Inpernak Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 jasně že zas neplatí čím víc MPx tím víc foták ,ale dnes už opravdu není jen 2" displey ,ale i 4" a víc palcový se chystaj na trh což už je srovnatelný s psp a na tom se daj filmy sledovat v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 ja mam 3.2palcu a myslim ze filmy se na tom daji sledovat slusne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Musím se primátora zastat. Compvole - mám takovej dotaz. Jak rozumíš foťákům? Výš co to sou megapixely? Až si to zjištíš, tak mluv o kvalitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 ja vim,jde tam i o rozliseni,ale nerikejte mi ze fotky z nejlepsio foto mobilu sou shita primator je dítě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Říjen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 ja taky zastavam nazor ze sebelepsi fotak na mobilu se klasickymu fotaku nevyrovna. stejne jako notebook se stejnyma parametrama jako klasicky pc nikdy nebude v praxi tak rychlej a vykonej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 ja vim,jde tam i o rozliseni,ale nerikejte mi ze fotky z nejlepsio foto mobilu sou shita primator je dítě To samozřejmě ne. Jasně, o fotomobily se celkem zajímám a zatím ten Samsun vypadá luxusně, ale nemá xenový blesk a optický zoom. Což je prostě mega mínus. Ještě má vyjít něco jako Samsung g810 s 12 megapixlu a se všemi funkcemi. Ale zase ber ze ti stačí foťák za 1500 Kč a máš to stejné.:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 jasne mobil kterej ma 12mpx je taky shit co???ty ses uplnej dmnt fakt,di si prodavat svioje moudra nekam jinam,nejsme na ne zvedavy tak timhle ses absolutne odepsal. AlexXx ma naprostou pravdu. 12 mpx je jenom marketing! Ty o stavbe fotaku nic nevis. Rozliseni mpx je u fotoaparatu absolutne to posledni. Zalezi na optice a u digitalnich fotaku na velikosti cipu. Kazdej fotak v mobilu ma plastovou optiku. A neuveritelne prtavej cip a takhle velky rozliseni jako je 12 mpx je na ten cip a plastovou optiku silene moc a ty fotky jsou jeste horsi a plny sumu. Ta fotka ma akorat strasne moc mega a dlouho se uklada. Ano, 12 mpx v mobilu je shit, neuveritelnej. Ty ses jeden z tech co u parametru uvidi 12 mpx a totalne jim skoci na spek, protoze 12 mega je proste husty! Presne na tyhlenty lidi jako ty sou ty mobily delany. A ti blbecci si to koupej a firme to vydela. Jakkykoliv fotograf se ti vysmeje kdyz uvidi 12 mpx v mobilu, staci si precist komentare na strankach, je to cistej marketing jak nalakat lidi. Anonymouse ma naprostou pravdu, presne v tom to je - plastova a sklenena optika. Ten telefon muze mit treba 100 mpx a stejne to bude shit. Naopak, cim vic mega v mobilu, tim horsi fotak. Maximalni pouzitelny rozliseni u fotaku v mobilu je 3,2 mpx, 5 pokud spolupracuje s nejakym vyznamnym vyrobcem fotaku/objektivu - jako je napriklad Nokia a Carl Zeiss, ale ten mobil musi mi vynikajici FW. Ale i tak ho ten nejlevnejsi kompakt strci do kapsy. A tady vznika to ironicky porekadlo - cim vic mega tim vic fotak. Ano compvole, timhle ses uplne zazdil a skocil tem vyrobcum na spek. Dite ses tady totalne ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Hej ale zas to přeháníš Primátore. Nejsme tady od toho, abychom se hadali, ale bavili o psp go. Zase to tak srovnávat nemůžete. Protože to si můžete říct u všech věcí. Proč si kupovat psp když můžu mít notas a ještě víc funkcí? Zas to bereme blbě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Ja te chapu, ale me totalne dokaze vytocit kdyz nekdo necemu nerozumi a suverenne tu placa nesmysly kdyz se ve skutecnosti krute myli. To je stejny jak kdyz nekdo tvrdi ze PS3 na CRT vypada uplne stejne jako pres HDMI. A kdyz nekdo napise ze pres HDMI to je lepsi tak akorat napise ze keca. A nedej buh kdyz to na HDMI nikdy nevidel v provozu. To bych strilel. Hej, notebook neni Playstation :D A neni tak malej a prenosnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Primator3: na film jsem fotil od roku 1990,fotky jsem si delal sam-cernobile,barevne. S digitalni zrcadlovkou jsem zacal v roce 2001 olympusem c-2500L. Dnes mam nikon d2x. Ale moje nokia n82 foti opravdu lip,nez tehdy ten olympus-a v te dobe to bylo sakra delo. Tak prosim te,mluv o tom co vis z vlastni zkusenosti a vola nedelej ze sebe. Anonymous: ty me vzdycky potesis,nevim jak to delas. Myslel jsem samozrejme texas instruments. Na texasce jsem pod lavici programoval 5 let,a myslim,ze kdo mel v ruce TI-86,tak nebude davat "vedecka" do uvozovek. Na psp mi staci emulator hp49g,ale proti ti86 je to sracka. Chybi prikaz ASM :D //Anonymous_: Jen pro upresneni '_' nejsou uvozovky.. ma to stejny vyznam jako CAPS nebo >> << nebo tucne pismo.. proste zvyrazneni.. Takze uplne opacny vyznam, nez kdyz das slovo do uvozovek :) chtel jsem to vedecka zduraznit.. btw, u nas uz jsou povinne novejsi - ti-89.. takze vim o cem se tu bavime. A ze na PSP je emulator hp49g - to je moc pekne, ale na kolik mobilu je alespon to emulator hpcka? Kdyz uz jsme u toho.. - a o to mi slo.. mobil umi hodne veci, ale dobre umi opravdu jen jednu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 kam se dostanete od PSP Go nejdříve rovoluce pračky viď shai_tan a pak focení atd. _____________________ Jinak na PSP slim existuje schéma z PSP Go je tam o trošku jiné zpracovaní které mi připadá sympatičtější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 V roce 2001 byla predstavena Nokia 7650 :roll: A ta mela fotak VGA 640x480 a byls rad ze tam bylo neco poznat. Bavime se o mobilech a fotacich co sou ted a soucasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 V roce 2001 byla predstavena Nokia 7650 :roll: A ta mela fotak VGA 640x480 a byls rad ze tam bylo neco poznat. Bavime se o mobilech a fotacich co sou ted a soucasne To kecáš! Brácha kupoval nějakou n70, ta měla foťák jako první a stála kolem 15 000Kč. Ještě je možná ve skříni. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Tak ale proč v topicu o PSP go ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 To kecáš! Brácha kupoval nějakou n70, ta měla foťák jako první a stála kolem 15 000Kč. Ještě je možná ve skříni. :) Nechapu pointu. Nokia N70 je relativne novej telefon, byl predstaven v roce 2005. Ma 2 mpx fotak. 7650 byl prvni telefon s fotakem u nas. A prvni Nokia s fotakem vubec. Rok 2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Ok ok,admini,sorry za ot. Nejak jsem ujel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Po dlouhé době otázka ohledně PSP:) - existuje už na trhu nějaký káblík, který by mi zobrazil obrazovku PSP Go na televizi/monitoru? Nové Go má jiný vstup, takže předpokládám, že starý kabel na propojení mezi TV a PSP nepůjde. Jestli ano, tak prosím i s odkazem;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crafterr Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Nemůžu si pomoct, ale chybí mi zde něco o případném flashnutí - chickhenu nebo co já vím, na PSP Go... To se v této problematice nic neděje nebo jen prostě raději řešíme starý telefony. Jestli mam jit na jiné fórum, tak mi hoďte odkaz. Díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 inteligente, na Go žádnej Flash, ChickHEN ani nic podobnýho neni a zatim ani neplánuje!! 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Po dlouhé době otázka ohledně PSP:) - existuje už na trhu nějaký káblík, který by mi zobrazil obrazovku PSP Go na televizi/monitoru? Nové Go má jiný vstup, takže předpokládám, že starý kabel na propojení mezi TV a PSP nepůjde. Jestli ano, tak prosím i s odkazem;) Kabel bude, oficiálně v lednu 2010 spolu s dalším příslušenstvím.. numero: flashnutí se neplánuje. když se psp jednou flashne, tak je flashnutý. neříkají si.. jooo tak zejtra flashu Go xD A co narvat vnitřnosti z mobilu do PSP? Když si vezmu velikost PSP Go a mojí Nokie 6500 pak pokud si odmyslím, že stačí jeden display a bluetooth už PSP Go má nebude velikost o nic větší než dnešní telefony s dotykový displayem. PSP vydrží přehrávat hudbu nějakejch.. hmm.. 8 hod? Jak dlouho by to vydrželo kdyby to fungovalo jako mobil? a muselo to bejt zapnutý furt? hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 už si vem že můj dotykáč vydrží den se zaplíma funkcema který jsou o ničem mobil a PSP by bylo strašně zatížený a hned by výdrž byla fuč jedině kdyby se nějak nerozdělovala energie tak na co zrovna používáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Jako zdroj energie by pro to mohli pouzit ZPM(ti co se divaji na atlantis tak vedi):D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Portos Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 ZPM by pry prilis ohrozilo koncovou cenu. Ja bych do toho sel, mozna hypoteka nebo tak neco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crafterr Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 inteligente, na Go žádnej Flash, ChickHEN ani nic podobnýho neni a zatim ani neplánuje!! 8) No dobře, ale většina lidí si tu plácá játra uplně mimo rámec tohoto topicu. Když sme u toho, proč se to jako neplánuje? Trošku mi to zní jako kravina...:? nebo mi chceš říctm, že všichni uživatelé/majitelé PSP Go teď poslušně stahují hry z PSstore? No já ti nevim hele... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Přesně tak, všichni majitelé PSP Go si poslušně stahují hry z PS Store:P, protože jiná možnost prostě není. Ale k tomu flashi, nedá se nějak plánovat, plánovat ho mohou idealisté, ale samozřejmě, že se různí lidi snaží o prolomení;). Akorát v nějaké bližší době pravděpodobně nebude, ale nic se nedá říct na 100%:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.