razor Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 Čus mám problém v téhle hře s jednou misí,chytám tři auta a když zůstane jenom jedno tak ho rozbiju a napíše to že ho nesmím zabít nebo něco tak a když ho nechám jet do konce tak to napíše že se bezpečně dostal do rezidence kdo pomůže a bude fungovat pošlu 300 creditů.dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 hru jsem sice nehral ale rekl bych ze mu musis prostreit kola nebo ho mrsknout na strom nebo barak tak to vetsinou bejva kdyz ma nekdo prezit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Květen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 no gumy má všechny prostřelené a stromy tam nejsou je to po silnici pod zemí a i kdyby tak on se otočí a jede tak kam měl namířené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Květen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 pls poraďte někdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Taky tam zrovna jsem a už jsem to skoro měl když je ten jejich boss uplně zničený a hoří tak ti to napíše airjack takže musíš skočit na jeho auto tím b to mělo být splněno bohužel se mi to povedlo pouze jednou a všiml jsem si toho pozdě a vrazil jsem do něj ještě jednou :( TAk nejde o to zničit auto ,ale zničit všechny ozbrojené lidi v bossově autě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.