w810 Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 ahoj, prosim vas bude tato sestava kompatibilni?? jakej asi tak bude mit prikon?? a pojede na tom GTA4/H.A.W.X./CoD4,5/Zaklinac/Wanted/NFS Pro Street, Undercover na full detaily?? zkl.deska-GIGABYTE MB Sc 775 EP43-DS3LR, Intel P43 procesor- CPU INTEL Core 2 Duo E8600 3,33GHz(1333MHz) 6MBL2 LGA775 - BOX RAM- DIMM DDR2 4GB, 800MHz, CL4 (4-4-4-12),KINGSTON HyperX (Kit 2x2GB) graf.karta-Sapphire VGA ATI Radeon HD 4670, 1GB GDDR3, 128-bit, 750/873, 2x DVI, PCI-E HDD- SEAGATE BARRACUDA 7200.11, 640GB SATAII/300 7200RPM, 32MB cache zdroj-Fortron zdroj 400W EVEREST 80+, PFC, EPS, modular Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 joXerus Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 kompatibilni to bude....ale misto tak predrazenyho dvoujadra bych vzal nejaky levnejsi quad asik, urcite se to do budoucna hodi . . . ted ti to pomuze leda tak na GTA4, ale jestli ho chces hrat s luxusnim setupem tak je to ta prava volba.... no a taky bych tam supl asi nejakou narachlejsi grafiku, teto karte uz dochazi dech tedka, natoz tak jestli ten komp planujes mit nekolik roku aniz bys na to sahl :P s tou si GTA4/crysis/apod URCITE nezahrajes na plno k cemu potrebujes vedet prikon? :P az budes mit celou sestavu tak ti to klidne spocitam, nechce se mi s tim stvat pokud to jeste budes menit, ale ted bych to videl ODHADEM tak 300-350W jinak za ty prachy bych asik resil jinaci zdroj :oops: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 w810 Odesláno Květen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 ok... a jakou grafarnu bys doporucil?? no ten procesr asi necham, nebo co je na nem spatnyho.. a ten zdroj mozna budu menit na 450W nebo 500W... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rysinho8 Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 jak rikal joXerus na co takovej drahej porcak kup si ctyrjadrouv kdy uz !! a zdroj bych k teto sestave resil urcite levnejsi treba tento http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=57587 a urcite ty tam mas velke rozdily napriklad uz bych volil lepsi zakladni desku kdyz uz si kupujes za takovou cenu procak to bych si z koupil i drazsi desku kdyz jak koukam prachy mas do procaku je das tak usetri na procaku a kup lepsi zakladni desku a lepsi grafickou kartu doporucoval bych tuto: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=61435 a kdyby sis priplatil tak tuto: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=65131 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 w810 Odesláno Květen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 no ja to delal na jednech strankach a tam byla na vyber jen tato kvuli tomu procesoru...ale kdyz radis lepsi tak jakou napr od Gigabyte?? a procesor no nwm neni to zas moc 4-jadro (pls porad jakej)? a grafiku najdu jeste jinou ale asi spis Sapphire Ati Radeon.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 407sw Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 osobne bych dal spis tenhle CPU http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=57763 a tuhle VGA http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=64087 a toho fotrona bych taky dal pryc prece jen zdroj tahne celou sestavu a kdyz odejde muze sebou vzit ves proto bych volil kvalitu - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=48631 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 joXerus Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 no to dvoujadro co jsi zvolil je jedno z nejvykonejsich a taky nejdrazsich da se sehnat quad s nizsi frekvenci, ale furt je to quad a je levnejsi ;) gpu si vem nejaky typu 9800GT/GTX260 popr od ati 4850 a vejs zdroj - ten fortas je fajn znacka, ale tento model konkretne je fakt predrazenej ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rysinho8 Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 souhlasim s joxerusem bral bych tky grafiku:nvidia geforce 9800gt nejakou to si vyber sam a procesor bral bych 4 jadrovej plotoze do budoucna se ti bude hodit za par let budes menit pc a procak si budes moc nechat na co kupovat 2jadro za tuto cenu kup radsi za tuto cenu 4jadro a zdroj znacka je ok ale tky bych bral jinej typ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 joXerus Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 no ja pouzivam zdroj enermax - muze se zdat ze na tu wattaz je drahej, ale je to fakt kvalitni zdroj ma strasne hruby mozny zatizeni, ucinnost atp - v testech byl hoodne dobre a to je ten zdroj s kterym jsem krmil crossfire (dve ati karty) 4870 a pak GTX280 a to vsechno s quadcorem, ktery taky neco papne zdroj bych bral enermax, corsair (ale jen par typu -vyrabi pro ne vic vyrobcu, nedelaj si to sami), seasonic (bacha na levne oem verze s kratkou kabelazi) treba zrovna coolermaster si me moc neziskal, case delaj pekny, ale ty jejich "top" zdroje nejsou az takova vyhra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 407sw Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 no ja pouzivam zdroj enermax - muze se zdat ze na tu wattaz je drahej, ale je to fakt kvalitni zdrojma strasne hruby mozny zatizeni, ucinnost atp - v testech byl hoodne dobre a to je ten zdroj s kterym jsem krmil crossfire (dve ati karty) 4870 a pak GTX280 a to vsechno s quadcorem, ktery taky neco papne zdroj bych bral enermax, corsair (ale jen par typu -vyrabi pro ne vic vyrobcu, nedelaj si to sami), seasonic (bacha na levne oem verze s kratkou kabelazi) treba zrovna coolermaster si me moc neziskal, case delaj pekny, ale ty jejich "top" zdroje nejsou az takova vyhra se 400Watakem jsi mel 4jadro a SLI\crossfire? tos jen na nouzovej rezim ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smaky Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Nechci nic říkat,ale osobně mám 4670 v desktopu a rozjedu na ní gta 4 na střední až vyšší.Největší problém u mě je procesor kterej mi to brzdí :roll: jinak na ní rozjedu všechno na vysoký (tim myslim i crysis) a po crysis snad všechno na max (třeba fallout 3 na ultra + 15x antialiasing a nějakej antistropic) a jede to kolem 20-50fps. