Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Auto Hi-Fi

WoKo_O

Recommended Posts

nemusiš to tlumit vůbec xD...hej sry,ale v tomhle nejedu.... myslel sme že to bude o něčem jiným,sry tak to nvm.... :D:D

EDIT:jediný co vím co se používá na vytlumení je taková hmota co má na konci jakoby piramidy... ale vůbec nevim jak to popsat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

myslim ze zalezi aj na tom ake mas radio, ake mas repraky, ako ich budes zivit :)

vytlmenim nic nepokazis - vytlmil som dvere a hlasitost sa mi subjektivne zvysila, ozvucnicu nejak riesit nemusis ak vytlmis dverny priestor je ozvucnica ako vysita (pokial teda nestavas high end kde sa uz hra aj na presne rozmery) - osobne by som odporucal asfaltove platy - len ich poriadne nahrej a popritlacaj, lebo sa ti inak stane to co mne, ze sa mi ten sajrajt nalepil na okna a to bolo teda radosti :-D

Odkaz ke komentáři

Zeptej se Miče ..... :)))
Mič rikal abych tam narval oranzovy trenky..s bilou kanickou..
myslim ze zalezi aj na tom ake mas radio, ake mas repraky, ako ich budes zivit :)

vytlmenim nic nepokazis - vytlmil som dvere a hlasitost sa mi subjektivne zvysila, ozvucnicu nejak riesit nemusis ak vytlmis dverny priestor je ozvucnica ako vysita (pokial teda nestavas high end kde sa uz hra aj na presne rozmery) - osobne by som odporucal asfaltove platy - len ich poriadne nahrej a popritlacaj, lebo sa ti inak stane to co mne, ze sa mi ten sajrajt nalepil na okna a to bolo teda radosti :-D

no uvdim..mozna ze tam narvu jen ten vatelin nebo co..nejak to vymyslim aby mi slo vubec sundat okynko..ozvucnici mozna udelam kvuli tomu akustickymu zkratu..
Odkaz ke komentáři

Vytlumením potlačíš stojaté vlny = částečně se sníží zkreslení přednesu zvuku. Zvuk se nezesílí - spíše projasní!!! Myslím si, že pokud ti bude v těch dveřích něco rezonovat tak vytlumení ti moc nepomůže, protože neutlumí silné rozonance, pouze pohltí jak jsem psal stojaté vlny.

Nějaké ty tlumící rouna najdeš zde: http://tipa.eu/cz/produkt/05580108-repro-tkanina-rtt-1-tlumici-bila/

http://tipa.eu/cz/produkt/05580114-repro-tlumici-panel/

- ale zadá se mi, že ten vatelín byl mnohem levnější (asi 80Kč m^2) a lépe se sním dělalo, protože byl prošívaný.

Odkaz ke komentáři

Zvuk se nezesílí - spíše projasní!!!

ano, ale subjektivne som to vnimal ako zhlasnenie (najskor som tlmil spolujazdcove dvere, a vyrazne som registroval rozdiel medzi vodicovymi dvermi a spolujazdovymi - a to som dokonca ani povodne este nemenil seriove repraky)

Odkaz ke komentáři

ano, ale subjektivne som to vnimal ako zhlasnenie (najskor som tlmil spolujazdcove dvere, a vyrazne som registroval rozdiel medzi vodicovymi dvermi a spolujazdovymi - a to som dokonca ani povodne este nemenil seriove repraky)

Ano, vytlumení mohu jen doporučit i u sériových reproduktorů je to hodně znatelné. 8)

Odkaz ke komentáři

Pokud nechceš nějak "profi" vytlumit dveře, tak ti bohatě stačí třeba tohle http://www.prohifi.cz/tlumici-material/sinus-live-akusticka-pena-ans sám jsem to použil jako tlumící materiál a perfektně vytlumeno.
a zvuk v pohode.?? jako basy atd.?? nezni to moc plechove.? nebo ze by to nejak extremne rezonovalo..
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu