vaok Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 neudelals toto: Máte 5.03 MHU (až budete v menu PSP, zmáčkněte SELECT a ve 4. řádku nastavte SONY NP9660) => :psp: skousim to ale nic to nedela porad to pise mam verzi 4.21 musim mit asi lepsi ne ? :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červenec 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 na to je jednina odpoved... precti si ten navod znova a delej to krok po kroku... prvni musis mit FW 5.03, pak musis zpustit chickhen a pak teprve CFW enabler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adampso Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 Takže četl jsem posty a návod a trochu nechápu když spustím ten Hen a pak CFWenabler tak to chapu všechno ale bratranec ma PSP 3000 a takže jestli jsem to pochopil tak ISO ani CSO to mu na tom nepojede protože pro 3k není CFW je to tak ??? tak proč je napsaný v nadpisu (PSP 2000/3000 bez rozdílu) ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červenec 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 nevim podle ceho nabyls dojmu ze to neni pro psp 3000... toto je pro psp 2000 a 3000... pokud neco mate ze je to jen pro 2000, tak napis co a ja to opravim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 cfw enabler je pro psp 2000 s ta088v3(neflůasnutelnou deskou) a psp 3000....iso/cso mu na tom pujdou...musi mit firmware maximalne 5.03 pokud ma vyssi ma smulu...navod ktrery pocopis a je tam vse od zacatku: http://www.edisk.cz/stahni/19483/NAVOD-ALL_in_ONE.doc_36KB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adampso Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 Dneska to jdu ykoušet na tý 3000ce tak jsem se chtěl jen ujistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 Cau mam fw 5.0.3a delam krok ChickHEN_mod2 kdyz to pustim a sjedu na posledni obrazek tak jse mi psp vypne a pak nic :) :idea: a system sogtware mam porad stejni co stim ? :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 Cau mam fw 5.0.3a delam krok ChickHEN_mod2 kdyz to pustim a sjedu na posledni obrazek tak jse mi psp vypne a pak nic :) :idea: a system sogtware mam porad stejni co stim ? :!: Musíš to zkoušet dál, prostě je HEN nestabilní, zkus system settings->set to default settings a pak se PSP restartuje, vlítni do Photos na poslední obrázek a mělo by to naskočit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 ale jestli máš tu upravenou stabilnější verzi HEnu, tak musíš čekat na prvnim vobrázku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 .. nebo na poslednim nebo po nich prejizdet.. vzdy a na kazdem psp funguje neco jineho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 jo diky udelal jsem tam chybu mnel jsem slozku ktera jse jmenovala ChickHEN_mod2 a mnela jse jmenovat ChickHEN uz to mam a na 1 poklus :?ú diky jo a jeste kdyz uz to mam muzu smazat tu slozku ChickHEN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 kdyz se ti psp resetne, budes to potrebovat udelat znova ne ? ... EDIT 1 : smazat si ji muzes, ale pak ji tam budes muset zase dat EDIT 2 :ja sem rek to samy, ale jinejma slovama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 jj bude, nech si ji tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbobo7 Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 prosim dotaz mam psp 3000 FW 5.03 CHickenHen a CFW 3.60 iso,cso hry se maji koporivat do slozky ISO nemel sem ji tam tak ji vytvoril a ted nevim jak hry spoustet prosim poradte.diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červenec 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 slozka ISO ma byt v tomto umisteni: X:/ISO a hry sou na karte treba takto: X:/ISO/flatout.iso v psp je pak najdes na karte v game Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbobo7 Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 jo AHAA ja sem blb diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnasek23 Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 Zdravím. Vlastním PSP 3004 PB. Jako většina ostatních uživatelů i já bych na něm chtěl spouštět ISO hry. Zkoušel jsem Váš návod ale ztroskotal jsem na jednom bodu. PSP mi nechce program spustit . opakované mi píše System is corruped - Systém je poškozený. Mohl by mi prosím někdo poradit co s tím ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 CFWEnabler to nechce spustit ? máš FW 5.03 a chickhen ?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červenec 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 pro ty kteri si ctou navod, doporucuju, aby ho cetli cely!!!! pokud neudelas jeden krok, tak ti to nepojede! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeStHeRo Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 jestli jsem to pochopil tak na psp slim fw 40.1 ktere nejde flashnout jdou iso hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 staci kdyz das do psp FW 5.03(nesmis vyssi!) pak podle navodu spustis chickHEN a pak cfw enabler a muzes hrat hry z netu ;) Jinak pokud tomu moc nerozumis podrobny navod zde: http://www.edisk.cz/stahni/13187/NAVOD-ALL_in_ONE.doc_36KB.html vse tam je ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 dělám 2004 fw4.01...dal jsem na 5.03 dal tam (vajíčko) rozjel....ale kdýž dám CFWEnabler a zapnu křížek - černá obrazovka a nic.někaká rada,DĚKUJI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 bud zkjus starsi verziu nebo pokud ti de pouze o hry na 5.03GEN jinbak nwm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 jenže ten cen mi taky nejde....vše v poho ale jak zmáčknu kolečko ta k se vše vypne.....a ty starší verze najdu kde???? jinak díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červenec 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 starsi verze najdes na google nebo na dark-alex.org nebo jinde stahni si gen, treba to vyresi tvuj problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.