FeKka Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 Ahoj, jelikož už mám hodně starý kompl tak bych si chtěl koupit novej. Poraďte mi prosím kterej z těhlech dvouch je lepší. Cena ani tak neni důležitá ale radši bych tam hrál hry než nějaký sračíčkování s programama... Za 1, je tady http://acer.mironet.cz/acer-extensa-e264--e5200--2gb--320gb--gf9500gs--dvdrw--vip+dp91122/ a za 2, http://acer.mironet.cz/acer-extensa-e420--a4850--2gb--320gb--hd3650--dvdrw--vip+dp91774/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rysinho8 Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 heh sory ale tve odkazy jsou neplatne jo a pc si podle meho nazoru koupi je hovadina ploste si ho sestav je to nejlepsi nikdy bych si nekoupil uz celou sestavu v obchode to ti doporucuju a je to muj nazor a myslim si ze by si tady hodne lidi nekoupilo uz sestavenej v obchode ale radsi by si ho sestavili od nekoho nebo uz sami jo a ty odkazy sou naplatne hod je sem znova!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FeKka Odesláno Květen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 Moc tomu nerozumím tak si to radši sestavovat nebudu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 Teď jsou zase oba stejný xD Ale k tématu. Na tomhle si nový hry nezahraješ. Radši řekni cenu kterou seš ochotnej investovat a myslím, že se tady na fóru určitě najde někdo kdo ti poradí jak to v tý cenový relaci postavit, aby ti tam šly i novější hry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FeKka Odesláno Květen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 Nepotřebuju ani moc novější hry, mě stačej takový ty klasiky jako třeba CS, CS:S, Pure a tak... jinak kolik bysis tak představoval za sestavení ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 407sw Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 taky dealm sestavovani a podobny vychytavyk treba i tuning PC za sestaveni tak aspon 1000 Kč a s rozpoctem 10k se da udelat dobra masina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 že na tom novější hry nerozjede je kravina ... podle toho jestli tady borci myslej rozjede jako full detaily , 8x AA , rozlišení 24"monitoru.. jestli nepotřebuješ nutně drtit každu hru a ušetřit tak hlavně : ber grafiku a procesor od AMD, pokud chceš Windows Vista tak určitě 4 gb ram (ddr2 jak jinak), disk z vlastní zkušenosti min 500gb... ale, pokud chceš na tom PC spíš pracovat tak ber určite XP !! ale zase kvuli cenový dostupnosti OS jen 32bit, ram stačej 2gb... jinak to s AMD platí Nemá podle mě smysl stavět počítač do 10tis s intelem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 407sw Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 že na tom novější hry nerozjede je kravina ... podle toho jestli tady borci myslej rozjede jako full detaily , 8x AA , rozlišení 24"monitoru.. jestli nepotřebuješ nutně drtit každu hru a ušetřit tak hlavně : ber grafiku a procesor od AMD, pokud chceš Windows Vista tak určitě 4 gb ram (ddr2 jak jinak), disk z vlastní zkušenosti min 500gb... ale, pokud chceš na tom PC spíš pracovat tak ber určite XP !! ale zase kvuli cenový dostupnosti OS jen 32bit, ram stačej 2gb... jinak to s AMD platí Nemá podle mě smysl stavět počítač do 10tis s intelem dovoluji si nesouhlasi s nazorem ze na praci je lipsi XP naopak XP s nizkym zabezpecenim a nizsim narokum na HRY a Vistu na praci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FeKka Odesláno Květen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 Mno tak já bych radši ykspéčka protože visty se mi vůbec nelíbí a když jsem u někoho kdo je má tak se mi v tom špatně dělá,... když už tam budou tak neni problém, přeinstaluju na XP ;-).. Ale ještě mi nikdo neřekl který z těch dvou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 407sw Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 vic bychveril tomu 1. tedy verzi s Intelelackym CPU a NVidii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FeKka Odesláno Květen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 Já bych spíš ten 2. ale tak počkám kolik bude lidí a co budou říkat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rysinho8 Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 kdyz uz bral bych 1. take intel a nvidia jinak v tom ostatnim ten druhej je stejne krome toho procesoru a grafiky a ja bych bral jak sem rikal ten 1. jo a hry by tam rozjel uplne v poho napr proevolution soccer 2009,sims 3, TO PRO EVO 2009 BY TAM DAL NA HIGH detail a sims uplne v poho na stredni a vyssí tky takze ja v tom nevidim problem ale jak rikam ja bych si ho za 10000,- sestavil od nekoho nebo ja ti muzu doporucit soucastky plotoze si myslim ze kdybys do sestaveni dal 10000,- tak mas i lepsi nez tento co uz je celej ke koupi ale ber ten 1. a hry ti pojedou v pohode..jak sem uved priklad.