Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

CFWEnabler 3.70 - ISO/CSO/PSX pomocí ChickHEN (PSP 2000/3000 bez rozdílu!)

ice22222

Recommended Posts

• Odpovědi 589
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Takže četl jsem posty a návod a trochu nechápu když spustím ten Hen a pak CFWenabler tak to chapu všechno ale bratranec ma PSP 3000 a takže jestli jsem to pochopil tak ISO ani CSO to mu na tom nepojede protože pro 3k není CFW je to tak ??? tak proč je napsaný v nadpisu (PSP 2000/3000 bez rozdílu) ????

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

cfw enabler je pro psp 2000 s ta088v3(neflůasnutelnou deskou) a psp 3000....iso/cso mu na tom pujdou...musi mit firmware maximalne 5.03 pokud ma vyssi ma smulu...navod ktrery pocopis a je tam vse od zacatku:

http://www.edisk.cz/stahni/19483/NAVOD-ALL_in_ONE.doc_36KB.html

Odkaz ke komentáři

Cau mam fw 5.0.3a delam krok ChickHEN_mod2 kdyz to pustim a sjedu na posledni obrazek tak jse mi psp vypne a pak nic :) :idea: a system sogtware mam porad stejni co stim ? :!:

Musíš to zkoušet dál, prostě je HEN nestabilní, zkus system settings->set to default settings a pak se PSP restartuje, vlítni do Photos na poslední obrázek a mělo by to naskočit

Odkaz ke komentáři

Zdravím. Vlastním PSP 3004 PB. Jako většina ostatních uživatelů i já bych na něm chtěl spouštět ISO hry. Zkoušel jsem Váš návod ale ztroskotal jsem na jednom bodu. PSP mi nechce program spustit . opakované mi píše System is corruped - Systém je poškozený. Mohl by mi prosím někdo poradit co s tím ?

Děkuji

Odkaz ke komentáři

staci kdyz das do psp FW 5.03(nesmis vyssi!) pak podle navodu spustis chickHEN a pak cfw enabler a muzes hrat hry z netu ;)

Jinak pokud tomu moc nerozumis podrobny navod zde:

http://www.edisk.cz/stahni/13187/NAVOD-ALL_in_ONE.doc_36KB.html

vse tam je ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu