T-o-mmy Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 No tak já používám jenom NOD32 a prej víc jak jeden v PC nemá být je to pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 Nevim, někde jsem slyšel, že se potom mezi sebou perou :D Já mam AVAST profesional 4.8, dřív jsem měl NORTON Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 Dříve NoD32 nyní žádný antivirový program :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Litny Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 já mám norton360 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 ESET Smart Security a už nikdy jinak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockman Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 Avast 4.8 Professional Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 ESET NoD32 Antivirus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 Avast 4.8 Home .... už ROK a PŮL Sadet: Já když jsem instaloval Nod32 a měl jsem v kompu ještě Avast tak se komp sekl a najednou nějakej error dlouhej jak prase takže jsem to pořešil tak, že jsem odinstaloval Avast ale s Nodem mi ten kompl lagoval tak jsem tak hodil z5 Avast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 Mám sýtko a cedim přes to viry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 měl sem dříve Nod32 ale po roce mi skončila licence a nová je drahá:Djinas sem byl s ním spoojenej,momentálně používám Avast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 používám 30ti dení nod 32 ... dycky uninstall ; Ccleaner ; install Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 nod32, paradni antivirak to ze laguje asi bylo tim neustalym stahovanim, staci si pohrat s nastavenim podle svyho a je to ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 Nod 32 4.0 - nejlepší :) jinak kdysi sem mejval avg spokojenost ale když sem musel 4x za sebou přeinstalovat systém tak sem se vrátil k NODu jinak Sadet: řeknu ti to jednoduše vem si že bys měl podnik (počítač) a 2 šéfy (nod ss,avg ss) oba by chtěli to stejné např. odstranit toho zaměstnance (trojan.downloader) ale nod by chtěl smazat a avg by chtěl uložit do trezoru.. určitě chápeš co ti to v pc udělá za paseku (a to ani nemluvím o Firewallu :roll:) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 me se sem uz zadny viry nevejdou..takze nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 AVG - staci uz dlouho sem nemel vir Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 28, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 Ja osobne avasta , jen jako preventivku . Nelozim na nebezpecne stranky ani na nic podezreliho neklikam . Takze viry nejak nechytam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 Nod32 a Kaspersky Antivirus :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 Chybi nejinteligentnejsi odpoved - zadny. Nemam zadny ani na windows, ani na mac os x, ani na linuxu a zatim jsem nechytil zadneho vira. Vice nez dva antiviry na jednom PC nesmi v zadnem pripade byt z duvodu "mlaceni se" rezidentnich ochran. Jinak - NOD32 zdaleka neni nejlepsi antivir (pro nodaky).. Kdyz uz nekdo nejakej mate.. Jinak vam vsem "antivirakum" doporucim tento programek, abyste taky tu brzdu (antivir) mohli z PC smaznout. http://console-forum.net/showthread.php?t=42987 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 JÃ jsem antivirus ve svym kompu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 NOD 32.:) 2 Antiviry nikdy, to by byla 1 světová válka ve tvojim počítači.:D Spíše je mít dobré ještě antispyware, ad-aware a tak. Chtěl jsem přejít na ESET Smart Security 4. Teď to hodně lidí vychvaluje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rysinho8 Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 ja eset nod 32 4.0 jo alicence vzdy to je tak na 4 mesice ale to kdycky po tech mesicich stahnete novou tak sou zde aktivuje se to na plnou verzi takze super http://www.nod32sky.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 ja mam avasta aby se jako nereklo, ze nic nemam, ale stejne, kdyz mam v kompu nejakyho vira tak hijackthis to jisti, znalost tohodle softu je nad vsechny antiviry sveta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lantis Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Mám Avast,ten mi bohatě stačí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 ja nemam nativirak staci ze mam vistu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Petrucci Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 jednoznačně ESET NoD32 :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.