tedysek Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Možná bude UMD mechanika pro PSP Go:D Více tady... http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/handheldy/umd-mechanika-pro-psp-go-0sw-/clanek.A091203_102803_bw-zurnal-handheldy_vdp.idn#utm_source=idnes.cz&utm_medium=rss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 blbost.. a ten motorstorm? K tý akci si můžeš vybrat mezi Motorstorm, Gran Turismo a Assassin's Creed Bloodlines Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert1106 Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Celkom by ma zaujimalo ci je lepsi obraz na psp 3000 alebo GO. Pripadne ci na psp GO, je vidiet defekty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Na PSP Go je mnohokrát lepší odezva a samozřejmě obraz je ostřejší, protože je ten displej menší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 jj na go je obraz lepsi a ktomu motorstorm ja vim ze je v te nabidce ale kdyz si ho psal v tom co mas zdarma tak jsem myslell ze uz ho mas :-D uz aby mi ten kod dosel:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 hej tak ted pred chvili mi dosel ten PROMOTION CODE a tak už stahuju ASSASINS CREED BLOODLINES :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 no ja ted parim GAME BOY Color a nestezuju si... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 :D a kdo říkal že si stěžuju?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveMax Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 hej tak ted pred chvili mi dosel ten PROMOTION CODE a tak už stahuju ASSASINS CREED BLOODLINES :D Po kolika dnech ti to prislo? Pisou tam, ze to ma prijit do 30 dnu, ale bezne to chodi do tydne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 ja to registroval ve stredu a doslo to v patek takze to byla chvilka ale treba taky proto ze jsem byl mezi prvnima ale treba na ty 3 hry zdarma sem musel cekat 8 dní:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safariJ Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 našel někdo themes pro stáhnutí hry zdarma na US store nebo je to určeno jen pro EU store? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 jenom eu bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Mohu potvrdit theme jsem stahl aktivoval a do 3 dnů jsem dostal kod nevím proč to tak nefungovalo aji u GT do teď mi nic nedošlo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 mozan proto ze to bylo jen na kratkej cas a asi si rekli co nestihnout v tom casu tak se na to vyser...... skoda ze sem psp go koupil pozdeji:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveMax Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Tak Goucko sem registroval ve ctvrtek a kod na hru furt nikde :/ jinak ma Go nekde procentualni ukazatel stavu baterky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Tak Goucko sem registroval ve ctvrtek a kod na hru furt nikde :/ jinak ma Go nekde procentualni ukazatel stavu baterky? Bohužel nemá, snad to bude v nějakém příštím updatu FW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveMax Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Tak mi prisel ten kod, ALE nemuzu si stahnout ani jednu z tech 3 her. Na druhou stranu mi to nabidlo stazeni 3 her z 16 nabizenych (mezi nima trena Resistance, Killzone, Syphon Filter...) ... nechapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 hošku to seš v tochu jiný akci :)))).. tahle co si teď napsal platí do března 2010 .. jde o to že se někdo připojí na ten acc se starým PSP, přičemž má UMD v mechanice, stáhne téma, ty se připojíš s Go, dostaneš kod ;) tahle akce je trochu jiná.. tady ti stačí na PSP GO stáhnout theme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveMax Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Jj, presne tak sem to udelal s tim, ze sem teda na Go jeste stahnul to tema. Je teda nejaka moznost ziskat jednu z tech tri aktualnich her? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 jo, stáhni to nový téma na Go :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveMax Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Supr a dalsi tyden cekani:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Tady je souhrn originálního příslušenství k PSP Go Mrkněte na video: Možná by se to video mohlo hodit i na první stránku:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssx4 Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 To tedysek: pls, jak dlouho to trvalo, nez ti ten kod prisel? Ja stahnul ten them 24.12 a porad mi to neprislo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bulicek Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 PSP Go bych někdy v budoucnu bral ae jedině až jej někdo prolomí...co čtu tak hry jsou ještě dražší než na UMD ( i když by to přes net mělo být přesně opačně) a nějaké kce či slevy,bazar a pod. se v případě Sony jaksi nekonají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 kámoš má nepůjčímí to ale když to vytáhne z kapsi(oproti ostatním psp se tam vejde) tak prostě paří a zadara měl k tomu dvě hry nějaký auta a etě něco tak docela fajn věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.