Portos Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 PSP GO je sracka ve stredu jedu do xzone pro nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Han3 ma pravdu, to je opravdu nepochopitelny proc to stoji tolik, vazne nechapu proc. Dyt to stoji skoro tolik co nova PS3. A PS3 je trochu jinej HW. 2Portos: tak proc tam pro nej jedes..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taran Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 PSP GO je sracka ve stredu jedu do xzone pro nej Tohle me dostalo nejvic :D Ja mit penize na hry, tak jdu nejspis taky do Go, ma dost prednosti, ktery se mi libej, ale to hlavni .. hry .. na ktery bych nemel, jen kvuli tomu zustanu u Slimka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Portos Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Tohle me dostalo nejvic :DJa mit penize na hry, tak jdu nejspis taky do Go, ma dost prednosti, ktery se mi libej, ale to hlavni .. hry .. na ktery bych nemel, jen kvuli tomu zustanu u Slimka. Pak vam napisu dojmy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taran Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Pak vam napisu dojmy :D Nejlip natoc video, vem si priklad treba z rozslapani :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Han3 ma pravdu, to je opravdu nepochopitelny proc to stoji tolik, vazne nechapu proc. Dyt to stoji skoro tolik co nova PS3. A PS3 je trochu jinej HW.2Portos: tak proc tam pro nej jedes..? A ps3 je taky přenosný viď.. Z UK vyjde PSP Go okolo 4500kč :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 do kapsy, proc ne :D to ze neni prenosna s tim nema nic spolecnyho, koukni se co zvladne PS3 a PSP Go, to je neco jinyho. Ale asi to je drahy jenom u nas, jako ostatne uplne vsechno, proste holt CR no. Jinak me se PSP Go hodne zamlouva, ale ta cena u nas je moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 U nás je na solidním kameném obchodě cena 5400Kč!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nějaký velký dojmy nebo recenze jsem tu stejně nenašel. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bulyt Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 ted sem vážně nerad že sem čech že třeba když bych byl z usa tak ti to všchno vijde o 30% levnějc:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 U nás je na solidním kameném obchodě cena 5400Kč!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nějaký velký dojmy nebo recenze jsem tu stejně nenašel. :( Je to pouze kamenný obchod nebo mají i své internetové stránky? Kdyžtak mi hoď odkaz do PM. Díky;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 TADY ODKAZ NA TEN E-SHOP NA PSP GO ZA 5400KČ: http://www.scmerkur.eu/index.php?main_page=product_info&cPath=10378&products_id=13953 Maj tam aji býlí aji černý a je to z Hradce Králový v pohodě obchod :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yaris Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Zdravím,už někomu došly kody na GT nebo na ty 3 hry zdarma\??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Zatím mně nic nepřišlo a na jaké 3 hry zdarma o tom nic nevím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Portos Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Zdravím,už někomu došly kody na GT nebo na ty 3 hry zdarma\??? Na ty tri dny musis zhruba tri dny cekat. Docetl jsem se to na nejakem eng forum. BTW. Dnes si jedu pro psp go, cant wait. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Kod na GT mi přišel po 3 dnech. Víte to, že to theme ste museli stáhnout od 10. října? :dozey:. A z EU store. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 od 10 října nebo do 10 října ? pokud je to do 10.10 tak to jsem splnil ale z EU store to si nejsem jist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:JOKEMAN:. Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 cau lidi ted budou ty vanoce a napadlo me jestli byste mi poradili jestli se mi vyplati koupit psp go a prodat svoje psp slim 5.50 gen-B(full)...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonic Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 dnes jsem videl PSP Go na vlastni oci a reknu vam peknej hnus!! zlatej slimak!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Portos Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Tak ja jsem si dnes dovezl psp go. Jsem spokojenej kazdej ma svuj styl. Nekdo ma rad nosit velkou kravu nebo malou portable jednotku :D Jinak jsem se chtel zeptat jestli nekdo nevi kde sehnat nejaky cas na PSP go?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Tak ja jsem si dnes dovezl psp go. Jsem spokojenej kazdej ma svuj styl. Nekdo ma rad nosit velkou kravu nebo malou portable jednotku :D Jinak jsem se chtel zeptat jestli nekdo nevi kde sehnat nejaky cas na PSP go?? Muzes pockat az budou v Albertu najimat skladniky,na hry mit budes (mozna i na jidlo) a kdyz se tam nekde zasijes tak muzes :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Portos Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Muzes pockat az budou v Albertu najimat skladniky,na hry mit budes (mozna i na jidlo) a kdyz se tam nekde zasijes tak muzes :psp: Jejda sorry ja chtel napsat case a ne cas :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Jejda sorry ja chtel napsat case a ne cas :D :D tak to bylo dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 bratrankovi na GO! prokous jeho jorkšírek display takže kupoval noví psp:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 :D to má teda dobrý:-D to mě jorkšírek prokousl displej u mobilu a celej ho dokousal ale už dřív na M65:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david309 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 rikam vam uprime me se PSP Go! nelibi fakt zlatej slimak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.