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 ani sem se na ty sestavy nepodíval a už sem věděl odpověď :D makonec sem se na ně podíval a odpověď ti dám stejnou..... NIKDY SI NEKUPUJ POSTAVENEJ PC!!! VŽDY SI PC NECH POSTAVIT PO SOUČÁSTKÁCH!!! 1)výde to levnějc a za 2) si nakoupíš i nějaký věco do předu an pár let(lepší grafiku např.) ale tady by si třeba po půl roce tuhle grafiku vyhodil a koupil new a s touhle by si neměl co dělat ptz yb to nikdo enchtěl takže moje rada? POSTAV SI PC SÁM!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rysinho8 Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 jak rikal podfuck3r rikam to znova sestav si ho nebo jestli ces tak nam dej moznost do jake castky to ces nejvyse a tady na foru ti poradej!!!!!!!!!!nikdy si ho nekupuj celej a nepis ze se v tom nevyznas tady ti vsechno poradej jak zapojit a tak chapes??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FeKka Odesláno Květen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Ryse a PodfuCkáři : Já fakt nevim jak a co,.. já na ty mašinky moc nejsem :-D Já jsem spíš na to co je na obrazovce.... Jako jestli vám to nevadí tak jako žádnej problém nemám s tím že mi ho postavíte :-D... Ale tak dal bych do toho plusminus 12 000 Kč... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rysinho8 Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Ryse a PodfuCkáři : Já fakt nevim jak a co,.. já na ty mašinky moc nejsem :-D Já jsem spíš na to co je na obrazovce.... Jako jestli vám to nevadí tak jako žádnej problém nemám s tím že mi ho postavíte :-D... Ale tak dal bych do toho plusminus 12 000 Kč... :) tady to mas procesor: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=54453 zakladni deska: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=65055 grafika: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=65131 zdroj: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37863 pevny disk: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=47788 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 12000? jo na tom by něco možná šlo.... ale teď nemám čas dyžtak něco skusim zejtra. btw:bednu máš?HDD potřebuješ?monitor,myš,klávesici? a jakej máš zdroj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FeKka Odesláno Květen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Řeknu vám to takhle, vůbec nevim nic, takže kdybyste mi tam šoupli něco na čem nerozjedu ani XPčka tak to nepoznám ( :( :D ) ale Podfukáři : Monitor, Myš a klávesnici mam, zdroj mam prostě nevim nechápu jak se to řadí prostě... Nevim no :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SpeeDin Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 To je celkem smutný, ale do 12k seskládáš uplně výbornej počítač! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 joXerus Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 no zdroj bych radej taky bral novej :oops: jinak za 12 tycek sezenes prima streva :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 407sw Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 mohl bych ti ho sestavit nekolikrat uz jsem to delal je to celkem zabava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FeKka Odesláno Květen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 .:. REFRESH .:. Prosím pomocte mi ještě někdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fashion02 Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Rozhodně si nekupuj celý počítač.Bejt tebou tak bych napsal někomu kdo se ti tu nabídl a dohodl bych se s ním,jestli by ti to nepostavil.;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 joXerus Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 jojo, to urcite ;) sezen nekoho od vas kdo sklada a koukej mu pres rameno jak se to sefi, to neni moc tezky ja si poprvy kompa rozebral a slozil nejak na zakladce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
FeKka
Ahoj, jelikož už mám hodně starý kompl tak bych si chtěl koupit novej.
Poraďte mi prosím kterej z těhlech dvouch je lepší.
Cena ani tak neni důležitá ale radši bych tam hrál hry než nějaký sračíčkování s programama...
Za 1, je tady
a za 2,
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
23 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts