corvette Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 Schválně sem nenapsal Go ale "takovej drahej kus hw" abych se vyhnul tomuhle kokotskýmu postu kterej stejně přišel :dozey:. Tady nejde vůbec o Go, ale lidi co utratěj několik tisíc za hardware kterej pak rozmlátěj a připadají si jako velcí drsňáci to mě sralo vždycky..Ty mi povídej, že nevím co s prachama když si koupím Go, co teprve ten co si ho koupí jen aby si s ním jen někde šlahl a pak si připadal jak master? ;) edit. tobě snad příjde tohle parádní, skvělý, awesome? http://www.youtube.com/watch?v=vpFj4OFYyBI http://www.youtube.com/watch?v=9blytHg9Tfo Amíci co si vůbec nevážej peněz.. houznak: když jim chybí mechanika tak si mají koupit PSP 3000 snad ne? Bylo jasně řečeno že Go současný PSP nenahradí, jen tady bude existovat vedle něho.. takže nemel nějaký sračky o tom že jim chybí mechanika. a anonymous: ty mi hned hoď post kde se zastávám PSPčka.. NIKDE se ho nezastávám.. Jediný co sem tady psal byl můj názor na to PSPčko. Měl by sis pustit poslední hPod. Docela sem si po jeho poslechnutí uvědomil, že jak někdo napíše na něco nějakej názor tak je hned "zaujatej, musí to za každou cenu obhajovat, i kdyby to bylo max. suxovní". Prostě na netu je každej názor špatnej, že.. Že se PSP Go nelíbí tobě, znamená to, že se nelíbí nikomu, že je to na piču hw, a že se mě líbí, znamená to, že se ho za každou cenu zastávám.. Am I correct? :D pro amiky to nejsou zadny prachy, zvlast pro nektery a nekdo to lesti a nekdo to hodi na zem a udela si z toho prdel je to jen kus plastu,to jen tady se z toho dela posviceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 anonymous_: Musim souhlasit. Myslím, že když vidějí to video tak si řeknou "o jednu reklamaci míň" :D Takže na tom naopak ještě vydělají xD corvette: popravdě.. né všichni amíci mají na to aby nakupovali konzole a ničili je. Například u toho videa s PS3 je vidět hodně kameramanů+fotografů - asi to nebyl nějakej maník jako v případě XBOXu. Jestli to má přilákat lidi na stránku smashmyps3 (tak nejak to rikali), aby si tam lide neco koupili, nebo se podivali na reklamu, tak to te firme stoji za to koupit PS3 a znicit ho:D co se týče XBOXu, to byli nějaký amatéři, ale mohla to být maketa, mohl být spálenej (xbox ma pry sptne chlazeni, ale co ja vim, proste nejak nenavratne pokazenej), proste si to nahrali :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 Takovyhle videjka se hodně dělaji jako raklama na určitý stránky, ty to zaplatěj a cenu si daji do provozních nákladů. A jak tu už někdo řek dyt je to jen kus plastu a amici v bohatších městech si na něj vydělaj za chvilku, vy taky když si koupíte nákou susenku která vám nechutná tak ji zahodíte přitom kdyby to vyděly děti z jinejch rozvojovejch států určitě by řikaly to samy co vy o tom typkovy co rosekal psp. Hold je to jen o životní úrovni u nás na to lidi šetřej dost dlouho tak nechápou jak to může jen tak rosekat, jenže pro někoho bohadšího to nic neznamená jedno rozbije tak si de koupit noví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bulyt Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 ale je fakt vidět že to něco vydrší (ten xbox a ps3) jak třeba to tý ps3 praštil palicí a odleted jen kousek že když bys asi tohle udělal s viičkem tak se rospadne na dva kousky je vidět že sony a microsoft udělaly dobrou práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 No.. to je jedno.. Objevil sem novou featuru :cheesygrin: Už sem tady psal že se tam dá přes bluetooth mountnout PS3 ovladač (Sixaxis/DS3) no a s tím souvisí můj další objev. Když spustíte PSX hru a kouknete do nastavení, máte mountnuto jako controller 1 - PSP System Controller a controller 2 - PS3 System controller.. jo, takhle se dá hrát multiplayer na PSP Go :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 toto je uplně stejný jak vietnamci jim taky zabavý zboží za xxxx milionů a dělají si stoho něco ? Ne další den prodávájí úplně to samé znova... Myslím že to nemá cenu o tom debatovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 pro amiky to nejsou zadny prachy, zvlast pro nektery a nekdo to lesti a nekdo to hodi na zem a udela si z toho prdel je to jen kus plastu,to jen tady se z toho dela posviceni teda nevím, jak dlouho, kde a vlastně jestli vůbec jsi byl v usa, ale co jsem tam viděl já (během 2 měsíční služební cesty amerikou od Daytony po Sacrameto) tak pro amíky jsou to sakra prachy, zvlášť pro některý. Specialita amíků je například při ceně něčeho 0.99usd nechat si vyplatit ten 1 cent, takže o tvém názoru dost pochybuju. Nepleť si amíka a amíka, který je zadlužený na 10 životů dopředu - pro toho to možná je jen kus plastu. Ti ostatní s sebou tahají plný pytel centů, aby někde nemuseli nechat dýško. A abych nebyl OT - PSP IS BACK!!!! :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 teda nevím, jak dlouho, kde a vlastně jestli vůbec jsi byl v usa, ale co jsem tam viděl já (během 2 měsíční služební cesty amerikou od Daytony po Sacrameto) tak pro amíky jsou to sakra prachy, zvlášť pro některý. Specialita amíků je například při ceně něčeho 0.99usd nechat si vyplatit ten 1 cent, takže o tvém názoru dost pochybuju. Nepleť si amíka a amíka, který je zadlužený na 10 životů dopředu - pro toho to možná je jen kus plastu. Ti ostatní s sebou tahají plný pytel centů, aby někde nemuseli nechat dýško.A abych nebyl OT - PSP IS BACK!!!! :cheesygrin: dost dlouho,pocitaj kazdej cent nenechaj se obrat o nic ale to neznamena ze sou chudy,jen proste setrej a najdou se i takovy co to koupi a rozbijou a pritom jinak dvakrat nerozhazujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 No, ti, kterejm vzali barak na hypoteku, asi nejbohatsi nebudou :D .. ale to uz lidi jedeme dost OT :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crafterr Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Kluci, koukam jak vás suprově pobaví jedno hloupý video, ale aby tu bylo nějaký rozumný téma o tom, kdy se PSP Go dostane do našich rukou a budem si tam moct dát hry z netu, to ne. Takže dík za něj.......:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Portos Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Zdravicko, mam zajem koupit psp go a zaroven prodat ipod touch 16gb 2gen. Ma to smysl? Rozhodujici faktor jsou pro mne predevsim hry a to jejich ceny. Do ipodu jsem investoval zhruba 1500KC za aplikace a za hry. V jake cenove relaci se hry pohybuji ? Dekuji za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Zdravicko, mam zajem koupit psp go a zaroven prodat ipod touch 16gb 2gen. Ma to smysl? Rozhodujici faktor jsou pro mne predevsim hry a to jejich ceny. Do ipodu jsem investoval zhruba 1500KC za aplikace a za hry. V jake cenove relaci se hry pohybuji ? Dekuji za odpoved Dobrá otázka:). Taky přemýšlím nad tím, jestli se víc vyplatí Ipod Touch/Iphone 2G a nebo PSP Go. Vím, že jsou to dvě odlišná zařízení, ale stejně by mě zajímalo, co byste volili vy a proč byste to volili;). Jesli je zde náhodou nějaký uživatel, který má Ipod Touch/Iphone a zároveň i PSP Go, tak bych rád slyšel jeho názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Portos Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Jinak vkladam odkaz kde je zajimave srovnani prave iphonu a psp go Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Na PSP Go si zatim hry musis kupovat, na iP je muzes mit zdarma. Na PSP jsou lepsi hry, ale iP je lepsi na hudbu.. .. je to tvoje volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Zdravím,mám velký zájem si koupit PSP GO,ale nevím jestli za to stojí,nenašla by se někde nějaká recenze,nebo by tu někdo na foru mohl podat info,třeba nějaký majitel PSP GO najde se tu??? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Portos Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Zdravím,mám velký zájem si koupit PSP GO,ale nevím jestli za to stojí,nenašla by se někde nějaká recenze,nebo by tu někdo na foru mohl podat info,třeba nějaký majitel PSP GO najde se tu??? :) Hodne recenzi najdes vyhledavanim na seznamu. To te doufam ale napadlo ze?:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Portos Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Tak co nemohl by mi nekdo napsat cen aspo deseti nejhranejsich her pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Zdravím,mám velký zájem si koupit PSP GO,ale nevím jestli za to stojí,nenašla by se někde nějaká recenze,nebo by tu někdo na foru mohl podat info,třeba nějaký majitel PSP GO najde se tu??? :) Dojmy sem sepsal na některý z předchozích stran v tomhle topicu, stejně tak Nil3E. Jen pohledej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Portos Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 A ceny her bys nemohl pls napsat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 CZ store nemá cenu jelikož když porovnáš ceny tak CZ store - Motorstorm, Gran Turismo,.. ty nejnovější pecky prostě stojej u nás 1200kč US store - 40 dollarů - nějakých 760kč. Starší hry na US store - God of War 15 dollarů - 280kč PSP minis - 5-7 dollarů - 80-120kč....tam je cena cca stejná jako na CZ store kde sou nejlevnější za 75kč. Samozřejmě zde pak funguje možnost dělení her ale PSP může být v jednom okamžiku aktivní pouze s jedním účtem, čili kdybyste měli jednu hru na každým účtu, musíte furt to PSP "přeaktivovávat" z účtu na účet. Proto mám s nil3em společnej účet kde věci nakupujem tak, že každej dá půlku, oba ten účet používáme, a je to ideální, protože ty ceny her pak sou už v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Portos Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 CZ store nemá cenu jelikož když porovnáš ceny tak CZ store - Motorstorm, Gran Turismo,.. ty nejnovější pecky prostě stojej u nás 1200kč US store - 40 dollarů - nějakých 760kč. Starší hry na US store - God of War 15 dollarů - 280kč PSP minis - 5-7 dollarů - 80-120kč....tam je cena cca stejná jako na CZ store kde sou nejlevnější za 75kč. Samozřejmě zde pak funguje možnost dělení her ale PSP může být v jednom okamžiku aktivní pouze s jedním účtem, čili kdybyste měli jednu hru na každým účtu, musíte furt to PSP "přeaktivovávat" z účtu na účet. Proto mám s nil3em společnej účet kde věci nakupujem tak, že každej dá půlku, oba ten účet používáme, a je to ideální, protože ty ceny her pak sou už v pohodě. Dik moc je to pro mne uzitecna informace . Napsal bych jenom dik moc ale musim napsat minimalne 10 slov :D :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 CZ store nemá cenu jelikož když porovnáš ceny tak CZ store - Motorstorm, Gran Turismo,.. ty nejnovější pecky prostě stojej u nás 1200kč US store - 40 dollarů - nějakých 760kč. Starší hry na US store - God of War 15 dollarů - 280kč PSP minis - 5-7 dollarů - 80-120kč....tam je cena cca stejná jako na CZ store kde sou nejlevnější za 75kč. Samozřejmě zde pak funguje možnost dělení her ale PSP může být v jednom okamžiku aktivní pouze s jedním účtem, čili kdybyste měli jednu hru na každým účtu, musíte furt to PSP "přeaktivovávat" z účtu na účet. Proto mám s nil3em společnej účet kde věci nakupujem tak, že každej dá půlku, oba ten účet používáme, a je to ideální, protože ty ceny her pak sou už v pohodě. Hmm vypadá to že je to docela na nic,vysoká cena a che to znát někoho kdo to stebou bude kupovat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Sehnat člověka by neměl být problém já bych se klidně do něčeho takového připojil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sebox Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 heh ti lidi co rorbijeji konzoli si asi pripadaji jako machri no:)...me je celkem fuk jestli nekdo rozbije uplne nove ps3 nebo psp a natoci si to,aspon je pak sranda se na nedivat ,sice pro ty lidi co stali v ty fronte a cekali na ps3 muselo byt hrozny sledovat jak to koupi nejaky dement v kozichu a rozbije to palici,ale co sou to jejich penize:psp: no k tomu GO...ja bych si ho koupil hned ale nedam skoro 6,5K za neco co bude za pul roku v akci za 4 500kc,navic me prekvapily ty ceny(kdyz uz je to digitalni distribuce tak uz by konecne mohli udelat jeden mezinarodni cenik):? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 hlavně co sem u PSP GO čekal byla nízká cena... řikaly jak v přepočtu vyjde cena kolem 4500kč tak sem čekal cenu MAX do 5000 ale prdlajz....rovnou nad 6000 x´-D tomu se už musim smát :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.