jakubgaluszka Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 co si o tom myslíte už je pár gameplay videí...podle mě to bude nic moc sice to má tu mega rozlohu ale je to arkáda jak ...(alespon podle videí) žadny destrukční model... takže závěr motorstorm ale arkadovej vas nazor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Já se na to docela těším....Grafika vypadá dobře a rozloha taky ujde, takže by to nemuselo bejt špatný.....Má to vyjít teďka někdy ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojtisek Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Mě se to mrtě líbí, ale z první recenze obdržela hra 5/10, tak nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 no vyjít to má v červnu a recenze se pohybujou v 50%-75% max... vypadá to skvěle ale jestli neudělaj něco s tím modelem poškození tak si radši koupím split second Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crafterr Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 Zdravim Vás, mam menší problém v této hře. Vždy když chci zapnout hru tak začínám závodem, který už sem několikrát odjel. Po jeho vyhrání mě hra pustí do volného světa a tam mam na výběr pár závodů, ty vyhraju ale další se mi neotevřou a ty odjeté nezmizí. Snad nepařim demo:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 u odjetých by se měla objevit hvězdička...a nové závody jsou až v další zóně a do té se dostaneš za určitý počet hvězdiček... A není to třeba tím že se ti to neukládá(plná memory karta nebo tak)? Nebo že nemáš zapnutý profil nebo něco takového? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Kdyz uz sme u toho Fuelu jake je to ma cenu si to porizovat a nebo je to blbost ... Chtelo by to nejake nazory na hru , vzdy se tu diskutovalo a tedka nic ... a ja nevim co si o tom mam myslet ... Trailery me pripadaj dost nudné ... diky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Mě to zklamalo. Asi jsem od toho čekal moc. Ovládání mi přijde hrozný, grafika taky nic moc. Já bych za to 1000 nebo kolik nedával.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 stáhnout ano,ale na koupit to podle mě neni,myslel jsem že to bude aspon pr*el ale ani jsem se u toho nebavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 Mě to zklamalo. Asi jsem od toho čekal moc. Ovládání mi přijde hrozný, grafika taky nic moc. Já bych za to 1000 nebo kolik nedával.... Mě to také vcelku zklamalo, ale!:DOvládání je fakt hrůza...obzvlášť motorky to je příšerný:roll:, ale grafika?Grafika vypadá parádně a na tu obrovskou rozlohu, kterou jsem doteď neprojel si myslím, že kdejaká hra může závidět...:) EDIT:To já neříkám:Djá jen reagoval na tu grafiku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 tak taky je to ,,SVETOVY REKORD'' ale ani grafika a rozloha nesmazou fakt ze je to zklamaní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xboxmaniac Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 musím se přidat k většině hrál sem to asi dvě hodiny a docela sem se nudil, hlavně to ovládání je takové divné a místy mi připadá že nestíhá xbox (malé fps) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 Já to měl v mechanice asi 20 minut a už to tam nikdy nestrčim,grafika je docela děs a zrovna dvakrát jsem se taky nebavil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.