heksa Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 nejede mi KULA WORLD, stazenej z odkazu tady na foru ukaze mi to jen to uvodni varovani a pak us jen cernou obrazovku 2x to zabere z karty a pak us se nic nedeje gdys zmacku HOME tak menu na nastaveni a tak tam normalne mam - mam to nakopirovany v X:/PSP/GAME/ - mam tam oba soubory EBOOT.PBP i KEYS.BIN - UMD disc mam v mechanice - mam CF 3.10 OE-A dal us me nic nenapada... pritom aji Crash 1 aji Crash 2 mi jedou v pohode prosim nevite negdo co s tim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DanDanDan Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 presne to samy mi to dela taky akorat ze mam 3.03 OE-C a mam v mechanice UMD nevite nekdo co s tim docela bych si to rad zahral :shock: :shock: :cry: :cry: :cry: :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 heksa Odesláno Březen 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 to nam fakt nigdo neporadi??? to nigdo nevite co s tim??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 steelpeter Odesláno Srpen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2007 chyba hry. mne to jde ale netahal jsem to tadytud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Midnight Odesláno Srpen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2007 ja som to hral na 3,40 oe-a a presiel som to cele je to ppc..... ja som ti tiez netahal s tadial..aa ta hra co som tahal ma 6 mb..tak nevim no :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Srpen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2007 já to mám stažený tady z fora od narlizy a normálně to de ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milux Odesláno Srpen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2007 já to mám stažený tady z fora od narlizy a normálně to de ;) já taky zkuste vyšší fw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han Odesláno Srpen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2007 a nemaj ty dva soubory byt v nejake slozce? =x/psp/game/Kula world/(a ty dve slozky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marecek5 Odesláno Srpen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2007 a nemaj ty dva soubory byt v nejake slozce? =x/psp/game/Kula world/(a ty dve slozky) aspon sa mi zda ze to ma byt v Game ja som to tam vsetko aml a islo mi to :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadowtails Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 jestli budes chtit tak ti budu moct poslat svoji verzi a uvidis jestili ti pujde zkousel jsem to na 3.10 3.30 a 3.52 custem firmwarech.Tak kdyztak napis pm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
heksa
nejede mi KULA WORLD, stazenej z odkazu tady na foru
ukaze mi to jen to uvodni varovani a pak us jen cernou obrazovku
2x to zabere z karty a pak us se nic nedeje
gdys zmacku HOME tak menu na nastaveni a tak tam normalne mam
- mam to nakopirovany v X:/PSP/GAME/
- mam tam oba soubory EBOOT.PBP i KEYS.BIN
- UMD disc mam v mechanice
- mam CF 3.10 OE-A
dal us me nic nenapada...
pritom aji Crash 1 aji Crash 2 mi jedou v pohode