Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 62
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Víš co o grafice vím dost dělám jí 4 roky.

běž už někde ty moudřejší...

Ten wallpaper od gameese nemá nic do sebe jsou to spojené jen 3 obrázky,podlézal si chválil si to a teď nadáváš na názor jiného,který s tebou nesouhlasí.

Myslím si že pro tebe forum moc není,udělej si webovku a tak kdo s tebou nebude souhlasit tak mu dáš ban....

Na můj post si nemusel odpovídat bylo to konstatování,ale ty ne že nepodlízáš.

Odesláno
Čekám už na ten důvod proč bych měl podlízat :D .... napíšeš to už ?

Jinak to ře napíšu že se mi něco líbí a ta začneš psat že to má 1 bod z 10... , a do postu napíšeš že podlejzám :D tak jak na to nemám reagovat ? :D

To je povaha análního alpinisty.To je pro některé sport.

Já se nechci hádat,ale jestli myslíš že mi došli argumenty,nedošli poď si psát pm nebo mi dej tvé icq......

A nebo se už na to vykašli.

Odesláno

Hele řeknu to větou kteá by to mohla vyřešit , sem unavenej z práce a zejtra jdu zase a už se mě chce spát

"Milion lidí,milion chutí"

Gamesova wallpa není dokonalá to nikdo nenapsal , podle mě by vypadala možná lépe i na černém podkladu . Ale prostě mě zaujala ikdyž to jsou jen spojené 3 obrázky (Rendery a logo)

Odesláno

ste volové oba xD a právě se vám povedlo udělat stránku spammu ve dvou. gratuluju :D.

divím se sám že vám nedám kartu, ale jen to promažu.. říkám "nudil sem se" a trvalo mi to asi tak 2 minuty..

jestli to dobře chápu.. tak 2 minuty mojí práce.. zapříčinily přesně 20ti-příspěvkový dohadování? to je smutný :D

• 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu