Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Příkon PC sestavy

w810

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

kompatibilni to bude....ale misto tak predrazenyho dvoujadra bych vzal nejaky levnejsi quad asik, urcite se to do budoucna hodi . . . ted ti to pomuze leda tak na GTA4, ale jestli ho chces hrat s luxusnim setupem tak je to ta prava volba....

no a taky bych tam supl asi nejakou narachlejsi grafiku, teto karte uz dochazi dech tedka, natoz tak jestli ten komp planujes mit nekolik roku aniz bys na to sahl :P

s tou si GTA4/crysis/apod URCITE nezahrajes na plno

k cemu potrebujes vedet prikon? :P

az budes mit celou sestavu tak ti to klidne spocitam, nechce se mi s tim stvat pokud to jeste budes menit, ale ted bych to videl ODHADEM tak 300-350W

jinak za ty prachy bych asik resil jinaci zdroj :oops:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

jak rikal joXerus na co takovej drahej porcak kup si ctyrjadrouv kdy uz !!

a zdroj bych k teto sestave resil urcite levnejsi treba tento

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=57587

a urcite ty tam mas velke rozdily napriklad uz bych volil lepsi zakladni desku kdyz uz si kupujes za takovou cenu procak to bych si z koupil i drazsi desku kdyz jak koukam prachy mas do procaku je das tak usetri na procaku a kup lepsi zakladni desku a lepsi grafickou kartu doporucoval bych tuto:

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=61435

a kdyby sis priplatil tak tuto:

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=65131

Odkaz ke komentáři

• 0

osobne bych dal spis tenhle CPU http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=57763

a tuhle VGA http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=64087

a toho fotrona bych taky dal pryc prece jen zdroj tahne celou sestavu a kdyz odejde muze sebou vzit ves proto bych volil kvalitu - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=48631

Odkaz ke komentáři

• 0

no to dvoujadro co jsi zvolil je jedno z nejvykonejsich a taky nejdrazsich

da se sehnat quad s nizsi frekvenci, ale furt je to quad a je levnejsi ;)

gpu si vem nejaky typu 9800GT/GTX260 popr od ati 4850 a vejs

zdroj - ten fortas je fajn znacka, ale tento model konkretne je fakt predrazenej ;)

Odkaz ke komentáři

• 0

souhlasim s joxerusem bral bych tky grafiku:nvidia geforce 9800gt nejakou to si vyber sam

a procesor bral bych 4 jadrovej plotoze do budoucna se ti bude hodit za par let budes menit pc a procak si budes moc nechat na co kupovat 2jadro za tuto cenu kup radsi za tuto cenu 4jadro

a zdroj znacka je ok ale tky bych bral jinej typ

Odkaz ke komentáři

• 0

no ja pouzivam zdroj enermax - muze se zdat ze na tu wattaz je drahej, ale je to fakt kvalitni zdroj

ma strasne hruby mozny zatizeni, ucinnost atp - v testech byl hoodne dobre

a to je ten zdroj s kterym jsem krmil crossfire (dve ati karty) 4870 a pak GTX280 a to vsechno s quadcorem, ktery taky neco papne

zdroj bych bral enermax, corsair (ale jen par typu -vyrabi pro ne vic vyrobcu, nedelaj si to sami), seasonic (bacha na levne oem verze s kratkou kabelazi)

treba zrovna coolermaster si me moc neziskal, case delaj pekny, ale ty jejich "top" zdroje nejsou az takova vyhra

Odkaz ke komentáři

• 0
no ja pouzivam zdroj enermax - muze se zdat ze na tu wattaz je drahej, ale je to fakt kvalitni zdroj

ma strasne hruby mozny zatizeni, ucinnost atp - v testech byl hoodne dobre

a to je ten zdroj s kterym jsem krmil crossfire (dve ati karty) 4870 a pak GTX280 a to vsechno s quadcorem, ktery taky neco papne

zdroj bych bral enermax, corsair (ale jen par typu -vyrabi pro ne vic vyrobcu, nedelaj si to sami), seasonic (bacha na levne oem verze s kratkou kabelazi)

treba zrovna coolermaster si me moc neziskal, case delaj pekny, ale ty jejich "top" zdroje nejsou az takova vyhra

se 400Watakem jsi mel 4jadro a SLI\crossfire? tos jen na nouzovej rezim ne?

