iconek Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Nazdárek všichni.PSP mám teprve chvíli a zajímalo by mě jestli existuje nějaký emulátor her z PSP na PC.Vozím si PSP ssebou v kamionu a mladá by chtěla hrát její oblíbenou hru doma na noteboku.Poradíte mi?Díky za info.Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 zkus prográmek PSP.player (nebo tak nějak) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Little Z Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 ale ja mám taký pocit že je to ako s PCSX2 (PS2 emulátor): -treba na to pomerne silné PC -nefunguje to 100%-ne a neviem či to vobec dobre funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 skoro žádnej emulátor nikdy nepůjde na 100%... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 iconek Odesláno Květen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 Dík za info,kouknu na to.Hezký den.Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarbi Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 -treba na to pomerne silné PC Tak na Emulator PSP snad tak dobrej PC byt nemusí když má procesor dohromady ňákých 660mhz a ramky max 64MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 procesor ma 333mhz ale na emulaci potrebujes alespon 10x vykonejsi stroj nebo lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 procesor ma 333mhz ale na emulaci potrebujes alespon 10x vykonejsi stroj nebo lepsi 10x ? na to si přišel jak ? Nevim paramatery ps2 , ale na emulator staci snad dvoujadro 2,4 GHZ a 3 gb ram ... coz je v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
iconek
Nazdárek všichni.PSP mám teprve chvíli a zajímalo by mě jestli existuje nějaký emulátor her z PSP na PC.Vozím si PSP ssebou v kamionu a mladá by chtěla hrát její oblíbenou hru doma na noteboku.Poradíte mi?Díky za info.Tomáš
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.