Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

JDownloader

Tunings

Otázka

Čau všem chtěl bych používat program pro ztahování JDownloader,ale jestli s ním máte někdo zkušenost,chci se zeptat jestli se dá někde nastavit aby se po dokončení ztahování vyplo PC.Do tetka sem používal USDownloader,ale poslední dobou něak kravne,po dokončení třeba 5.partu se sekne a PC mi pak celou noc jede zbytečně! Díky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Tak sem na to koukl a jde tam pouze nastavit: Spustit program/skript

Spuštění externí aplikace

UkončitjD

Reset odakzů pro stahování

Toto se nastavuje ještě navíc pokud si vyberu akci pro "Všechna stahování dokončena nebo nebo "Stahování ůspěšně dokončeno" Takže tam nikde není psáno,že chci po dokončení ztahování vypnout PC,nikde to tam nevidím,tak najde se někdo kdo poradí? 6e by to tenhle program neuměl?

Odkaz ke komentáři

• 0
Tak sem na to koukl a jde tam pouze nastavit: Spustit program/skript

Spuštění externí aplikace

UkončitjD

Reset odakzů pro stahování

Toto se nastavuje ještě navíc pokud si vyberu akci pro "Všechna stahování dokončena nebo nebo "Stahování ůspěšně dokončeno" Takže tam nikde není psáno,že chci po dokončení ztahování vypnout PC,nikde to tam nevidím,tak najde se někdo kdo poradí? 6e by to tenhle program neuměl?

já používám flashget , tam ta možnost je 100% a funguje

Odkaz ke komentáři

• 0

Ja osobne pouzivam free download manager je v cestine a ma mhoho nastaveni vcetne automatickeho vypínaní po dokoncení stahovani , zrcadla pokud je soubor smazany snazi se vyhledat podobny ba dokonce stejny... ja sem stimhle programkem max spokojenej a vrele doporucuju :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Takže ještě jednou ohledně těch download manažerů.Zkoušel sem tedy te Internet Download manager a když chci ztáhnout soubor,tak mi to ukáže ikonku prohlížeče OPERA co používám a neztáhne se mi 100Mb co sem chtěl ztáhnout a ztáhne se mi 12Kb,tak tohle fakt nechápu! a u toho flashget to samé! je snad třeba někde v nastavení něco nastavit? A vsadil bych se,že u Free Download Manager by mě to takhle ztáhlo taky!

Odkaz ke komentáři

• 0

Tvuj problem neni v download manageroj ale uplne v necem jinem jestl ti stahne 12kb stahne ti to jenom odkaz a tim padem nemas premium ucet a servr ze ktere chces stahovat te nepusti s managerem....musis mit premium a nebo to postupne po jednom otevrit a vlozit do Download manageru .... takhle ja treba taham z mediafire ze musim kazdy soubor jako stahnout a pri stahovani dam manualne (sam si spustim kolik chci stahovat souboru najednou v DM) pak to jde i bez premium... ale jestli vkladas pouze linky s odkazem a nemas premium ucet pak stahnes pouze tech 12kb ... 1)takze si sezen premium a nebo to delaj jako ja ....2) najdi si nejakej free servr kde nemaj premium ucty a melo by to slapat vlozenim pouheho odkazu :)... jinak si zkus stahnout i ten Free download manager je fakt dobrej a hodne prehlednej i v nastaveni:)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu