Predne bych se rad omluvil, za naprosty amaterismus, ale mam wii teprve dva DNY, takze ne vse jsem nejspis pochopil uplne spravne i kdyz jsme se snazil precit vsechno co se dalo.
Povedlo se mi dostat na konzoli HB a na SD karte mam loader.
dvdko korektne vypalene, ale kdyz se pokusim pres loader hru spustit,
vypise mi hlasku, ktera je v podstate necitelna (dva radky pres sebe)
rozlustim ze je tam cosi o DVD ... (nejde o to ze bych to neprelouskal anglicky,to by problem nebyl, ale proste text se cist neda).
mozna mi chybi jeste neco nainstalovat, ale netusim co, jsou nasledujici programy nezbytne ke spusteni palenych zaloh?
DVDx instaler
wad Manager
cIOS wad
Jestli se najde dobra duse, ktera ma dostatecne zkusenosti tak dekuji predem. Pomoci Downgrade bych to, ale resil nerad.
Otázka
stoparr
Predne bych se rad omluvil, za naprosty amaterismus, ale mam wii teprve dva DNY, takze ne vse jsem nejspis pochopil uplne spravne i kdyz jsme se snazil precit vsechno co se dalo.
Povedlo se mi dostat na konzoli HB a na SD karte mam loader.
dvdko korektne vypalene, ale kdyz se pokusim pres loader hru spustit,
vypise mi hlasku, ktera je v podstate necitelna (dva radky pres sebe)
rozlustim ze je tam cosi o DVD ... (nejde o to ze bych to neprelouskal anglicky,to by problem nebyl, ale proste text se cist neda).
mozna mi chybi jeste neco nainstalovat, ale netusim co, jsou nasledujici programy nezbytne ke spusteni palenych zaloh?
DVDx instaler
wad Manager
cIOS wad
Jestli se najde dobra duse, ktera ma dostatecne zkusenosti tak dekuji predem. Pomoci Downgrade bych to, ale resil nerad.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.