poon Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 Tak nazev je jasny jaky mate nejradsi dvd + cenu (znacka +cena) Hlasujte ! Podle me Philips protoze verbatim ted nak blbnou strasne moc erroru a hlavne philips v obdobi krize je levny ROFL XD Samozrejme na paleni her na xko!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 ja mam rad verbatim ty sou nejlepsi podle mne ale jinak kdyz vypaluju treba film nebo tak tak to palim na co se da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 Je mi to docela jedno jaky DVD , ale tady asi stejně bude lock :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 Já pálim Na Imation i na Verbatim záleží podle toho jaká hra,třeba GTA IV bych na Imation nevypálil.... A jinak nevim proč by se todle mělo Locknout mně se to zdá jako docela normální topic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Květen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 díky sk8ers na imation sem palil koupil sem baleni po peti a ani jedno funckni XD obchod czc.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 já zatim používam jen verbatimi , hele furt lepší platit 30 kč za DVD + nejake kacky za kredit na download ... než si za 1500 kupit hru kde mam max kovovou krabici a manual Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Květen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 jediny co bych kdy koupil je LIPS ci spec edice her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 o jakých dvd se mluví 4,7 nebo 8,5 gb?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 je to v xbox sekci = dvouvrstve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 aha tak bavíme-li se o dvouvrstvých tak preferuji memorex a Emtec-19kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 aha tak bavíme-li se o dvouvrstvých tak preferuji memorex a Emtec-19kč Podle mně jedny z nejlepších DL DVD :wohow::wohow: Reakce na poon:v tomhle s tebou souhlasím.....Třeba jěště Guitar Hero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 Jedině Verbatim. Nikdy jsem s nima neměl problém, ať už šlo o klasická nebo dvouvrstvá DVDčka. Sice mám jedno DVD za 35Kč, ale mám jistotu že všechno pošlape jak má..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Litny Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 tak to máte dobré já od teďka kupuju verbatim za 46kč protože jsem kupoval memorex a asi 4 hry mi nešly :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavista1974 Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 Verbatim,to je bez debat.Už jsem na ně napálil asi 50 her,a ani jedno zmršený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forzapraga Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 Verbatim .. mam ty 8x printeble... a vsechny vzdycky funkcni.. proste bez debat.. akorat ta cena no.. jinak jsem zkousel Imation z czc.cz to baleni po deseti a ani jedno neslo.. -- takze uz na experimentovani kaslu.. takze Verbatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 verbatim je osvedcena kvalita a priplatit si par kacek se vyplati - uvidite,projevi se vam to v delsim case kdy treba za rok za dva u levnejsich nosicu zjistite ze se to seka a nebo to spatne nacita a nebo to rovnou nepojede vubec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 to máš hodně slabé hlasování....kde je třeba memorex podle tabulek co jsem viděl docela velké prodeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Květen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 Podle mně jedny z nejlepších DL DVD :wohow::wohow:Reakce na poon:v tomhle s tebou souhlasím.....Třeba jěště Guitar Hero Guitar hero mam takze to ne XD ;) dante pridej mi to tam prosim to memorex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 a co tyhle vyplati se? http://www.exasoft.cz/?cls=stoitem&stiid=31358 jinak Verbatim 4ever proste asi nejkvalitnejsi cd/dvd nosice za poslednich 7 let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 to už je ti k ničemu zaprvé jediný, kdo možná může přidat je admin a věc druhá máš hlasování pro jednu věc zrovna tady by se hodilo hlasování pro víc věcí, že můžeš.....já osobně jedině memorexy nebo verbatimy, ale dvd obyč jsem používal vždy imationy nebo verbatimy a naprostá spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 Já pařím hry na xko z disket.... Používám Verbatimy jak na xbox hry, tak kupuju i obyč 4,7 GB Verbatimy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 jedine verbatim ale je fakt ze za kvalitu se plati, jinak jednou sem kupoval tyhle http://shop.sharkware.cz/main.aspx?CLS=PRODUCT&PRO_ID=212899 a z celiho baliku my sli jen 2 nebo 3 dvd jinak vsechny byli v hajzlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 Naprosto souhlasím poon, na Verbatim mam tak 5-8 her a v pohodě ale na Philipsu mam her okolo 120 a nemel jsem nikdy zadné problémy, akorát jedno jsem zk*rvil jelikož jsem "nesčeknul" .dvd který zrovna bylo špatně :D Jinak Philipsi kupuji v kamenném obchode v Plzni za velmi přijatelných 21,06kč bez daně (26kč s DPH) a Verbatim mely naposledy za myslím ze cca 32kč s DPH. Taky celkem ujde :) Od hodně lidi sem už slyšel ze nakupuji DVD okolo 50Kč což se mi zda dost přehnané :D Obchod se jmenuje M+H Plzeň <- jen pozor.. Nyní nemají aktuální ceník na webu. (adresu můžete vygooglit :D ) Dále DVD nakupuji v obchode CDRmarket (ten zboží i rozváží po ČR ) ceny mají vesměs stejné ale je tam pestřejší výběr. Philips DVD+R DL-> http://www.cdrmarket.cz/detail-zbozi/8914-dvdr-philips-doublelayer-85gb-8x-spindl/ Verbatim DVD+R DL -> http://www.cdrmarket.cz/detail-zbozi/1780-dvdr-verbatim-doublelayer-85gb-8x-box/ A ještě nají i perfektní zelené obaly na hry (dalo by se říci že naprosto identické s originálními) -> http://www.cdrmarket.cz/detail-zbozi/3866-box-na-1-dvd-zeleny/ a další -> http://www.cdrmarket.cz/detail-zbozi/8889-box-na-1cd-zeleny/ (mají asi 6 různých barev) Osobně tedy ale preferuji značku Philips protože kvalitou je srovnatelná i s Verbatim a to s přehledem J (Proč platit více za stejnou kvalitu?!) Doufám ze to někomu vypomůže v rozhodování mezi značkami a jako takový menší průvodce obchůdky. Za malé tHx se rozhodne hněvat nebudu :) :psp::psp::psp::psp::psp: „Burn games, play in peace“:psp::psp::psp::psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 Díky za radu asi přejdu na Philips jsou výrazně levnější například zde : http://www.exasoft.cz/?cls=stoitem&stiid=31358 Jinak jsem kupoval Verbatimy tady v kamenném obchodě za 55 :roll: a jednou za půl roku jsem objednal Spindle 10pcs Takže díky ti boxereos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 joj 55,- pěkně předražený svině já jsem je kupoval za 35,- a byli mi drahé bo dřív jsem dával 31,- tak jsem přešel na memorexy :) a na memorexem mám cca 200 her a v poho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.