Defis Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Hraje tu někdo na officiálním servru ? Pokud ano, na jakem realm listu ? (Ptám se protože čechů co hrajou na offiku moc neznám) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Mám postavu na Drak'thulu, ale už se naní nemůžu lognout. Asi mi to někdo hacknul. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 uc et na dragonmawu hunter 78 asi nechce nekdo zaplatit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARKKAI Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 československý server drakthul :D to je znamé samo za sebe tím že se na tradu prodává škodovka nebo tráva za Goldy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Tohle jsem býval já. :) http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Piggymon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Květen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Si děláš srandu piggy ? Já jsme nováček na offiku a tak mám ubohou 11 warra. 70 lvl, tos musel být celkem nsra,ný když ti ho někdo (možná) hacknul. Jak dlouho jsi tu 70 dělal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 To já nevím, hrál jsem na ofiku ještě za klasickýho wowka, pak přišel TBC, tak jsem si dal pauzu, pak na TBC jsem pařil hodně moc. Měl jsem na něm nahráno 80 dní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 ja hral bublelolboye :D Tady je, uz to moc nehraju, nasbiral jsem gear, nejlepsi zbran ve hre a nejak me to preslo :oops: tedka je teda novej dungeon, kde zas padaj takovy veci ze muj Betrayer of Humanity vypada jak detska hracka, mno mozna po zkouskovem k temu zase sednu :D jinak cau piggi :P jo a hral jsem na chromaggu, ale to asi poznas z armory :) jinak Czech´Thul je prima pokud mas urcite jazykove bariery :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Čau joXi. :) btw: joXerus byl největší cheater na free serveru TranZer. :) Ty tvoje postavy, to jsem vždycky nemohl.... joXeagleeye, joXblooddhoof... dál už nevím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 haxovat se zaclo az jak to byla nuda locka a wara jsem lvlil a gearnul np, pak jsem si ff rozfaral teho hunta, kdesi sehnal nejaky hack, chvilku s nim delal a pak jsem prisel na par hodne zajimavych finticek :D no pak jsem si rozjel podelaneho alika pala a na zaklade toho me vychytali, ale to uz jsem s tim nejak pocital :oops: uz to byla nuda, HS v gromgol, v gurubashi jsem byl jak doma a bylo tam jen par aliku s kteryma stalo za to fajtit, ostatni vetsinou nudka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Květen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Jsem rád že se tu pár offi playerů našlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Drak'Thul Hunter Troll 80lvl Survival JohnysX jojo, je to paradička a na free bych se nevratil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 free je strasne low, to radej nehrat vubec nez takovy kushovno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrabii Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Thunderhorn - 17 lvl ( expim 5 dnu :D ) ale ted mi skoncil trial a cekam na originalni wow =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Květen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 5 dnů a máš 17 lvl ? Lamo, já expi 4 dny a mám 17 a třičtvrtě .. PS. Hraju na Steamwheedle Cartel a moje armory http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Steamwheedle+Cartel&n=Almista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 no a co? každýmu to tvrá jinak dlouho, někdo u toho prosedí celej den že ani pak neví jak se jmenuje a někdo tam je jen o volnym čase, třeba já. a rozdíl nějakýho jednoho dne..no co jako... jinak za huntera mám už nahráno 24dní herního času a tak zatim nabírám equip v naxxu25 (2/5 valorous) a jinak děláím achievy a repku (16 exalted) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrabii Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 no ehm played mam 16 hodin :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 5 dnů a máš 17 lvl ? Lamo, já expi 4 dny a mám 17 a třičtvrtě ..PS. Hraju na Steamwheedle Cartel a moje armory http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Steamwheedle+Cartel&n=Almista :D tak ty jsi poradny tvrdak :D nekoho kdo je na tom skoro stejne jak ty nazves lamou protoze to dela o den dyl :P to ti taky muzu rict ze jsi lama, ze to udelam za den :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 :D Já měl played time 2 a půl dne a byl jsem 34. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 jn za 5,5 dnu se tehda delala 60ka s joanou, ted je to jeste rychlejsi asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.