Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 69
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• Moderators
Odesláno
hele já neřikám že je normalni mit ze vseho 3 a srat na to ... já si to držim všechno max do 2-3 ... základka = no comment

No comment ?? Si zdravej ?? Základku potřebuješ, aby tě přihlásili na střední..... a pokud ti je 12 a máš 2 a 3, tak to seš opravdu tvrdej kluk a hlavně máš před sebou velkou budoucnost....

takové názory a předevšim známky co tu vidim, mě opravdu udivují.....

Odesláno
No comment ?? Si zdravej ?? Základku potřebuješ, aby tě přihlásili na střední..... a pokud ti je 12 a máš 2 a 3, tak to seš opravdu tvrdej kluk a hlavně máš před sebou velkou budoucnost....

takové názory a předevšim známky co tu vidim, mě opravdu udivují.....

proc to resis? ted je prece in ze vseho propadat a na zakladce mit 4. pak jit na kuchare a pak na urad prace... oni si tohle neuvedomujou a ty jim to nevysvetlis proste tohle ignoruj tak jako ja...

Odesláno

tak jak vidim sem zatim nejhorsi... na zakladce sem propadal, v prvaku sem propadl a tedka ve druhaku me hrozi 3 petky...je ale rozdil sprtat, bejt blbej hnup kterej nemysli na nic jinyho nez na skolu nebo jako ja uzivat si zivota a moc se "nestresovat skolou", ze sprtu vetsinou vyrostouu lidi bez charizma, setrilkove a dementi bez zlozviku :D tak to vidim ja

re.connect: muj pripad, huleni,psychotropni latky a obor elektroinik nejde do sebe

jinak tekkno rulezz xD

Odesláno
proc to resis? ted je prece in ze vseho propadat a na zakladce mit 4. pak jit na kuchare a pak na urad prace... oni si tohle neuvedomujou a ty jim to nevysvetlis proste tohle ignoruj tak jako ja...

tim no comment sem myslel jako ty co choděj na základku na 2. stupeň , já sem na gymplu ... možná pro tví kamarády je IN mít čtyřky , ono je těžký nemít blbý známky když si učitelka plete testy s primou a sekundou

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu