Putanek Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 caute...pls kdyz nemuzu pouzivat nejaky pluginy tak muzu si dat nejaky jiny skin nebo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
assasincread Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 zdarec mám slimku 2004 G z verzí 5.50 a pod baterii mám kod 8B de stím něco udělat....jden kluk mi říkal že je to plnohodný flash pro moje psp :) pls poradte když tak pište na kurai.karasu@seznam.cz pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Ano, pujde ti plnohodnotný flash přes pandoru ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
assasincread Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 ok uděláš mi to prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
assasincread Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 když tak muj e-mail je kurai.karasu@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Putanek Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 Zdraim pls kdyz chci v psp zprovoznit PSX a v navodu se dostanu k 8 bodu a kliknu na to tak mi naskoci: Error calculating pops.prx (Flash) MD5........pls co s tim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedRose Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 Info: Je to program, který na všech PSP 2000 a 3000 (všechny modely těchto psp bez rozdílu), umožní spouštět ISO/CSO/PSX hry a vlastnit VSH zeptam se tedy primo a nepiste mi prosim ze si to mam najit protoze to zkousim uz treti den a chytry z toho fakt nejsem... jsem moderator na war-forum.net a i pres to se tady na tomto foru ztracim... kluk dostal od babicky PSP 3004 PB (verzi desky jsem podle tady zverejneneho navodu nezjistil) s FW 6.20... muzu to co je tady v uvodnim postu pouzit? pise se tam pro vsechny bez rozdilu ale v jinych tematech se pise ze s vyssimi verzemi PSP ochrany obejit nelze... jak to tedy je? je nejaka moznost jak si zahrat i stahnute hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 tohle je do fw 5.03,takže s 6.20 máš asi smůlu... nahoď HBL - to ti umožní hrát HB hry - HB Hry = hry který vytvořil nějakej člověk jako já nebo ty,prostě neoficiální hry - http://console-forum.net/tema/97189-half-byte-loader-hbl možná někdy v létě 2011 bude možnost hrát stáhlí hry i na 6.20,jinak doporučuju přečíst topic pro začátečníky - http://console-forum.net/tema/53990-psp-pro-zacatecniky-aktualizace-8-1-2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedmi1468625578 Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Čau, jen mě zajimají okolnosti. To že nemužu spouštět pluginy, myslíte si že je to nevýhoda? Recovery flasher přece nějak nevyužije ten co si na PSP3000 dal CHICKENA a CFW Enabler jen proto aby si hrál hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorbačov007 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Opravdu není rozdíl např. v 6.20 , 6.10 5.7 ????:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 ne, tady de o to ze nemej vyssi firmwary ochranu, ale HEN je na 6.20/6.31/6.35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorbačov007 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Takže by bylo dobrý Moje PSP (5.70 a 6.1) aktualizovat na 6.20 (Pomocí hry Tekken 6 kterou mám na UMD a chce to aktualizovat na 6.20) Pak použiju Patapon demo 2 + HEN + Prometheus ... - který už mám ozkoušený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Jo,správně,a za chvíly vyjde podepsaný TN Hen C s podporou infrastructure Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekBlack Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 čus chlapi,sem nováček v psp nicméně koupil jsem psp slim se softwarem 6.39 a chci hrát iso hry.Můžete mě někdo ve skratce říct co k tomu potřebuju,co můsím změnit nebo jestli to vůbec jde...nebo mě odkázat na nějakou stránku kde je o tom řeč...návod jak to udělat.Nechci nic podělat..díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 za 1.) proč píšeš sem? za 2.) jsi už asi 5. člověk co za dnešek s ejen blbě ptá a neumí hledat Kua! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.