ellemeN Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 Zdar! :thumbup: Poslední dobou mám malinký problém, a na konzolistovi se delší dobu nikdo neozval, tak to zkusím i tady.. Potřeboval bych si zazálohovat data na počítači, jelikož to z jistých důvodů musím shodit (částečně i kvůli instalaci Windows 7). Problém spočívá v tom, že ty data mají něco přes 210GB a já nemám potřebné místo nikde. Uploudovat na servery s mým připojením ani nemá cenu zkoušet, dvdček bych spotřeboval docela dost, a prachy na novej disk, kterej použiju jenom jednou mi přijde zbytečný. Tak se vás ptám, nemá někdo doma povalující se disk na půjčení? Samozřejmě to nebude zadarmo, a po skončení zálohy a instalace, kdy disk odešlu zpět bych do balíčku přihodil nějaký zelený papírky. :cheesygrin: Předpokládám, že mi polovina nebude věřit, ale nejsem hajzlík. ;) Nuže? ono by se zjevně hodilo říci i odkud jsi přímo (vím, že v infu máš mohelnice)//// dante edit:* Mohelnice / Olomoucký Kraj / Okres Šumperk - při osobce ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 21, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 Jestli ses na ty fotce avataru ty , tak by jsme se mohly nejak domluvit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ellemeN Odesláno Květen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 romeno: Samozřejmě to nejsem já, ale nějaká ''hvězda'' z vampirfreaks.com :D :) Ale domluvit bysme se i přesto mohli ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ellemeN Odesláno Květen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 <<< refresh >>> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 Když zaplatíš prachy za tohle, proč nekoupíš HDD sám? Alespoň ti na něco může zůstat, nebo ho pak prodáš.. Kdyžtak bych ti půjčil, ale mám jen 160GB a nebyl zrovna levnej, takže by jsme se museli dohodnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ellemeN Odesláno Květen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 Možná by i těch 160GB postačilo (pokud obětuju pár blbostí). Mohli bysme se nějak dohodnout. Nemáš ICQ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ellemeN Odesláno Květen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 <<< refresh >>> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ellemeN Odesláno Květen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 <<< refresh >>> To mi říkejte, že z té hromady členů tu nikdo nemá externák? :? 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.