Elder1468623394 Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 čaves potřebuju poradit,hraju mass effect a v pohodě mi to šlape ale když si chci dát tu vesmírnou mapu tak se mi to vždycky sekne, už sem to zkoušel znova instalovat ale nepomohlo to.Nevíte někdo co s tím je?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 špatné iso možná....jiný důvod nevidím, pokud ti hra jde a nejde ti jen jedna věc....btw dodržuj názvy topicu resp můžou mít chybu oni a vyšel nějaký patch co ji opravuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 je to origo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zekeasakura Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 Je to crackom. Skus iny crack. Taketo veci robieva securom, ked vie ze si ho odbachol ale necha ta pustit hru :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Revan_ Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 Poslal sem ti v PM odkaz na torrent s crackem, který by ten tvůj problem měl vyřešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Elder1468623394
čaves potřebuju poradit,hraju mass effect a v pohodě mi to šlape ale když si chci dát tu vesmírnou mapu tak se mi to vždycky sekne, už sem to zkoušel znova instalovat ale nepomohlo to.Nevíte někdo co s tím je??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts