Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP Go

Rash182

Recommended Posts

• Odpovědi 547
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

od 10 října nebo do 10 října ? pokud je to do 10.10 tak to jsem splnil ale z EU store to si nejsem jist

Do 10. října. Vzhledem k tomu, že ta akce je platná jen v nějakejch 10ti státech EU, tak pokud si to stáhl z jinýho (klidně to mohl bejt EU ale nepodporovanej) tak ti nic nepříjde.

edit. pjanis: je tam software Music Sense bo tak nějak :D Pouští ti to typ hudby co si nastavíš.. Trochu bych to přirovnal ke Geniusu v iTunes :D. Na výběr je asi 10-15 modů nevim přesně :D. Energic, Relax, Daytime, Evening, Running,... apod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dneska jsem měl psp go v ruce na prodejně. Super věc je, jak je to malé. Ale nemůžu si pomoct, psp slim je prostě solidní kus hw, u go bych se bál, kdy se ten mechanismus posere - a stačí, aby se do toho dostal nějaký písek a je to v háji. To se mi na starém psp tak líbilo, ta odolnost a jednoduchost. Ale čas ukáže, každopádně je to super věcička a předpokládám a doufám, že do dvou měsíců nějaké objevím někde v zastavárně do 3000kč.. :cheesygrin::cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Po zakoupení PSP GO po otevření držely oba díly u sebe jako přibité. Bohužel po pár dnech už je cítit znatelná vůle. Při hraní to nevadí, ale stačí jemně pohnout rukou a je to docela znát, že už oba díly k sobě stoprocentně nedoléhají. Chtěl bych se zeptat ostatních majitelů, jestli mají stejný problém, nebo jestli je to jen chyba mého kusu. Ono na funkci to nemá vliv, jde spíš o špatný pocit, že ty díly nedrží stoprocentně u sebe.

Odkaz ke komentáři

Po zakoupení PSP GO po otevření držely oba díly u sebe jako přibité. Bohužel po pár dnech už je cítit znatelná vůle. Při hraní to nevadí, ale stačí jemně pohnout rukou a je to docela znát, že už oba díly k sobě stoprocentně nedoléhají. Chtěl bych se zeptat ostatních majitelů, jestli mají stejný problém, nebo jestli je to jen chyba mého kusu. Ono na funkci to nemá vliv, jde spíš o špatný pocit, že ty díly nedrží stoprocentně u sebe.

Nevlastnim psp go ale myslim si ze to neni chyba jenom u tebe, mechanismus se takhle bezne vyviklava i u mobilu.

Odkaz ke komentáři

Stav vysouvacího dílu se od zakoupení PSP Go nezměnil..

Jsou tam mikropohyby nahoru a dolů, ale to je logický.. naprosto 100% to držet nemůže.

Je to tak z 99% pevný. Vlastnil sem 2 mobily s výsuvnou klávesnicí a tohle je tak 10x pevnější :D

Odkaz ke komentáři

Nemá dotykáč,naco aby tam byla další věc co by se vysr*la,jinak to je škoda kdyby to PSP GO aspoň šlo Hacknout a přišel si tak trochu o záruku tak by se to rozebralo kvuli baterce,ale takhle je to fakt další mínus,jaký to má vlastně plus kromě vzhledu a praktičnosti :(

Odkaz ke komentáři

• Moderators
kluci ma PSPgo dotykáč?

Jo má dva + foťák + qwerty klávesnici a mobil ...

Nemá dotykáč,naco aby tam byla další věc co by se vysr*la,jinak to je škoda kdyby to PSP GO aspoň šlo Hacknout a přišel si tak trochu o záruku tak by se to rozebralo kvuli baterce,ale takhle je to fakt další mínus,jaký to má vlastně plus kromě vzhledu a praktičnosti :(

Nevim jestli hacknutí PSP GO je plus (je tu několik akcí na hry zdarma etc), ale už tu je pár henu / exploitu - nebyly uveřejeněny. Uvidíme ... :)

Odkaz ke komentáři

Mám veliké dilema, jestli si ho mám koupit:). Nevíte někdo, jestli v brzké době nehodlají snížit cenu (třeba kvůli tomu, že budou Vánoce)? Když to tak vezmu, tak totiž PS3 a PSP GO stojí stejně - 6 000 Kč. U PS3 dostanete totiž DS3, který se prodává za 1200 Kč min. U PSP Go máte akorát káblík do PC, který může mít hodnotu, tak 100 Kč. (Vím, že výrobní cena DS3 musí být alespoň dvakrát nižší než 1200 Kč, ale i tak ...

Nicméně se mi PSP Go hrozně líbí, takže vážně nevím:)

Odkaz ke komentáři

hele pockej do vanoc,nebo do ty dobry nez pude GO hacknout....urcite to bude velice dobra investice,ale jen pokud pude hacknout,jinak PS3,tak urco SLIM 250gb...a u PS3 se taky neco uz naslo,odpoledne se nasel nakej mini hack ze muzes pomoci nakyho programu spoustes .swf soubory...

Odkaz ke komentáři

• Moderators
Mám veliké dilema, jestli si ho mám koupit:). Nevíte někdo, jestli v brzké době nehodlají snížit cenu (třeba kvůli tomu, že budou Vánoce)? Když to tak vezmu, tak totiž PS3 a PSP GO stojí stejně - 6 000 Kč. U PS3 dostanete totiž DS3, který se prodává za 1200 Kč min. U PSP Go máte akorát káblík do PC, který může mít hodnotu, tak 100 Kč. (Vím, že výrobní cena DS3 musí být alespoň dvakrát nižší než 1200 Kč, ale i tak ...

Nicméně se mi PSP Go hrozně líbí, takže vážně nevím:)

Nevidim velkej rozdíl mezi PSP GO a dosavadními modely ... nějak velice mě nezaujalo, design pěkný, ale to je tak všechno - proto nevidim důvod ho kupovat. Hry pořád vycházej jak na Go tak na starší modely ...

hele pockej do vanoc,nebo do ty dobry nez pude GO hacknout....urcite to bude velice dobra investice,ale jen pokud pude hacknout,jinak PS3,tak urco SLIM 250gb...a u PS3 se taky neco uz naslo,odpoledne se nasel nakej mini hack ze muzes pomoci nakyho programu spoustes .swf soubory...

Hack, hack, hack, hack ... :dozey: Proč zase PS3 Slim ? Neni hezké a kromě HDD (kterej si můžeš do fat dát taky) má nějakou razatní výhodu ? Moc to prožíváš, měl by ses probudit.

Odkaz ke komentáři

Prej z PSP GO nejde vytahovat baterie?Pokud ano to znamená že za dva roky mě PSP vydrží tak hodinu a nepujde koupit novou? :(

2 roky stará slim baterka, 3 roky stará fat baterka a fungovaly mě parádně. Výměnu baterky neberu jako nějaký extra minus protože sem ji nikdy u PSP nepotřeboval..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu