xetron Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 Chtěl bych zkusit svoji fake :roll: kartu naformatovat přes FAT16 jestli to opravdu pomůže ale nevim jak nato.... Pls help me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DanDanDan Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 myslim ze staci normalne naformatovat kartu v pocitaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 Použij tohle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xetron Odesláno Březen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 ja jsem to testovalt přes to To jde i naformatovat přes to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajar Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 Na FAT16 ti to naformátuje samo PSP :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xetron Odesláno Březen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 aHA Ja to formatnul v psp a ukazuje mi to v pc FAT32 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajar Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 Hm to je divný, já to právě formátoval taky v PSP (naposled někdy před půl rokem :D ) a v PC mě to ukazovalo FAT16... 6e by v tom měl prsty FW? Zkusím to s tímhle FW... EDIT: Tak jsem zformátoval kartu v PSP a pro změnu mi to ve Win píše formát neznámý, tak nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 ovladaci panely tam si nekde najdi spravce zarizeni, tam nekde mas disky -> najdi si vymenitelny disk (tvoje PSP), a dej naformatovat a vyber FAT16, ale myslim ze by to melo byt i normal v Tento pocitac, das pravy na vymenitleny disk.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xetron Odesláno Březen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 ja tam mam možnost jenom FAT32:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moneytoo Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 použij tohle "format X: /fs:fat" PSP formátuje karty <= 2 GB na FAT16, větší na FAT32 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xetron Odesláno Březen 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 mně to napsalo že velikost Clusteru 64KB může zpusobit pro tento svazek poruchu že pro tento culster musi byt svazek mennši než 2048 MB... Tak jsem dal radši neformatovat. :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stanner Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 Zdrec lidi, mam problem, naformatoval jsem teda kartu na fat16 v PC - bylo tam teda na vyber akorat fat32 a fat, tak jsem dal to druhy, jak tady kdosi psal.. A od te doby mne veskere savy, videa, mp3 a obrazky, ktere ulozim treba z browseru primo na PSP, tak vsechny jsou corrupted a nelze je otevrit.. Takze vpodstate blbne zapis na kartu. Mam teda fake jak prase 2 GB.. Poradte pls! Stalo se vam to nekomu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xetron
Chtěl bych zkusit svoji fake :roll: kartu naformatovat přes FAT16 jestli to opravdu pomůže ale nevim jak nato.... Pls help me
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts