Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 547
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
  Radus napsal:
od 10 října nebo do 10 října ? pokud je to do 10.10 tak to jsem splnil ale z EU store to si nejsem jist

Do 10. října. Vzhledem k tomu, že ta akce je platná jen v nějakejch 10ti státech EU, tak pokud si to stáhl z jinýho (klidně to mohl bejt EU ale nepodporovanej) tak ti nic nepříjde.

edit. pjanis: je tam software Music Sense bo tak nějak :D Pouští ti to typ hudby co si nastavíš.. Trochu bych to přirovnal ke Geniusu v iTunes :D. Na výběr je asi 10-15 modů nevim přesně :D. Energic, Relax, Daytime, Evening, Running,... apod.

Odesláno

dneska jsem měl psp go v ruce na prodejně. Super věc je, jak je to malé. Ale nemůžu si pomoct, psp slim je prostě solidní kus hw, u go bych se bál, kdy se ten mechanismus posere - a stačí, aby se do toho dostal nějaký písek a je to v háji. To se mi na starém psp tak líbilo, ta odolnost a jednoduchost. Ale čas ukáže, každopádně je to super věcička a předpokládám a doufám, že do dvou měsíců nějaké objevím někde v zastavárně do 3000kč.. :cheesygrin::cheesygrin:

Odesláno

Po zakoupení PSP GO po otevření držely oba díly u sebe jako přibité. Bohužel po pár dnech už je cítit znatelná vůle. Při hraní to nevadí, ale stačí jemně pohnout rukou a je to docela znát, že už oba díly k sobě stoprocentně nedoléhají. Chtěl bych se zeptat ostatních majitelů, jestli mají stejný problém, nebo jestli je to jen chyba mého kusu. Ono na funkci to nemá vliv, jde spíš o špatný pocit, že ty díly nedrží stoprocentně u sebe.

Odesláno
  frufru99 napsal:
Po zakoupení PSP GO po otevření držely oba díly u sebe jako přibité. Bohužel po pár dnech už je cítit znatelná vůle. Při hraní to nevadí, ale stačí jemně pohnout rukou a je to docela znát, že už oba díly k sobě stoprocentně nedoléhají. Chtěl bych se zeptat ostatních majitelů, jestli mají stejný problém, nebo jestli je to jen chyba mého kusu. Ono na funkci to nemá vliv, jde spíš o špatný pocit, že ty díly nedrží stoprocentně u sebe.

Nevlastnim psp go ale myslim si ze to neni chyba jenom u tebe, mechanismus se takhle bezne vyviklava i u mobilu.

• Moderators
Odesláno
  compvole napsal:
kluci ma PSPgo dotykáč?

Jo má dva + foťák + qwerty klávesnici a mobil ...

Mrkej_Na_Drat napsal:
Nemá dotykáč,naco aby tam byla další věc co by se vysr*la,jinak to je škoda kdyby to PSP GO aspoň šlo Hacknout a přišel si tak trochu o záruku tak by se to rozebralo kvuli baterce,ale takhle je to fakt další mínus,jaký to má vlastně plus kromě vzhledu a praktičnosti :(

Nevim jestli hacknutí PSP GO je plus (je tu několik akcí na hry zdarma etc), ale už tu je pár henu / exploitu - nebyly uveřejeněny. Uvidíme ... :)

Odesláno

Mám veliké dilema, jestli si ho mám koupit:). Nevíte někdo, jestli v brzké době nehodlají snížit cenu (třeba kvůli tomu, že budou Vánoce)? Když to tak vezmu, tak totiž PS3 a PSP GO stojí stejně - 6 000 Kč. U PS3 dostanete totiž DS3, který se prodává za 1200 Kč min. U PSP Go máte akorát káblík do PC, který může mít hodnotu, tak 100 Kč. (Vím, že výrobní cena DS3 musí být alespoň dvakrát nižší než 1200 Kč, ale i tak ...

Nicméně se mi PSP Go hrozně líbí, takže vážně nevím:)

• Moderators
Odesláno
  PJanis napsal:
Mám veliké dilema, jestli si ho mám koupit:). Nevíte někdo, jestli v brzké době nehodlají snížit cenu (třeba kvůli tomu, že budou Vánoce)? Když to tak vezmu, tak totiž PS3 a PSP GO stojí stejně - 6 000 Kč. U PS3 dostanete totiž DS3, který se prodává za 1200 Kč min. U PSP Go máte akorát káblík do PC, který může mít hodnotu, tak 100 Kč. (Vím, že výrobní cena DS3 musí být alespoň dvakrát nižší než 1200 Kč, ale i tak ...

Nicméně se mi PSP Go hrozně líbí, takže vážně nevím:)

Nevidim velkej rozdíl mezi PSP GO a dosavadními modely ... nějak velice mě nezaujalo, design pěkný, ale to je tak všechno - proto nevidim důvod ho kupovat. Hry pořád vycházej jak na Go tak na starší modely ...

compvole napsal:
hele pockej do vanoc,nebo do ty dobry nez pude GO hacknout....urcite to bude velice dobra investice,ale jen pokud pude hacknout,jinak PS3,tak urco SLIM 250gb...a u PS3 se taky neco uz naslo,odpoledne se nasel nakej mini hack ze muzes pomoci nakyho programu spoustes .swf soubory...

Hack, hack, hack, hack ... :dozey: Proč zase PS3 Slim ? Neni hezké a kromě HDD (kterej si můžeš do fat dát taky) má nějakou razatní výhodu ? Moc to prožíváš, měl by ses probudit.

Odesláno
  Mrkej_Na_Drat napsal:
Prej z PSP GO nejde vytahovat baterie?Pokud ano to znamená že za dva roky mě PSP vydrží tak hodinu a nepujde koupit novou? :(

2 roky stará slim baterka, 3 roky stará fat baterka a fungovaly mě parádně. Výměnu baterky neberu jako nějaký extra minus protože sem ji nikdy u PSP nepotřeboval..

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu