Taran Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2010 PSP Go bych někdy v budoucnu bral ae jedině až jej někdo prolomí...co čtu tak hry jsou ještě dražší než na UMD ( i když by to přes net mělo být přesně opačně) a nějaké kce či slevy,bazar a pod. se v případě Sony jaksi nekonají. Kdyz kupuje jednu hru 5 lidi, vyjde to prave mnohem levnejc, nez UMD. Citovat
Yawimaya Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2010 Kdyz kupuje jednu hru 5 lidi, vyjde to prave mnohem levnejc, nez UMD. 5 lidi jednu hru??? a to jako jak ? nak to nechapu :D Citovat
LukDM Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2010 5 lidi jednu hru??? a to jako jak ? nak to nechapu :D stejně jako na ps3, 1 hra se dá aktivovat na 5 PSP (pod tim jedním účtem), na jednom PSP koupíš a na těch ostatních se už jen přihlásíš k tomu účtu a stáhneš Citovat
tedysek Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2010 jo a ted sony mela dost akci mam 4 hry zadara a mohl sem mit 5 kdybch ho mel driv:-D...mohli by udelat dalsi akcii.-D!!! Citovat
GameEs Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2010 PSP Go bych někdy v budoucnu bral ae jedině až jej někdo prolomí...co čtu tak hry jsou ještě dražší než na UMD ( i když by to přes net mělo být přesně opačně) a nějaké kce či slevy,bazar a pod. se v případě Sony jaksi nekonají. Akce má, sice nejsou nic moc, ale má. A když hru kupuješ ve více lidech, není problém mít i ty největší pecky (GT, LBP,..) do 150kč ;) Citovat
rosta8 Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2010 To tedysek: pls, jak dlouho to trvalo, nez ti ten kod prisel? Ja stahnul ten them 24.12 a porad mi to neprislo. Mám stejnej "problém". Stáhnul jsem obě promo themata (na jednu ze tří her -AC:B,GT, Motorstorm + z tý akce když přecházíte ze "starýho" PSP) 24.12. a ani jeden promo kod zatím nepřišel ;). Asi mají po Vánocích dost na spěch :). Citovat
Road-Master Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2010 Kdyz kupuje jednu hru 5 lidi, vyjde to prave mnohem levnejc, nez UMD. To je nejlepší způsob který zastávám. Citovat
6y4ever Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2010 Kdyžb používá chickhen tak potom má CFW, a FW jen 5.03 a s tim se nepripojis na PSN Citovat
DaveMax Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2010 Hele ja kdyz se chci pres Go prihlasit na Store pod jinym nez svym uctem, tak mi to napise, ze nemuzu :/ Citovat
Rocko Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2010 Hele ja kdyz se chci pres Go prihlasit na Store pod jinym nez svym uctem, tak mi to napise, ze nemuzu :/ Musíš z PSP smazat stávající účet. Citovat
DaveMax Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2010 A ten smazu jak? :-) snad nebudu muset davat restore default Citovat
Rocko Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2010 Jak máš v menu PSN Account managment nebo tak něco,tak klikni na trojúhelník a dej DELETE. Citovat
*Sphinx* Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 14, 2010 kravina všech dob tohle se výrobcům tedy nepovedlo,mněly by asi trošku přidat pokud chtějí konkurovat jiným konzolím a ne jenom přenosným něco jako psp natal by fakt potěšilo xD Citovat
Andam Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2010 nevim jestli se tu na ot uz nekdo ptal.. tak kdyztak sorry.. zajima me jestli jde hrat nejaka orig. multiplayerova hra na PSPgo s nekym kdo ma iso na PSP s CF vymenovat UMD tady nejde tak jak je to vyreseno?.. zkouseli jste to uz nekdo? Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2010 Ano, dá ... nezáleží na tom jestli hra běží z UMD, respektive v případě PSP GO z paměti a hra je z PSN nebo je to ISO z karty. Jen si dej pozor, abyste oba měli stejný region hry. Tu druhou otázku nechápu ... hry musíš stahovat z PSN, GO mechaniku nemá, nic jinýho ti nezbývá. Citovat
Andam Odesláno Červenec 23, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2010 diky.. tak to je dobry ze to jde.. myslel jsem to tak, ze..nektere hry treba teken nebo ridge racer sly hrat v multaku s jednim UMD, ze si ho jeden vytahl z mechaniky kdyz hru spustil a cekal na druheho nez se s ni pripojil ... coz u pspGO odpada ten kdo ma PSPGo si tu hru musi koupit.. jinymy slovy hra musi byt na obou zarizenich soucastne Citovat
KOSScz Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2010 no psp go bych něchtěl pokud by na něm sony neumožnila hrat staženyhry. A mislým si že kdyby tam dali podporu stahnutej her tak by to kupoal každej:D:D:D Citovat
Artom Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2011 Na psp Go uz prdej,ted se zameri na Psp 2 Citovat
zajic1977 Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2011 PSPgo končí. Pspgo s cfw je ale pořád nejlepší handheld :D, emulatory capcomu, segy,nintenda + spoustu her na ps1 a psp na torrentech v isu a csočku. Ale s oficialním firmwarem je to katastrofa (málo her na psn atd.) Bohužel pro Sony se daj hrát hry s cfw zadara, bohužel pro vývoj her a pro nás hráče díky tomu pspgo končí. Ale nevadí Psp s UMD jede dál :D a torrent taky.Koupi psp-go nelituji, protože v něm mám cfw 6.35 pro-b5 a 90gb kvalitních her zadara i novinek (emulace, psx a psp) na disku notebooku :D, v to jsem nedoufal. Stejně jsem si ho kupoval jen kvůli emulaci starších her (SF2, MK3,Double Dragon, Sonic, Mario, Shadow Dancer, Shinobi atd) Citovat
DarkJober Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 18, 2011 Zdravicko, premyslim nad koupi PSP, urcite bych sel do 3004, ale nevim jestli se nevyplati jit do GO. Nekde jsem se docetl ze GO je vykonejsi po pretaktu (cca 480MHz ) nez pretaktle 3004 ( 333MHz ). Co doporucite? Chci si vklidu a kvalitne zahrat v praci :-) Citovat
matkaměst Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 25, 2011 Já bych doporučil PSP GO..je menší takže lépe přenosný,líp se ovládá a v dnešní době už jdou všechny flashnout,takže i absence UMD nevadí..ale je to o jednotlivcích jakej maj názor Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.