tekken90 Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 Tak se pochlubte pánové a dámy :angle: já: 1,1,2,2,2 Citovat
N1cCo Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 Ještě ňák brzo né No já nejspíš budu mít jednu 3 ENG :-( 8 třída Citovat
poloprase Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 ja nejspis propadnu GameEs: z češtiny? z cestinjy ne z ty mam za 2 GameEs: tak dobrý no :lol: Citovat
codman Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 ja budu mit par trojek:D.sem v 8. tride a na skolu celkem seru:D Citovat
Luk3z^ Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 ^^ no to seš teda frajer...ale mrtě prdel když hulíš a chlastáš, viď...:roll: tyhle typy miluju...serou na školu a ještě se tim chluběj... Citovat
au! Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 9.trida ... 2.pololeti, takze se skoro neucime :D ...asi budu mit cca 4dvojky ...) congratulations tekku ! :love::lol: Citovat
Lamps Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 ja budu mit par trojek:D.sem v 8. tride a na skolu celkem seru:D Jéé, to je supr! :D :D :D OMG.. demence hadr :blink: Jinak, tobě gratuluju Tekku. Ostatním maturantům držím palce :) Citovat
LoCo99 Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 ^^ no to seš teda frajer...ale mrtě prdel když hulíš a chlastáš, viď...:roll: tyhle typy miluju...serou na školu a ještě se tim chluběj... nemyslim si že ty seš jak z rychlejch šípů .... ja si to docela po**** , asi 3 jednicky budou , vecina dvojky ... trojka jedna nebo dve , nebo zadna uvidim jestli se zacnu ucit Citovat
Luk3z^ Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 ^ ne, to rozhodně ne, ale určitě se nevyseru na něco, co mi pomůže v celym životě...kdo nemá základní vzdělání tak může vzít lopatu a jít makat s černejma...když vás škola nebaví, tak kdo vám brání jít makat? Citovat
N1cCo Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 ^ ne, to rozhodně ne, ale určitě se nevyseru na něco, co mi pomůže v celym životě...kdo nemá základní vzdělání tak může vzít lopatu a jít makat s černejma...když vás škola nebaví, tak kdo vám brání jít makat? Oni si to uvědomí až bude pozdě uvidíš ;) Citovat
xDante1986 Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 škola ti nepomůže....školou musíš projít..obvykle abys něčemu rozuměl a znal to tak to získáš z vlastního života...nicméně dnes to chce mít minimálně tu maturitu Citovat
emosss Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 nejdulezitejsi predmety>3,3,3,3,2,3...:) sem v prvaku a neucim se neba mne to.:( Citovat
folty.hans Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 docela se podivuju, že tři čtvrtě fóra do tohoto topicu nepíše, že propadá z češtiny ... Citovat
LoCo99 Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 hele já neřikám že je normalni mit ze vseho 3 a srat na to ... já si to držim všechno max do 2-3 ... základka = no comment Citovat
Moderators Zinglbee Odesláno Květen 20, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 hele já neřikám že je normalni mit ze vseho 3 a srat na to ... já si to držim všechno max do 2-3 ... základka = no comment No comment ?? Si zdravej ?? Základku potřebuješ, aby tě přihlásili na střední..... a pokud ti je 12 a máš 2 a 3, tak to seš opravdu tvrdej kluk a hlavně máš před sebou velkou budoucnost.... takové názory a předevšim známky co tu vidim, mě opravdu udivují..... Citovat
xDante1986 Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 btw a za chvíli tu napíše rix ....já to nedal Citovat
Rajce Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 Tohle pololeti sem se na to totalne vysral... sem v devaty tride a vidim to na dvě trojky; chemie a biologie, jinak už sem přijat na Gympl :D Citovat
emosss Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 No comment ?? Si zdravej ?? Základku potřebuješ, aby tě přihlásili na střední..... a pokud ti je 12 a máš 2 a 3, tak to seš opravdu tvrdej kluk a hlavně máš před sebou velkou budoucnost....takové názory a předevšim známky co tu vidim, mě opravdu udivují..... proc to resis? ted je prece in ze vseho propadat a na zakladce mit 4. pak jit na kuchare a pak na urad prace... oni si tohle neuvedomujou a ty jim to nevysvetlis proste tohle ignoruj tak jako ja... Citovat
piggy Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 Já jsem dal státnice z angličtiny za 2, jupí. :) Citovat
Daxter Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 Tak já se myslím učím poměrně dobře ( teď na pololetí jsem měl tři dvojky ), ale jelikož už jsem přijatej, tak to teď taky trošku flákám a těch dvojek asi bude na konci více :D Citovat
BioToXx_ Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 Taky se "pochlubim" : prvak asi dve ctyrky :? ale delam si to sam pac raci si obcas zachlastam nebo zaparim na xku... a na uceni nak nezbyva cas... ale ve skole neco pochytam a naucim se to dycky pred pisemkou tam Neni nad to obcas si zajet zakalit na nakou rychtu :shock: Citovat
alesek__ Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 tak jak vidim sem zatim nejhorsi... na zakladce sem propadal, v prvaku sem propadl a tedka ve druhaku me hrozi 3 petky...je ale rozdil sprtat, bejt blbej hnup kterej nemysli na nic jinyho nez na skolu nebo jako ja uzivat si zivota a moc se "nestresovat skolou", ze sprtu vetsinou vyrostouu lidi bez charizma, setrilkove a dementi bez zlozviku :D tak to vidim ja re.connect: muj pripad, huleni,psychotropni latky a obor elektroinik nejde do sebe jinak tekkno rulezz xD Citovat
GameEs Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 No řekl bych že na místě sou v současnosti jen ty maturity a vysvědčení tekk napsal tak dopředu aby se za měsíc nezakládal novej topic, ale to je jedno. :D Sem v prváku a když se budu snažit tak nebudu mít ani jednu trojku :D a maximálně budu mít 3 :D Citovat
Heck Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 Poslední rok na základce, zatím to vypadá na pět 2. Moje zatím nejhorší vysvědčení :D Ale teď už je to jedno :) Citovat
LoCo99 Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 proc to resis? ted je prece in ze vseho propadat a na zakladce mit 4. pak jit na kuchare a pak na urad prace... oni si tohle neuvedomujou a ty jim to nevysvetlis proste tohle ignoruj tak jako ja... tim no comment sem myslel jako ty co choděj na základku na 2. stupeň , já sem na gymplu ... možná pro tví kamarády je IN mít čtyřky , ono je těžký nemít blbý známky když si učitelka plete testy s primou a sekundou Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.