Johnysko Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 giga master jsou fakt hrozny srajdy no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Květen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 jako ja to nechapu kupuju ted verbatiny a min pulka je vzdy nepouzitelny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoopyk Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 Bud jsou to "Fake" a nebo odchazi mechanika... verbatim vzdy u mne OK pres imageburn, ale ted palim jen na Maxxel a spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 nekde jsem cetl nebo tak ze je rozdil pokud se kupujou verbatimky treba z tesca a nebo z nejakeho lepsiho kramu pocitacoveho,alza(nemam ji rad),softcom ja jinak verbatim a naprosto v pohode pres imgburn,nechapu jak sis mohl koupit verbatim a polovina nepouzitelna,si na tom scratchoval ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Květen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 nene ale divny je ze ty vsechny verbatinky co kdy blbly byly vetsinou od znameho a ten mi je daval zadarmo ale to bylo sotva 10ks za pul roku a z toho slo 4-6ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 Je jasné že každému (respo jeho mechanice) sedne jiná kombinace. Mě sedí nejlépe Verbatimy, ale i Philipsy nebo Imation jsou zatím bez chyb :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cambel Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 Na Imation 8x jsem vypálil asi 30 her a naprosto bez problémů mi jedou už několik měsíců. Tyto média považuju za velmi kvalitní, to jsem měl už větší problém s Verbatimy, protože se mi zdá, že pod touto značkou se už prodává kdejaký šunt. Na Verbatimy jsem samozřejmě dle doporučení začal. Když ze spindlu mám 2 média (32,-Kč za jedno) na první pohled poškozená (část plochy pro pálení má úplně jiný odstín) a nejde na ně pálit, tak co si o nich mám myslet. Imation kupuju tady http://www.softcom.cz/produkt/dvdr-i...-cake/?flist=1 ,za tu cenu není co řešit. Taky nejsou špatné Philipsy. Když už sem někdo píšete o nekvalitě nějakých médií, tak taky prosím napiště na čem to pálíte, protože ty šit notebookové mechaniky jsou velký rozdíl od kvalitních mechanik desktopových. Vypaluju na Samsungu SH-S203D a přehrávám na Flash Liteon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Květen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 cambel ja taky palim desktopem a imation je proste shit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cambel Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 poon: já ty Imationy nechci nějak protěžovat, jen to vyzvedávání Verbatimů do nebes neberu. Všechno samozřejmě ukáže čas. Jen si myslím, že by tento topic byl hodnotnější pro všechny kdyby zde byla vždycky uváděna mechanika(značka a typ), kterou se pálí a mechanika v Xboxu, která to čte. Taky by nebylo na škodu uvádět jak dlouho uživatelům už DVDčka určité značky jdou přečíst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RohLLIKs Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Osobně doporučuju a kupuju DVD+R Verbatim Inkjet Printable 8.5GB (Double Layer), 8x, jewel case, inkjet printable cena asi 33,- bez daně a zatim 100% úspěšnost .......... možná, že printable mě xko čte líp než normální, nevim jestli sou težší krapet , ale s klasickejma DL+ verbatimkama taky max spokojenost ........... jestli je printable tezsi tak to bude mozna tak 1mg a i tak to nemuze mit vliv na cteni pac ti z druhy strany prijede elektromagnet nebo buh vi co a pritiskne ti ho, jak jinak by to asi mohlo fungovat ve vertikalni poloze jinak topic vypadal ze zacatku rozume ale imho je zbytecny...jeden ma pouziva verbatin protoze se mu jeden imation podel druhej zase pouziva imation pac se mu podelal jeden verbatin atd. ikdyz ve hlasovani brutalne vitezi verbatin ale to bude kvuli tomu ze ma uz proste zabehle jmeno ja osobne pouzivam imationy..nekde jsou i o 10kc levnesi nez verbka a to je pri 50ti kusech her uz znat...holt pirati setrej vsude krome eletriky ;-) a k napadu cambela: vypalovacka LG GSA-4167B s nejnovejsim FW 4 roky stara a dost jeta (zatim nepodelala ani jedno dvouvrstvy), v Xku mam BENQ s 1.6 FW, X je polozeny na boku a vsechno ok cambel ja taky palim desktopem a imation je proste shit to rekni moji sbirce her na imationech...holt asi zalezi na palirne (zkus ji nahrat novej FW z http://www.cdr.cz/?rekordery ) a na mechanice v X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 pouzival sem verbatimy bez problemu... ale ted sem dostal k narozkam maxelli tak je zkusim (a pak dam vedet :D ) edit> ty maxxeli zatim jedou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urnacr Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 já používám originální dvouvrstvé dvd (origo hry), ale nevím co je to za značku, microsoft? :cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.shook Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 ja palim na verbatim a nikdy jsem nikdy nic jineho nezkousel :? zkuste jsem taky psat jestli mate nakej tip jak je kupovt nejlevnejc a kde :) (bylo by to uzitecné) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobansvk Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Ja tiez pouzivam Verbatim ale aj vyborne su Fortis a aj Intenso..Vsetky presli bez problemov..Jedine nepuozivam TDK bo som skusil 2 a ani jedno mi nejde vypise za necitatelny disk.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Já pálím na Verbatimy, a vůbec neřeším kde to maj lacnějc. Když už mě hra nestoji 1000,- tak mě pár kaček navíc za DVD nezabije. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Já jsem si obědnal už několikrát z alfy philipsi a 100% spokojenost a rozdíl korun neřeším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Pokousim se projet vsechny fimry prez vypalovacku a zatim : maxell - z 10 DVDcek se 1 pri vypalovani nejak podelalo emptec - zatim vypaluju a bez problemu verbatim - 4 a 1 v haji Nemam potrebu si priplacet na znacku u DVDcek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Only Verbatim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n8bik Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 ja palim na emtec pluska a z 20 dvd ani jedno podelany a to jsem zkousel i na 4x proste emtec forever:) 10 ks za 213 kc :D link : http://www.alza.cz/emtec-fantastic-security-8-5gb-10ks-cakebox-d127782.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 já používám originální dvouvrstvé dvd (origo hry), ale nevím co je to za značku, microsoft? :cheesygrin::cheesygrin: Ale za 1 EURO asi nebudu, ze? :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 xDD řek bych že je to jasný :D 141:9:5:6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.