Odkaz ke komentáři

• 0

Nechci nic říkat,ale osobně mám 4670 v desktopu a rozjedu na ní gta 4 na střední až vyšší.Největší problém u mě je procesor kterej mi to brzdí :roll:

jinak na ní rozjedu všechno na vysoký (tim myslim i crysis) a po crysis snad všechno na max (třeba fallout 3 na ultra + 15x antialiasing a nějakej antistropic) a jede to kolem 20-50fps.

Odkaz ke komentáři

• 0
ok..no na gta4 asi nejlip ps3 nebo xbox360 :):)

no... taky by se to tak dalo říct....ale zase na druhou stranu dneska už seženeš dcl v pohodě PC na ktarým pojede GTA4... ale všechno je o penězích....ale azse na druhou stranu Klávesnice a myš je klávesnice a myš.... to se s joystickem nevyrovná...ale jestli máš dost peněz tak by neměk bej tproblém... ;)

Odkaz ke komentáři

• 0
se 400Watakem jsi mel 4jadro a SLI\crossfire? tos jen na nouzovej rezim ne?

o SLI nebyla rec, to bych musel menit desku, tu sice menim relativne casto, ale na nForce se nechystam, mozna po prazdninach x58

ano, 4 jadro ktere si v tomto vlakne nevede vubec spatne a k tomu jsem provozoval CF 4870 a nasledne gtx280 super oc a to vse krmene vyse zminenym 425W zdrojem

ty cisla na eurocase atp jsou k smichu kdyz to porovnas se skutecnym zdrojem ;)

Nechci nic říkat,ale osobně mám 4670 v desktopu a rozjedu na ní gta 4 na střední až vyšší.Největší problém u mě je procesor kterej mi to brzdí :roll:

jinak na ní rozjedu všechno na vysoký (tim myslim i crysis) a po crysis snad všechno na max (třeba fallout 3 na ultra + 15x antialiasing a nějakej antistropic) a jede to kolem 20-50fps.

vec nazoru - k cemu je mi ultra imba obraz, kdyz se to pak skube - 20 fps je malo, akorat to drbe dojem z hry, radej bych spolkl hrdost a stahl detaily :oops:

GTA4 je meznik, tahle hra na opravdu vysoke detaily zdime celej komp, na ty hafo detaily jsou situace, kdy citim i s tim quadem+gtx ze by to bralo nejaky vykon navic, takovy ty reci jak to dualcore s mainstreamovou grafikou jedou "na plno" moc nezeru

ona ta hra upravuje kazdymu to jeho "na plno" podle jeho zeleza

asi je na to fakt lepsi si poridit xbox, s pc je moc starosti, ale to ovladani =)

nostromo + poradna mys, tomu se ovladac asik nevyrovna

Odkaz ke komentáři

• 0

Ale já taky nepsal,že mi to jede na plno. Podle mě je 20fps na GTA 4 dobrý,protože tam těch 20fps je docela plynulích (jako v crysis)...

Ale jestli hold jsi jeden z těch,co potřebuje za každou cenu třeba v COD 250fps+ tak nevim co tu řešíš,protože to stejně nepoznáš

Sám mám dual core a cejtim ,že mi to brzdí hlavně procesor.Kdybych měl C2D nebo nejlépe C2Q tak by to bylo ještě něco jinýho.Navíc mám 2GB ram a to mi ve windows 7 na tuhle hru taky přijde docela málo,ale jede mi to na vyšší střední detaily

tj

textury- medium

wather kvality-hight

stíny-medium

ta blbost nevim jak se tomu nadává na very high

25

25

35

a 0 ... (to jsou ty obrysy lamp atd.)

takže podle mě to jede slušně no...

sorry za offtopic

Odkaz ke komentáři

• 0

a ja taky nepsal tobe ;)

myslel jsem ze kdyz pod tvou citaci je jeden radek textu a pak dva prazdny radky tak to bude jasne ze ty nasledne kecy o plnych detailech nejsou smerovane tobe :oops:

v cod nepotrebuju 250 snimku, cod nehraju :D

je mi jedno jestli tam mam 70 nebo 300 fps, proste nechcu moc klesat pod 50 bo to pak stoji za kulovy a 20 je teda totalni extrem imo a nerikej mi ze to nepoznas :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu