Pitrisss Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 POuzivam homebrew irshell a kdyz chci spustit iso tak mi to akorat vyjede z irshell,a kdyz chci dat xmb tak se mi lagne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 west-- Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 iso hry nikdy zatim nebylo mozne spustit z ir shellu... jde to akorat tak, ze pouzijes devhook(iso loader a firmware emulator) jako plugin pro spusteni iso... to uz je ale praktictejsi opustit ir shell a hru spustit z xmb co se tyce toho zaseku pri skoku do xmb... je to proste bug zpusobeny neuplnou kompatibilou ir shellu s poslednima custom firmwarema... stejne tak nefunguje treba usbhost... no proste ma to jeste nejaky mouchy :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Georgeos Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 irshell pro 2.71, který omezeně funguje i na 3.10OE-A, umožňuje pomocí pluginu spustim hry vestavěným ISO loaderem :)Jde si do toho pustit třeba mp3 a je to docela užitečný :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pitrisss Odesláno Březen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 diky moc a nevite kde stahnu tu 2.71?:?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pitrisss
POuzivam homebrew irshell a kdyz chci spustit iso tak mi to akorat vyjede z irshell,a kdyz chci dat xmb tak se mi lagne
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts