Logistickman Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2011 Hoj lidi. Není nějaká možnost vypnout motion sensor? U Worms reloaded mi to dělá hrozný voloviny a nelze ho ve hře vypnout. Citovat
vrana17 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 3, 2011 Tak lidi dobrá zpráva rozjel sem to bezdrátově, je to záležitost na 5 minut. Stačí zapojit Bluetooth Adapter a postupovat podle video návodu. Citovat
Lukasenko Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2012 Tak lidi dobrá zpráva rozjel sem to bezdrátově, je to záležitost na 5 minut.Stačí zapojit Bluetooth Adapter a postupovat podle video návodu. ...a fungujou vsechny tlacitka? Citovat
WHITE-CZ Odesláno Červenec 25, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2012 Tak kdyby si nebyl tak líný podíváš se na celé video a viděl bys že jde i bez problému hrát. Tak a tady máte video i pro MAC. Citovat
fanky Odesláno Listopad 10, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2012 Nevím proč, ale vůbec mě to nechce poslouchat, kdysi dávno mě to s MJoy 5.0 jelo, ale teď to zaboha nemůžu rozjed. Problém je v tom, že když zmáčknu jakýkoli tlačítko, tak se mě jakoby zmáčknou všechna tlačítka, tedy resp. tlč. 1,2,3,4,6 a 8, mno a chovají se, jako kdyby byli pořád zmáčkuté, nepotkal se s tím někdo ? Díky a přikládám screen. Citovat
Smartmax Odesláno Duben 24, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2013 Návodů je všude habaděj. Já to dal do kupy ve win 7 bez návodu, sice ne za minutu či dvě, ale nakonec to fungovalo. Ozkoušeno i ve hrách. Jenže...a tím to šlo okamžitě z komplu. Ovladače nebo jestli to vůbec jsou ovladače mi udělaly takový bordel v systému, že jednak nešly pořádně odinstalovat, ale taktéž mi to zneprovoznilo BT přenos hudby do dálkově připojených repro. Prostě ty ovladače se vnucovaly i tam, kam jsem nechtěl. Další záležitost...po spárování s PC byl u mne problém spárovat ovladač s PS3. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.