím poměrně dobře ( teď na pololetí jsem měl tři dvojky ), ale jelikož už jsem přijatej, tak to teď taky trošku flákám a těch dvojek asi bude na konci více :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 Taky se "pochlubim" : prvak asi dve ctyrky :? ale delam si to sam pac raci si obcas zachlastam nebo zaparim na xku... a na uceni nak nezbyva cas... ale ve skole neco pochytam a naucim se to dycky pred pisemkou tam Neni nad to obcas si zajet zakalit na nakou rychtu :shock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 tak jak vidim sem zatim nejhorsi... na zakladce sem propadal, v prvaku sem propadl a tedka ve druhaku me hrozi 3 petky...je ale rozdil sprtat, bejt blbej hnup kterej nemysli na nic jinyho nez na skolu nebo jako ja uzivat si zivota a moc se "nestresovat skolou", ze sprtu vetsinou vyrostouu lidi bez charizma, setrilkove a dementi bez zlozviku :D tak to vidim ja re.connect: muj pripad, huleni,psychotropni latky a obor elektroinik nejde do sebe jinak tekkno rulezz xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 No řekl bych že na místě sou v současnosti jen ty maturity a vysvědčení tekk napsal tak dopředu aby se za měsíc nezakládal novej topic, ale to je jedno. :D Sem v prváku a když se budu snažit tak nebudu mít ani jednu trojku :D a maximálně budu mít 3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 Poslední rok na základce, zatím to vypadá na pět 2. Moje zatím nejhorší vysvědčení :D Ale teď už je to jedno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 proc to resis? ted je prece in ze vseho propadat a na zakladce mit 4. pak jit na kuchare a pak na urad prace... oni si tohle neuvedomujou a ty jim to nevysvetlis proste tohle ignoruj tak jako ja... tim no comment sem myslel jako ty co choděj na základku na 2. stupeň , já sem na gymplu ... možná pro tví kamarády je IN mít čtyřky , ono je těžký nemít blbý známky když si učitelka plete testy s primou a sekundou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.