#sAd# Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2009 Víš co,běž se vycpat...... Běž na píseček a hádej se o bábovky a podlízej ve škole učitelům. Nevíš o mně nic a jestli chceš ať ti spojím 3 obrázky jak je libo Citovat
Cartman182 Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2009 Pak komu došli argumenty... :D :D a kdo uhýbá od tématu :D Učitelům podlejzat nepotřebuju ... :D jako to nepotřebuju u nikoho Stejně to samý můžu říct , já vo tobě , že o mě nic nevíš a jenom držkuješ...:D Citovat
#sAd# Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2009 Víš co o grafice vím dost dělám jí 4 roky. běž už někde ty moudřejší... Ten wallpaper od gameese nemá nic do sebe jsou to spojené jen 3 obrázky,podlézal si chválil si to a teď nadáváš na názor jiného,který s tebou nesouhlasí. Myslím si že pro tebe forum moc není,udělej si webovku a tak kdo s tebou nebude souhlasit tak mu dáš ban.... Na můj post si nemusel odpovídat bylo to konstatování,ale ty ne že nepodlízáš. Citovat
Cartman182 Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2009 Čekám už na ten důvod proč bych měl podlízat :D .... napíšeš to už ? Jinak to ře napíšu že se mi něco líbí a ta začneš psat že to má 1 bod z 10... , a do postu napíšeš že podlejzám :D tak jak na to nemám reagovat ? :D Citovat
#sAd# Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2009 Čekám už na ten důvod proč bych měl podlízat :D .... napíšeš to už ? Jinak to ře napíšu že se mi něco líbí a ta začneš psat že to má 1 bod z 10... , a do postu napíšeš že podlejzám :D tak jak na to nemám reagovat ? :D To je povaha análního alpinisty.To je pro některé sport. Já se nechci hádat,ale jestli myslíš že mi došli argumenty,nedošli poď si psát pm nebo mi dej tvé icq...... A nebo se už na to vykašli. Citovat
Cartman182 Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2009 Hele řeknu to větou kteá by to mohla vyřešit , sem unavenej z práce a zejtra jdu zase a už se mě chce spát "Milion lidí,milion chutí" Gamesova wallpa není dokonalá to nikdo nenapsal , podle mě by vypadala možná lépe i na černém podkladu . Ale prostě mě zaujala ikdyž to jsou jen spojené 3 obrázky (Rendery a logo) Citovat
#sAd# Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2009 Souhlasím s těma chutěma. Nápad je to dobrý,chce jenom dopracovat. Ale v té kvalitě co to je,fakt to je nic moc a proto mně zarazila tvá reakce. Citovat
Cartman182 Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2009 Je to nic moc wall , pro mnoho lidí , ale jak říkám mě čistě zaujal Citovat
GameEs Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2009 ste volové oba xD a právě se vám povedlo udělat stránku spammu ve dvou. gratuluju :D. divím se sám že vám nedám kartu, ale jen to promažu.. říkám "nudil sem se" a trvalo mi to asi tak 2 minuty.. jestli to dobře chápu.. tak 2 minuty mojí práce.. zapříčinily přesně 20ti-příspěvkový dohadování? to je smutný :D Citovat
3FF3CT Odesláno Srpen 10, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2009 Taky jsem něco vytvořil :) http://img299.imageshack.us/img299/1349/73261077.jpg taky mi to nejde nacist, zkus to prosim znova nahrat... gameesi podarena tapetka Citovat
GoD Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2009 je to na sirokohuly monitory, ale kdyby nekdo chtel jinou velikost (jako ze nechce nikdo) tak at se ozve neni problem. http://img197.imageshack.us/img197/2426/221copy.png Citovat
Adolf01 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 26, 2009 HMmmmmm tak tohle je fakt pěkný :) Ale za moji babu na pozadí to nevyměním :-D http://ol-radio.ic.cz/nemazat/2980.jpg Citovat
3FF3CT Odesláno Srpen 27, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2009 HMmmmmm tak tohle je fakt pěkný :) Ale za moji babu na pozadí to nevyměním :-D http://ol-radio.ic.cz/nemazat/2980.jpg ach jo, kdyz uz tak aspon neco poradnyho, tady nemas davat pozadi co najdes na netu a jeste k tomu anime, ale pozadi ktery vytvoris jako poctu console-forum.net podivej se na prvni post odzhora dolu... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.