Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Maturity & Vysvědčení 2009

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 69
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

^^ no to seš teda frajer...ale mrtě prdel když hulíš a chlastáš, viď...:roll: tyhle typy miluju...serou na školu a ještě se tim chluběj...

nemyslim si že ty seš jak z rychlejch šípů .... ja si to docela po**** , asi 3 jednicky budou , vecina dvojky ... trojka jedna nebo dve , nebo zadna uvidim jestli se zacnu ucit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

^ ne, to rozhodně ne, ale určitě se nevyseru na něco, co mi pomůže v celym životě...kdo nemá základní vzdělání tak může vzít lopatu a jít makat s černejma...když vás škola nebaví, tak kdo vám brání jít makat?

Oni si to uvědomí až bude pozdě uvidíš ;)

Odkaz ke komentáři

• Moderators
hele já neřikám že je normalni mit ze vseho 3 a srat na to ... já si to držim všechno max do 2-3 ... základka = no comment

No comment ?? Si zdravej ?? Základku potřebuješ, aby tě přihlásili na střední..... a pokud ti je 12 a máš 2 a 3, tak to seš opravdu tvrdej kluk a hlavně máš před sebou velkou budoucnost....

takové názory a předevšim známky co tu vidim, mě opravdu udivují.....

Odkaz ke komentáři

No comment ?? Si zdravej ?? Základku potřebuješ, aby tě přihlásili na střední..... a pokud ti je 12 a máš 2 a 3, tak to seš opravdu tvrdej kluk a hlavně máš před sebou velkou budoucnost....

takové názory a předevšim známky co tu vidim, mě opravdu udivují.....

proc to resis? ted je prece in ze vseho propadat a na zakladce mit 4. pak jit na kuchare a pak na urad prace... oni si tohle neuvedomujou a ty jim to nevysvetlis proste tohle ignoruj tak jako ja...

Odkaz ke komentáři

Taky se "pochlubim" : prvak asi dve ctyrky :? ale delam si to sam pac raci si obcas zachlastam nebo zaparim na xku... a na uceni nak nezbyva cas... ale ve skole neco pochytam a naucim se to dycky pred pisemkou tam

Neni nad to obcas si zajet zakalit na nakou rychtu :shock:

Odkaz ke komentáři

tak jak vidim sem zatim nejhorsi... na zakladce sem propadal, v prvaku sem propadl a tedka ve druhaku me hrozi 3 petky...je ale rozdil sprtat, bejt blbej hnup kterej nemysli na nic jinyho nez na skolu nebo jako ja uzivat si zivota a moc se "nestresovat skolou", ze sprtu vetsinou vyrostouu lidi bez charizma, setrilkove a dementi bez zlozviku :D tak to vidim ja

re.connect: muj pripad, huleni,psychotropni latky a obor elektroinik nejde do sebe

jinak tekkno rulezz xD

Odkaz ke komentáři

No řekl bych že na místě sou v současnosti jen ty maturity a vysvědčení tekk napsal tak dopředu aby se za měsíc nezakládal novej topic, ale to je jedno. :D

Sem v prváku a když se budu snažit tak nebudu mít ani jednu trojku :D a maximálně budu mít 3 :D

Odkaz ke komentáři

proc to resis? ted je prece in ze vseho propadat a na zakladce mit 4. pak jit na kuchare a pak na urad prace... oni si tohle neuvedomujou a ty jim to nevysvetlis proste tohle ignoruj tak jako ja...

tim no comment sem myslel jako ty co choděj na základku na 2. stupeň , já sem na gymplu ... možná pro tví kamarády je IN mít čtyřky , ono je těžký nemít blbý známky když si učitelka plete testy s primou a sekundou

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu