werty Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 HOTOVO!!! HRAJI--- tak založte a jdeme na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 ok Bravo Server --> Channel 10 --> hledejte server: www.console-forum.net heslo je console Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 ok Bravo Server --> Channel 10 --> hledejte server: www.console-forum.net heslo je console Hned po C0mebacku jsem tam http://screenshot.cz/36PF/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electrike Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 j du se pripojit a nick mam teda Electrik3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 hm tak nezahraji dneska, protoze mi to nejde na linech zapnout :) zejtra klidne, nainstaluju nejaky wokna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electrike Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Tak teda muzu rict po hodine hrani ze to je hodne podobny csku..jak grafikou tak hratelnosti jinak to chce sehnat vic lidi na ten console-forum server pac ve 4 je to nuda na velky mapy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parecek Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 caw parim taky nick mam Cz3ch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 hmm mam 91 % stazeno ... chjo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electrike Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 Tak co da nekdo hru? http://img32.imageshack.us/img32/2642/crossfirehs.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 já klidně dám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electrike Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 no tak dobre ale zaloz znova server.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 Pokud chvilku vydrzis nez se mi nainstaluje net framework tak klidne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electrike Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 YesR :D Jiste pane.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 tak mam hotovo - server charlie - channel 9 - cF players heslo: console Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electrike Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 jeste jednou sry byl sem afk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 hm ted jsme dohrali, byli jsme jen 2...kdyztak v 8 muzem dat zase :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 tak už sem hrál ... ale na tý hře mi vadí např : sniperka má šíleně citlivý míření, běhá se šíleně pomalu ... a dost cheateru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 tak co...budete dneska někdo hrát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bynex Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 hej to me ani nepripominej :( hral sem to a dal sem ALT + Esc abych sel na plochu a ono se to posralo a podelala se mi grafarna :( najednou se me zacala menit barevne obrazovka...potom sem to restartovat a nacital se win xp a takovy to logo bylo naky podelany a pak to zcernala obrazovka a dole byla bila :(:(:(:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.