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 jiná grafika+ levnější procesor.... jinak s timhle rozchodíš v pohodě :CoD4,5/Zaklinac/Wanted/NFS Pro Street, Undercover na GTA4 si sestav uplně něco jinýho a s HAWKS nemám zkušenosti.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 w810 Odesláno Květen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 jiná grafika+ levnější procesor.... jinak s timhle rozchodíš v pohodě :CoD4,5/Zaklinac/Wanted/NFS Pro Street, Undercoverna GTA4 si sestav uplně něco jinýho a s HAWKS nemám zkušenosti.... ok..no na gta4 asi nejlip ps3 nebo xbox360 :):) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 ok..no na gta4 asi nejlip ps3 nebo xbox360 :):) no... taky by se to tak dalo říct....ale zase na druhou stranu dneska už seženeš dcl v pohodě PC na ktarým pojede GTA4... ale všechno je o penězích....ale azse na druhou stranu Klávesnice a myš je klávesnice a myš.... to se s joystickem nevyrovná...ale jestli máš dost peněz tak by neměk bej tproblém... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 joXerus Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 se 400Watakem jsi mel 4jadro a SLI\crossfire? tos jen na nouzovej rezim ne? o SLI nebyla rec, to bych musel menit desku, tu sice menim relativne casto, ale na nForce se nechystam, mozna po prazdninach x58 ano, 4 jadro ktere si v tomto vlakne nevede vubec spatne a k tomu jsem provozoval CF 4870 a nasledne gtx280 super oc a to vse krmene vyse zminenym 425W zdrojem ty cisla na eurocase atp jsou k smichu kdyz to porovnas se skutecnym zdrojem ;) Nechci nic říkat,ale osobně mám 4670 v desktopu a rozjedu na ní gta 4 na střední až vyšší.Největší problém u mě je procesor kterej mi to brzdí :roll:jinak na ní rozjedu všechno na vysoký (tim myslim i crysis) a po crysis snad všechno na max (třeba fallout 3 na ultra + 15x antialiasing a nějakej antistropic) a jede to kolem 20-50fps. vec nazoru - k cemu je mi ultra imba obraz, kdyz se to pak skube - 20 fps je malo, akorat to drbe dojem z hry, radej bych spolkl hrdost a stahl detaily :oops: GTA4 je meznik, tahle hra na opravdu vysoke detaily zdime celej komp, na ty hafo detaily jsou situace, kdy citim i s tim quadem+gtx ze by to bralo nejaky vykon navic, takovy ty reci jak to dualcore s mainstreamovou grafikou jedou "na plno" moc nezeru ona ta hra upravuje kazdymu to jeho "na plno" podle jeho zeleza asi je na to fakt lepsi si poridit xbox, s pc je moc starosti, ale to ovladani =) nostromo + poradna mys, tomu se ovladac asik nevyrovna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smaky Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 Ale já taky nepsal,že mi to jede na plno. Podle mě je 20fps na GTA 4 dobrý,protože tam těch 20fps je docela plynulích (jako v crysis)... Ale jestli hold jsi jeden z těch,co potřebuje za každou cenu třeba v COD 250fps+ tak nevim co tu řešíš,protože to stejně nepoznáš Sám mám dual core a cejtim ,že mi to brzdí hlavně procesor.Kdybych měl C2D nebo nejlépe C2Q tak by to bylo ještě něco jinýho.Navíc mám 2GB ram a to mi ve windows 7 na tuhle hru taky přijde docela málo,ale jede mi to na vyšší střední detaily tj textury- medium wather kvality-hight stíny-medium ta blbost nevim jak se tomu nadává na very high 25 25 35 a 0 ... (to jsou ty obrysy lamp atd.) takže podle mě to jede slušně no... sorry za offtopic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 joXerus Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 a ja taky nepsal tobe ;) myslel jsem ze kdyz pod tvou citaci je jeden radek textu a pak dva prazdny radky tak to bude jasne ze ty nasledne kecy o plnych detailech nejsou smerovane tobe :oops: v cod nepotrebuju 250 snimku, cod nehraju :D je mi jedno jestli tam mam 70 nebo 300 fps, proste nechcu moc klesat pod 50 bo to pak stoji za kulovy a 20 je teda totalni extrem imo a nerikej mi ze to nepoznas :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
w810
ahoj, prosim vas bude tato sestava kompatibilni??
jakej asi tak bude mit prikon??
a pojede na tom GTA4/H.A.W.X./CoD4,5/Zaklinac/Wanted/NFS Pro Street, Undercover na full detaily??
zkl.deska-GIGABYTE MB Sc 775 EP43-DS3LR, Intel P43
procesor- CPU INTEL Core 2 Duo E8600 3,33GHz(1333MHz) 6MBL2 LGA775 - BOX
RAM- DIMM DDR2 4GB, 800MHz, CL4 (4-4-4-12),KINGSTON HyperX (Kit 2x2GB)
graf.karta-Sapphire VGA ATI Radeon HD 4670, 1GB GDDR3, 128-bit, 750/873, 2x DVI, PCI-E
HDD- SEAGATE BARRACUDA 7200.11, 640GB SATAII/300 7200RPM, 32MB cache
zdroj-Fortron zdroj 400W EVEREST 80+, PFC, EPS, modular
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts