Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

myslim ze zalezi aj na tom ake mas radio, ake mas repraky, ako ich budes zivit :)

vytlmenim nic nepokazis - vytlmil som dvere a hlasitost sa mi subjektivne zvysila, ozvucnicu nejak riesit nemusis ak vytlmis dverny priestor je ozvucnica ako vysita (pokial teda nestavas high end kde sa uz hra aj na presne rozmery) - osobne by som odporucal asfaltove platy - len ich poriadne nahrej a popritlacaj, lebo sa ti inak stane to co mne, ze sa mi ten sajrajt nalepil na okna a to bolo teda radosti :-D

Odesláno
Zeptej se Miče ..... :)))
Mič rikal abych tam narval oranzovy trenky..s bilou kanickou..
myslim ze zalezi aj na tom ake mas radio, ake mas repraky, ako ich budes zivit :)

vytlmenim nic nepokazis - vytlmil som dvere a hlasitost sa mi subjektivne zvysila, ozvucnicu nejak riesit nemusis ak vytlmis dverny priestor je ozvucnica ako vysita (pokial teda nestavas high end kde sa uz hra aj na presne rozmery) - osobne by som odporucal asfaltove platy - len ich poriadne nahrej a popritlacaj, lebo sa ti inak stane to co mne, ze sa mi ten sajrajt nalepil na okna a to bolo teda radosti :-D

no uvdim..mozna ze tam narvu jen ten vatelin nebo co..nejak to vymyslim aby mi slo vubec sundat okynko..ozvucnici mozna udelam kvuli tomu akustickymu zkratu..
Odesláno

Vytlumením potlačíš stojaté vlny = částečně se sníží zkreslení přednesu zvuku. Zvuk se nezesílí - spíše projasní!!! Myslím si, že pokud ti bude v těch dveřích něco rezonovat tak vytlumení ti moc nepomůže, protože neutlumí silné rozonance, pouze pohltí jak jsem psal stojaté vlny.

Nějaké ty tlumící rouna najdeš zde: http://tipa.eu/cz/produkt/05580108-repro-tkanina-rtt-1-tlumici-bila/

http://tipa.eu/cz/produkt/05580114-repro-tlumici-panel/

- ale zadá se mi, že ten vatelín byl mnohem levnější (asi 80Kč m^2) a lépe se sním dělalo, protože byl prošívaný.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu