Bitchy Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 Proc ja ? Ja se tady toho ani nedotkl :D To je jasný :D Já Dantemu pomůžu s pár hrama a schrábneš to ty :D Jinak Dante s tema eshopama, no podle mě už je to zbytečnost. To už si opravdu člověk, kterej se dostal až k tomu, že si ten topic přečetl asi snad najde sám. Jenom můj názor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 přidáno 11 her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 docela přemýšlím, že bych ke každé hře začal přidávat tři nejlevnější eshopy, kde jsem zmíněnou hru viděl, co vy na to?jj to by bylo super,teď mě napadá,nechceš třeba k těm jednotlivím hrá dávat svůj komentář(pokud si ji hrál),prostě pár slovy až větama?:)pouze nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 momentálně ne ....už tak je s tím fakt dost práce.....až dodělám třeba na 200 her tak pak budu uvažovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 přidáno 10 novýc her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 docela přemýšlím, že bych ke každé hře začal přidávat tři nejlevnější eshopy, kde jsem zmíněnou hru viděl, co vy na to? jj to by bylo super,teď mě napadá,nechceš třeba k těm jednotlivím hrá dávat svůj komentář(pokud si ji hrál) ,prostě pár slovy až větama?:)pouze nápad Koukám, že píšu trošku opožděně a hry už zde moc nepřibývají (doufám, že tenhle topic funguje dál, byla by to celkem škoda a nevšiml jsem si, že by někdo napsal, že topic už nefunguje), ale nějak mě to dřív nenapadlo :D...nejdřív musím taky uznat, že to byl dobrej nápad se založením tohoto topicu, ale uvítal bych zde kromě hodnocení i klady a zápory hry místo eshopů nebo vlastní názor na hru (je to i méně časově náročná činnost :D), které shrnou vše podstatné a dá se díky nim rozhodovat při výběru her. Je to můj osobní názor možná se to nechytne a možná na to nemáš chuť, ale tak zkusil jsem se zeptat ;)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 budu pokračovat jen co bude trochu čas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidv1468623429 Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 nemohli byste k tomu co-opu psat jestli je to po netu, nebo lokalni? jinak super seznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 napadlo mě, že bych mohl pokračovat....byl by zájem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Jo byl mas to suprove dante jen pokracuj :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukino19 Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 SUPR moc mi to tu pomohlo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny-malina Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Ještě tam dej Alan Wake. To je taky docela dobrá hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAM1468626158 Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 čau lidi nemužete mi někdo poslat link na abecedni seznam her na x box sryže to píšu sem newim kam jinam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 7, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Topic již neni akutální a tak odepínám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.