Bubaaak Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Jo jen jestli nas tu nevodis za fusekli :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becus Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Vsak uvidis tak za tejden;)bubaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becus Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 tOM:tos spatne pochopil...ISO i CSO budou jen PSX hry nebudou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Prosimvas, je to fake :D Skocite tady kazdymu na spek. Jednou je to becus team, jednou becus25 a nakonec budou litat i kravy ne? :D :lol: A uz dost s timhle flamem, nebo si becus pujde odpocinout s bodikama zase na par dnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becus Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Anonymouse:ujistuji te ze tohle fake neni!!!A je mi u prd*le jestli me neveris! Ja te nebudu presvedcovat.Doufam ze se mi za ten tyden omluvis az uvidis konecne vysledky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Lidi mužete mi poradit flashoval sem takhle kamošovy psp a všechno šlo ok,mel tam 5.00 m33 pustil sem ISO apustilo se tak na 3 vteřiny a pak to skočilo do zpatky do menu a hodilo to tuhle hlasku... the game coult not be started.80020321...mě to jde v poho na mym psp 2003 základní fw.4.01 a on psp 2004 fw.4.05 a nejde..nevite kde muze byt problem...:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Topic pro zacatecniky > b) 80020321 - V mechanice není UMD V XMB dej SELECT a vyber UMD MODE - SONY NP 9660 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c.u.f Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 mozna to tady bylo ale zapnu chick hen potom tento program dam start prenastavim na NP9660..a na karte si vytvorim slozku iso do ktere vlozim stazene hry?takto jsem to udelal vse ajelo bez problemu (battle night 3) a po najeti EA Sports najednou cerno a nic....asi to potrebuju podrobneji dekuji:-)v tom programu jsem dal proste start a vypadao to ze se to chytlo melo to vhs a tak:)diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Květen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 no pokud se ti to vyplo, tak zas prvni musis dat ChickHEN a pak teprve toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c.u.f Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 vsak ano zapnu chickhen a potom tady to normalne mi jakoze titulky hry najely ale pak nic..cerno ale psp se nevyplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhythm Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 asi hrou to bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 mozna nedostatek RAM pameti kdyz HEN bezi v ramce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 to mně se stává že chci nahodit ChickHEN a když se načte ten tiff obrázek tak taky jen černá obrazovka a nic a je to čím dál tím častější , ikdyž kartu naformátuju atd ... a přičel jsem na bug , schválně zkuste v vsh menu dát takt procíku v XMB na 333/166 a pak hodte psp do sleep modu a zas ho zapnete a ten takt snizte treba na defalaut a poté vám psp nepujde vypnout ani hodit do sleepu na zadnej takt ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 nedavno mi to dělalo to sami co c.u.f -ovi hra se pustila ale do hry treba nenabehla a vyplo se psp rek bych ze to by lo tema hrama a vetsinou hry s mensi velikosti takovy resistence mi to nedelalo vubec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c.u.f Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 ok dik ja zkusim postahovat dalsi hry a pak vam poc¨vim jak jsem pochodil kazdopadne jeste by to chtelo trochu zdokonalit:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Abisek Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 Tak to nechapu jsem novacek podarilo se mi dat chickhen do psp pak i ten cwh nebo co to je ale porad nechapu jaky tip her a kam je mam davat ?? mam je dat normal do game ?? diky moc za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaCZ912 Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 Hry davej do E:\ISO\*.* a hry musi bejt v ISO nebo v CSO formatu... v download sekci jich najdes mraky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 nevíte kdy to bude i na psp 3000 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 to zatim nevi nikdo. vi se akorat to, ze se to vyviji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 nevíte kdy to bude i na psp 3000 ? Becus tady rikal ze mozna zacatkem cervna nebo nejak tak ale jeslti to nebyla fake informace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 becus se prave registroval... keca akorat kraviny... jeho informace sou stylu jedna pani povidala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 aha tak to jo...ale preci jen by to bylo dobre aby to bylo i na psp 3K ale chvili potrva... chce to proste trpelivost a cekat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becus Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 ice22222:ja sem povidal jen pravdive info,me nevadi ze me neveris... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 hele a kdyby to náhodou šlona psp 3000, půjde mi to na 5.50 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 hele a kdyby to náhodou šlona psp 3000, půjde mi to na 5.50 ? Ne, potřebuješ 5.03 na ChickHEN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.