ice22222 Odesláno Červenec 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 tak si musis vytahnout popsy z jineho FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 tak sem u toho nasel ze to chce 3.71pops tak sem ho tam dal a ted se psp vypne pri spusteni hry :D..kaslu na to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBobes Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Takze kdyz to tam nahraju tak nemuzu spoustet zadny aplikace a pluginy?Muziku, videa a hry snad ale hrat muzu? :idea: EDIT: Tak uz jsem prisel na to jak se to dela :D HURA!Jeste jsem to sice neprovedl ale zajimalo jak ze se to dela dal?Kdyz PSP uplne vypnu a zapnu tak se to vrati zpet na 5.03 ChickHEN R2 nebo primo na ofw 5.03?A jak pak pripadne vsechno dostanu zpet na 5.03 MHU?Proste to vsechno zase nainstaluju z ty pameti PSP? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Pokud chces aby se ti to nevypnu tak davej psp do spnku(jen das nahoru tlacitoko power....pokud to bdues drzet tak se psp vypmne uplne tzn. ze se vratis na fw 5.03 a budes muset znovu nahrat HEN a CFW enabler) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBobes Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 A kdyz budu mit to PSP porad zapnute nebo v tom spanku neodejde mi rychleji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Ne... je na to delane. Ja PSP nevypinam (pokud se samo nevybije) uz asi dva roky a nikdy jsem s nim nemel nejmensi problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBobes Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 :shock: Kvalitni vietnamská práce :cheesygrin: Tak to je dobry.Jeste dneska to udelam a pak si hned zahraju Patapony (ja tu hru miluju) PATA PATA PATA PON Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Kam se má hodit eboot.PBP --- resp. jaká je cesta ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Stahnes si ten program....rozbalis...a tu vzniklou slozu das do ms0:/PSP/GAME ms0:/-je jednotka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 psp/game/cfwenabler/eboot.pbp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Při rozbalení zůstává jen samotný eboot.PBP - problém je s tou složkou, - nevím, jak vznikne a nevím, jak jí udělat - dát název Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 buhvi z kama to stahujes... pokud z odkazu co jsou tady tak urcite jen eboot nedostanes edit: jestli myslis ten treti odkaz, tak je tam napsane, ze to mas dat na koren karty! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Právěže odtud ... proto jsem pěkně zmatený, že v po otevření RARu je tam jen eboot ... edit: jj, ten třetí jsem myslel ... ok, zkusím to znovu dát na ms0:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 je tam napsane ze to co dostanes z raru, mas dat na kartu... a priste napis, ze chces instalovat PSX! bud cti navod od zacatku do konce a nebo ho necti vubec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Četl jsem tak moc, až jsem se z toho poplet ... nevadí, už mi to jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBobes Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Ja vim ze je to asi blbej dotaz ale zajimalo by me proc se ten ChickHEN instaluje pres obrazky? :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Protoze ta dira, kterou exploit vyuziva, je prave v obrazkach. .. v libTIFF knihovne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBobes Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Aha tak tohle to je :cheesygrin: Koukam ze je to "vykoumany".Zajimalo by me na cem dela DAX asi prave ted.Mozna uz na CFW do PSP go?! xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Spis na nicem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBobes Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 Funguji ten PSX Dumper a CFWEnabler dohromady?Abych mohl hrat ISO/CSO hry i PSX hry? thx :cheesygrin: EDIT: Teda takhle..ted mam PSP 3004 PB s ChickHEN R2 mod2 + CFWEnabler takze mam 5.03MHU a kdyz tam nahraju to na hrani PSX her nepodelam to nejak?A kam pak ty PSX hry mam dat?Taky do toho /ISO ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červenec 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 psx hry se davaji do PSP/GAME/SLOZKA/EBOOT.PBP pokud se nepletu... ano pojede ti to kdyz to tak udelas jak je zde napsano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBobes Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 na co mam stahovat http://www.psp-hacks.com/download.php?id=1568 Kdyz mam 5.03? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 to už nemusíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červenec 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 on si zprovoznuje PSX... musi to stahnout... je to psane v navodu... staci se ho jen drzet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 aha, tak to se omlouvám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.