tekken90 Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 FAQ K čemu to je ? K ovládání PS3 přes PC, NTB, iPhone, PDA Co bude v příší verzi ? * Add joystick support with a default SIXAXIS/DS3 button map.* Add proper audio+video synchronization (added a quick hack for now). * Add ability to set/manage buffering and bit-rate profiles. * Add error messages to the player instead of just bailing silently. * Implement power-on support. * Clean-up and document API. http://www.youtube.com/watch?v=KXd-MfrDur0 Jak na to Co potřebujeme: PC PSP s CFW (případně ChickHEN) souboryhttp://rapidshare.com/files/235558328/open_remote_play_v1.1.rar http://www.edisk.cz/stahni/44751/open_remote_play_v1.1.rar_3.88MB.html Postup: Pokud jste ještě neregistrovali PSP na vaší PS3, tak to udělejte. Do PSP překopírujte složku ORP_Export (PSP/GAME/ORP_Export) Spusťte aplikaci Run Open Remote Play Export na vašem PSP. Tím se vám na kořenu karty vytvoří soubor export.orp. Zkopírujte si ho do PC. Na PC spusťte aplikaci orpui. Klikněte na export a označte váš soubor z export.orp. Nastavte IP adresu vaší PS3. Znovu klikněte na import a importujte soubor keys.orp z archivu. Vyberte profil a klikněte na Launch. Základní ovládání:ENTER XF1 TriangleF2 SquareESCAPE CirclePAGE-UP L1PAGE-DOWN R1ARROW KEYS D-PadHOME PS ButtonCTRL-D Toggle through window sizes (normal, medium, and large)CTRL-F Enter/exit full-screen modeCTRL-Q Quit Remote Play tlačítka Select, Start a podpora analogové páčky by měla být v další verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 tak jeden z mých snů se stává skutečností.... dostat se z PC pře internet do PS3... to je něco... zase další trumf protí xboxu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 Už jsem to psal na Chatboxu, to bude vykradených fotek, filmů a hudby z PS3.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
addy66 Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 mě to nejde vždyky naskočí okno a vzápetí zmizí hned ani se pořádně neotevře mam vistu nevíte nějakou radu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 Chapu spravne ze se treba ze skoly dostanu na ps3 co mam doma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 Now better than ever — Dashhacker’s Open Remote Play v1.2 BETA. All you Windows users, you’re going to dig this one… Most notably ORP v1.2 introduces support for the SIXAXIS/DS3 controller, the required driver is included for Windows, and on the Mac, it just works. Also added is mouse support and a much-improved full-screen mode. Check the change log for the rest… ORP v1.2 changes… Vastly improved full-screen mode. Scales video to desktop resolution, much faster and now works as expected under Windows. Added proper padding for audio/video packets. This fixes the random read access violation crashes under Windows. Added support for SIXAXIS/DS3. Added mouse support. Added SELECT (F3) and START (F4) keyboard mappings. Fixed CTRL-key issues, thanks to lethalwp for the patch. And more… Get it while it’s hot… ORP 1.2 is the last official release for awhile. Cheers! btw pokud jsem dobrte pochopil.. bude se moct ps3 ovladat nejen z pc.. ale i z DS3 pripojenyho na pc.. coz je neuveritelne dobra zprava... akorat nvm jak na mobilu to facha...:( ke stahnuti zde EDIT: nejdriv mi to taky neslo.. tak tu mate navod po tom co mate opr nastavene: :arrow:Zkontrolujte si zda mate dobre IP opsanou ze system settings a system info!!! :arrow:Pak bezte do "Networks" a puste "remote play"( jako kydz se chcete pripojit s psp) :arrow:Pak teprve kliknete na "launch".. takhle mi to facha... s verzi 1.2.... zde je screen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Vím že je to starý téma ale chci se zeptat jestli to funguje na FW 3.15 mám win 7 a když to pustím tak se normál spojím ale nevidím obraz dík za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumachr Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 zdar mam dotaz asi sem spatne hledal ale vazne to nemohu najit.. jak to mam zprovoznit pres IPHONE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Pres iphone to bohuzel ete neni, nikdo zatim neprepsal aplikaci .. nekde na netu sem videl ze kdo tu aplikaci napise tak za to dostane aj prachy :D ale nevim a taky bych to bral :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Derak Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Zdravim. Nejak mi to nefunguje a nevim, jestli nedelam nekde chybu. PC se pripoji, jde ovladani a zvuk ale ne obraz. Na PSP vsechno funguje. Mam FW 3.50 a Win7 Ultimate. Nevi nekdo reseni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.