Jonny1619 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Pořád je v těch nových FW ten music přehrávač tak slabě vybavený, nebo se to zlepšilo? Když jsem měl PSP, tak mně to připadalo celkem nic moc, ty možnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 od 10 října nebo do 10 října ? pokud je to do 10.10 tak to jsem splnil ale z EU store to si nejsem jist Do 10. října. Vzhledem k tomu, že ta akce je platná jen v nějakejch 10ti státech EU, tak pokud si to stáhl z jinýho (klidně to mohl bejt EU ale nepodporovanej) tak ti nic nepříjde. edit. pjanis: je tam software Music Sense bo tak nějak :D Pouští ti to typ hudby co si nastavíš.. Trochu bych to přirovnal ke Geniusu v iTunes :D. Na výběr je asi 10-15 modů nevim přesně :D. Energic, Relax, Daytime, Evening, Running,... apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 dneska jsem měl psp go v ruce na prodejně. Super věc je, jak je to malé. Ale nemůžu si pomoct, psp slim je prostě solidní kus hw, u go bych se bál, kdy se ten mechanismus posere - a stačí, aby se do toho dostal nějaký písek a je to v háji. To se mi na starém psp tak líbilo, ta odolnost a jednoduchost. Ale čas ukáže, každopádně je to super věcička a předpokládám a doufám, že do dvou měsíců nějaké objevím někde v zastavárně do 3000kč.. :cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frufru99 Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Po zakoupení PSP GO po otevření držely oba díly u sebe jako přibité. Bohužel po pár dnech už je cítit znatelná vůle. Při hraní to nevadí, ale stačí jemně pohnout rukou a je to docela znát, že už oba díly k sobě stoprocentně nedoléhají. Chtěl bych se zeptat ostatních majitelů, jestli mají stejný problém, nebo jestli je to jen chyba mého kusu. Ono na funkci to nemá vliv, jde spíš o špatný pocit, že ty díly nedrží stoprocentně u sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:JOKEMAN:. Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Po zakoupení PSP GO po otevření držely oba díly u sebe jako přibité. Bohužel po pár dnech už je cítit znatelná vůle. Při hraní to nevadí, ale stačí jemně pohnout rukou a je to docela znát, že už oba díly k sobě stoprocentně nedoléhají. Chtěl bych se zeptat ostatních majitelů, jestli mají stejný problém, nebo jestli je to jen chyba mého kusu. Ono na funkci to nemá vliv, jde spíš o špatný pocit, že ty díly nedrží stoprocentně u sebe. Nevlastnim psp go ale myslim si ze to neni chyba jenom u tebe, mechanismus se takhle bezne vyviklava i u mobilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 PSP Go vlastním a vůle tam opravdu je. Nic méně musíš si také uvědomit že nějaká vůle u vysouvacího a zasouvacího mechanismu tam být musí jak již exel říkal je to jak u mobilů není to nic hrozného.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 U mého mobilu se to neděje!!!A dost mě mrzí jestli to dělá u PSP GO to už neni tak luxusní :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ridick-cz Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 zhlediska technického je to aj docela předpokládáný ale i tak by mě to asi hodně mrzelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Portos Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 PSP GO mam zatim jenom den dosud vse ok :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Stav vysouvacího dílu se od zakoupení PSP Go nezměnil.. Jsou tam mikropohyby nahoru a dolů, ale to je logický.. naprosto 100% to držet nemůže. Je to tak z 99% pevný. Vlastnil sem 2 mobily s výsuvnou klávesnicí a tohle je tak 10x pevnější :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Prej z PSP GO nejde vytahovat baterie?Pokud ano to znamená že za dva roky mě PSP vydrží tak hodinu a nepujde koupit novou? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Je to tak, vyndat normalne nejde. Jedine rozebrat PSP Go. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 kluci ma PSPgo dotykáč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Nemá dotykáč,naco aby tam byla další věc co by se vysr*la,jinak to je škoda kdyby to PSP GO aspoň šlo Hacknout a přišel si tak trochu o záruku tak by se to rozebralo kvuli baterce,ale takhle je to fakt další mínus,jaký to má vlastně plus kromě vzhledu a praktičnosti :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 ono hacknout pujde,a az pujde tak ho ihned kupuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 přesně až bude prolomené vem si ty možnosti zpřístupněné celé PS store vem si kolik tam toho bude to samý i na netu. Otázka kdy to bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 25, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 kluci ma PSPgo dotykáč? Jo má dva + foťák + qwerty klávesnici a mobil ... Nemá dotykáč,naco aby tam byla další věc co by se vysr*la,jinak to je škoda kdyby to PSP GO aspoň šlo Hacknout a přišel si tak trochu o záruku tak by se to rozebralo kvuli baterce,ale takhle je to fakt další mínus,jaký to má vlastně plus kromě vzhledu a praktičnosti :( Nevim jestli hacknutí PSP GO je plus (je tu několik akcí na hry zdarma etc), ale už tu je pár henu / exploitu - nebyly uveřejeněny. Uvidíme ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 zadnej hen na pspgo neni a sorry ze sem se zeptal nevychovanče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 25, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Žádný exploity či heny nejsou ? Co je teda tohle ? http://console-forum.net/showthread.php?t=68563 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 exploit je ale hen neni!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Mám veliké dilema, jestli si ho mám koupit:). Nevíte někdo, jestli v brzké době nehodlají snížit cenu (třeba kvůli tomu, že budou Vánoce)? Když to tak vezmu, tak totiž PS3 a PSP GO stojí stejně - 6 000 Kč. U PS3 dostanete totiž DS3, který se prodává za 1200 Kč min. U PSP Go máte akorát káblík do PC, který může mít hodnotu, tak 100 Kč. (Vím, že výrobní cena DS3 musí být alespoň dvakrát nižší než 1200 Kč, ale i tak ... Nicméně se mi PSP Go hrozně líbí, takže vážně nevím:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 hele pockej do vanoc,nebo do ty dobry nez pude GO hacknout....urcite to bude velice dobra investice,ale jen pokud pude hacknout,jinak PS3,tak urco SLIM 250gb...a u PS3 se taky neco uz naslo,odpoledne se nasel nakej mini hack ze muzes pomoci nakyho programu spoustes .swf soubory... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 25, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Mám veliké dilema, jestli si ho mám koupit:). Nevíte někdo, jestli v brzké době nehodlají snížit cenu (třeba kvůli tomu, že budou Vánoce)? Když to tak vezmu, tak totiž PS3 a PSP GO stojí stejně - 6 000 Kč. U PS3 dostanete totiž DS3, který se prodává za 1200 Kč min. U PSP Go máte akorát káblík do PC, který může mít hodnotu, tak 100 Kč. (Vím, že výrobní cena DS3 musí být alespoň dvakrát nižší než 1200 Kč, ale i tak ...Nicméně se mi PSP Go hrozně líbí, takže vážně nevím:) Nevidim velkej rozdíl mezi PSP GO a dosavadními modely ... nějak velice mě nezaujalo, design pěkný, ale to je tak všechno - proto nevidim důvod ho kupovat. Hry pořád vycházej jak na Go tak na starší modely ... hele pockej do vanoc,nebo do ty dobry nez pude GO hacknout....urcite to bude velice dobra investice,ale jen pokud pude hacknout,jinak PS3,tak urco SLIM 250gb...a u PS3 se taky neco uz naslo,odpoledne se nasel nakej mini hack ze muzes pomoci nakyho programu spoustes .swf soubory... Hack, hack, hack, hack ... :dozey: Proč zase PS3 Slim ? Neni hezké a kromě HDD (kterej si můžeš do fat dát taky) má nějakou razatní výhodu ? Moc to prožíváš, měl by ses probudit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Prej z PSP GO nejde vytahovat baterie?Pokud ano to znamená že za dva roky mě PSP vydrží tak hodinu a nepujde koupit novou? :( 2 roky stará slim baterka, 3 roky stará fat baterka a fungovaly mě parádně. Výměnu baterky neberu jako nějaký extra minus protože sem ji nikdy u PSP nepotřeboval.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 zinglbee tobe sem to nerikal...a ty zas moc prozivas moje prispevky :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.