Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

CFWEnabler 3.70 - ISO/CSO/PSX pomocí ChickHEN (PSP 2000/3000 bez rozdílu!)

ice22222

Recommended Posts

• Odpovědi 589
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Lidi mužete mi poradit flashoval sem takhle kamošovy psp a všechno šlo ok,mel tam 5.00 m33 pustil sem ISO apustilo se tak na 3 vteřiny a pak to skočilo do zpatky do menu a hodilo to tuhle hlasku... the game coult not be started.80020321...mě to jde v poho na mym psp 2003 základní fw.4.01 a on psp 2004 fw.4.05 a nejde..nevite kde muze byt problem...:?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mozna to tady bylo ale zapnu chick hen potom tento program dam start prenastavim na NP9660..a na karte si vytvorim slozku iso do ktere vlozim stazene hry?takto jsem to udelal vse ajelo bez problemu (battle night 3) a po najeti EA Sports najednou cerno a nic....asi to potrebuju podrobneji dekuji:-)v tom programu jsem dal proste start a vypadao to ze se to chytlo melo to vhs a tak:)diky

Odkaz ke komentáři

to mně se stává že chci nahodit ChickHEN a když se načte ten tiff obrázek tak taky jen černá obrazovka a nic a je to čím dál tím častější , ikdyž kartu naformátuju atd ... a přičel jsem na bug , schválně zkuste v vsh menu dát takt procíku v XMB na 333/166 a pak hodte psp do sleep modu a zas ho zapnete a ten takt snizte treba na defalaut a poté vám psp nepujde vypnout ani hodit do sleepu na zadnej takt ...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu