ice22222 Odesláno Srpen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 ano jen ty mas pouzit. v tom cos stahl je vice souboru z duvodu funkcnosti puvodniho pluginu pro pandorou flashnutelne desky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patagon Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 pokaždý, když se mi vypne PSP, musím jako chikhen a CFW Enabler tak i ty popse zase "zapnout"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 Ne, ten plugin by se pak uz mel aktivovat sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patagon Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 to je na nic :? zkouším zapnout crashe bandicoot 3 a podle seznamu fungujících popsů na tuhle hru ani jeden nefunguje. Když hru zapnu tak je jenom černá obrazovka a musím PSP úplně vypnout. Když jsem zkoušel kolekni všech tří dílů tak se mi objeví takový to "tahle značka je chráně, kopírování je trestné, blablabla..." a nahodí mi to chybovou hlášku: "The game sould not be started (8002013C)". To číslo znamená že nebyla nalezena knihovna. Já znám pouze knihovnu co v ní jsou naskládány knihy, tak pokud máte někdo nějaký nápad, poraďte. Taky mě napadlo, když pro CFW Enabler je dostupný plugin el-recovery, že bych tak mohl spouštět ten plugin POPSloader a nemusel z jeho složky tahat ty popsy a zkoušet je flashovat přes CFW enabler. Teda pokud ten POPSloader mi nebrickne PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 stahni si toho crashe PSN verzi ta jede dobre a zadnej pops nemusis zkouset..taky mi ty popsi nejedou :d...sem zkousel residenta a nic :d a pops snad ze vsech FW a nic :d:d tak sem se na to vykaslal a hraju jen psx hry z PSN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patagon Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 stahni si toho crashe PSN verzi ta jede dobre a zadnej pops nemusis zkouset..taky mi ty popsi nejedou :d...sem zkousel residenta a nic :d a pops snad ze vsech FW a nic :d:d tak sem se na to vykaslal a hraju jen psx hry z PSN bych si to stáhnul, jenže mi to píše, že potřebuju višší verzi FW edit: předpokládám žeto po mě chce novou verzi FW. Píše to: " A system update for the PSPsystem is required. For update methods, refer to the instructions for the PSP system." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 Samozrejme. PSN lze pouzivat jen s nejnovejsim FW - na ktery neupdatuj, pokud nejsi mamlas a chces jeste nekdy hrat stazene ISO hry. Jinak - resident evil pres pops jde.. Hral jsem ho. Tusim, ze jsem ho stahoval v uploadu od rybky. Spoustel jsem to sice na CFW, ale to by melo byt jedno.. pops jako pops. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patagon Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 HAHAHA! :twisted::cheesygrin: zkusil jsem pops z OFW 5.03, jako kolega přede mnou a hra, kterou si chci nejvíc zahrát od té doby, co jsem věděl že budu mít PSP konečně jede! Crash bandicoot konečně běhá i po MÍM PSPéčku! :cheesygrin::psp::cheesygrin: Měli by napsat na tu stránku, kde je napsaný, na jakým popsu jede jaká hra, že bandicoot 3 jede (aspoň mě) jenom na popsu z 5.03, protože tenhle tam není vůbec zmíněnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 No vidíš kolego,mě to premavá na popsu z 3.52 a v topicu mám 3.90 na kterém mi to jelo taky.Divím se že ti blbne zrovna Crash ten se mi zdál takovej hodně nekonfliktní a fugoval mi skoro všude,no to je ale jedno hlavně že ti to funguje ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suprak Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Zdravím. Mohu použít plugin POPSLoader nebo ne? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Zdravím.Mohu použít plugin POPSLoader nebo ne? Díky ...si asi necetl prvni stranku co?...tam mas navod jak dat pops do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suprak Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 JJ to jsem zkoušel. Pokoušel jsem se rozjet GT2 ,ale nejde mi to ani na jednom pops z těch FW ktere jsou napsane v tom Compatibility Listu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 tak si zkus vyextrahovat soubory z 5.03... komusi to tady uz pomohlo kdyz pouzil popsy pro 5.03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suprak Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Díky moc už to frčíí:arrow::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Putanek Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Caute jsem novacek.Kdyz vypnu PSP musim tam spustit ChickHEN i CFWEnabler??Nebo staci spustit pouze CFWEnabler? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 kdyz das psp jen kratkym vypnutim do sleep modu, tak nemusis ani jedno. Pokud dlouhym vypnutim, musis CHICKHEN i cfw enabler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Putanek Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 ok...dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Putanek Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 tak uz to mam a je to bomba :) ale kdyz psp vypnu a zapnu a chci udelat jakoby znova ten ChickHEN a sjedu tema obrazkama az dolu tak se mi to sekne a PSP se vypne...Funguje to třeba az napotřetí. Nevíte co to muze byt ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Září 18, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Je to nestabilní, buď rád, že na po třetí - někomu třeba až na po dvacátý :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 mně to nejelo vůbec :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 v tom pripade je to rukama... me to jelo uz cca na 25 psp... pokazde jiny majitel, jina karta... vzdy sem to rozjel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Nemusi to byt rukama. Tez jsem to na jedne karte proste nerozjel.. PSP 3k, cervenej 4GB SanDisk a proste zaboha nic.. Zkousel jsem to dokola pul hodiny (to jsem to mohl zkusit tak 50x?).. Chickhen r2 i chickhen r2 mod2 a proste nic! Hodil jsem tam svoji 4GB Ultra II a z te to nabehlo napoprve (zkousel jsem znovu a znovu a vzdy napoprve.. a nemusel jsem ani mazat egghunt.bin), pak jsem zkousel svoji 2GB a tak na podruhe/potreti to tez nabehlo.. Pak znovu ten cerveny gaming sandisk a nic.. Tak to rukama asi nebylo a PSPckem taky ne. Zkousel jsem format v PSP, i v ntb na FAT i na FAT32 .. vse mozne jsem zkousel a ver nebo ne, proste se to z te karty nerozbehlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 jak rikal ice22222, se 4GB se nedomluvi ani cinan :D ale ja mam lexar 4gb a kdyz mi nahodou spadne chickhen tak vzdycky jede napoprvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Putanek Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 A je možný že je to kartou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 chovani je karta od karty... stejne si myslim ze to de na kazde karte, jen je potreba na to prijit jak to udelat aby to slo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.