ctverec23 Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2011 On je problém, že MP nehraju, takže jsem tam spíš jak prase na porážku..nemám chuť to nějak víc zkoumat, takže moje dojmy jsou tím hodně ovlivněné. Navíc, hrál jsem jen mapu Pier 17. Je v kvalitě té mapy oproti té další nějaký grafický rozdíl? Přijde mi, že když koukám na 1080 video výše postované, tak jde o úplně jinou hru..že je ta druhá mapa na PS3 hezčí, kvalitnější. no já se přiznám, že to je první hra v životě, co jsem hrál MP, ze začátku jsem dřel bídu jak prase (hrál jsem na PC a s X ovladačem) a mrtvý jsem byl co chvíli, sundat někoho na delší vzdálenost=nemožné :D ale nedalo mi to a řekl jsem si, že když ztrácím výhodu, tím, že jsem nováček a navíc hraju na X ovladači, tak budu hold muset více taktizovat, přestal jsem používat armor a začal používat nanovision, pro odhalení neviditelných protivníků, pak cloack pro rychlý přesun a nakonec hologram pro pastičky a v tuhle chvíli jsem se začal k*revsky bavit :p není to typický MP jako COD atd, i když nemůžu tvrdit, páč jsem tyhle hry MP nehrál, ale z crysis2 vím, že je zde hodně prostoru pro taktiku a tohle je mi šité na míru :) Citovat
DeSmond Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2011 On je problém, že MP nehraju, takže jsem tam spíš jak prase na porážku..nemám chuť to nějak víc zkoumat, takže moje dojmy jsou tím hodně ovlivněné. Navíc, hrál jsem jen mapu Pier 17. Je v kvalitě té mapy oproti té další nějaký grafický rozdíl? Přijde mi, že když koukám na 1080 video výše postované, tak jde o úplně jinou hru..že je ta druhá mapa na PS3 hezčí, kvalitnější. Rekl bych ze rozdil je znat... jak v grafice tak hlavne hratelnosti...strechy vedou na plne care... Citovat
golddavid Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2011 Ahoj, chtěl jsem stáhnout demo crysis 2 a nejde to. Píše mi to: This content cannot be accessed on your account. Nevíte někdo proč to nejde? Citovat
Smartmax Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2011 Odpověď: http://www.eurogamer.cz/articles/ea-stahli-ps3-demo-crysis-2 Se to dalo čekat po takové kritice. Citovat
forlanek Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2011 ^ no to si dělaj prdel ?! to jakože to demo můžu rovnou smazat ? Citovat
radator Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2011 no oni to demo stáhly aby lidi co ho nehrály si myslely že ta hra bude perfektní a koupily si ji :D :D Citovat
patasus Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2011 No nějak tak :) ....co to je za oficiální zprávu...zdá se, že je ta PS3 verze prokletá :D Citovat
th0ca Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2011 koukam, ze v konzolovych verzich zapomeli na stiny objektu :( Citovat
radator Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2011 koukam, ze v konzolovych verzich zapomeli na stiny objektu :( oni toho zapoměli na víc... a nejhorší na tom je že ten frajer se nám snaží vsugerovat že ta ps3 verze je totožná s xbox verzí :D Citovat
Olafus Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2011 Nechcu strašit, ale takové bugy a nedodělky se opraví někdy tak za půl roku. Civilizace V šla dohrát celá až po druhém updatu. Citovat
DeSmond Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2011 Tohle kluci z cryteku vazne nezvladli...snad vyaj co nejdriv nejakej update/patch.. Citovat
Rocko Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2011 Něco pro zasmátí : http://www.eurogamer.cz/articles/crysis-2-lepsi-na-playstationu-3 Citovat
radator Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2011 Něco pro zasmátí : http://www.eurogamer.cz/articles/crysis-2-lepsi-na-playstationu-3 Nevidí si do huby :D nebo neviděl tu hru... Citovat
Smartmax Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2011 Něco pro zasmátí : http://www.eurogamer.cz/articles/crysis-2-lepsi-na-playstationu-3 Je to článek z dubna minulého roku, tak třeba to byla pravda. Pak asi zjistili, že z PS3 oni víc nedostanou a dopadlo to tak, jak to dopadlo. Jako...jestli takhle budou dopadat porty v následujících měsících (co si budem podívat, exkluzivity jsou hezká věc, ale ostatních her je daleko daleko víc), tak nevím nevím. Jako ruku na srdce...takto nízké rozlišení, bez vyhlazování....to už je důvod k zamyšlení. A pak, že nové konzole nejsou potřeba. Citovat
radator Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2011 Je to článek z dubna minulého roku, tak třeba to byla pravda. Pak asi zjistili, že z PS3 oni víc nedostanou a dopadlo to tak, jak to dopadlo. Jako...jestli takhle budou dopadat porty v následujících měsících (co si budem podívat, exkluzivity jsou hezká věc, ale ostatních her je daleko daleko víc), tak nevím nevím. Jako ruku na srdce...takto nízké rozlišení, bez vyhlazování....to už je důvod k zamyšlení. A pak, že nové konzole nejsou potřeba. to není konzolý ale neschopností vývojářů, koukni na uncharted 2... taky nepotřebují silnější stroj Citovat
Zavorka Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2011 to není konzolý ale neschopností vývojářů, koukni na uncharted 2... taky nepotřebují silnější stroj pokud děláš engine pro jeden stroj dostaneš z něco více než z engine který má být na 3 stroje to je logické Citovat
th0ca Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2011 blby je to o to vic, ze predtim nez zacli Crysis2 oznamovat, tak Crytek prohlasil oficialne, ze kdyz bude nekdy Crysis2 na konzolich, tak budou muset delat hodne kompromisu kuly XBOX360, ktera hardwarove nedokaze zvladnout to co tam chteji mit. A ze PS3 bude na 95% vytizeny nonostop pri hrani hry, ale bude vypadat luxusne... a ted nam tu hodej kus jejich lejna a reknou zerte, to je to co jste chteli :( to se mi nelibi. Citovat
radator Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2011 pokud děláš engine pro jeden stroj dostaneš z něco více než z engine který má být na 3 stroje to je logické tak ať si nechá ty kecy že je to stejný :D Citovat
Smartmax Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2011 to není konzolý ale neschopností vývojářů, koukni na uncharted 2... taky nepotřebují silnější stroj U2 je něco naprosto ale naprosto jiného. Je to především silně tuneloidní a šikovně udělaná hra, která soustředila výkon jen tam, kde je potřeba. Kdesi byl anglický článek, kde to rozebírali, jak je možné, že to vypadá takto dobře. Kdežto crysis ho potřebuje všude a na všechno. A co je nejdůležitější, je to port. Holt grafická část PS3 není žádné terno a kdo víc nezapojí Cell, nemá kde brát. Ano, samo, že crytek to asi úplně nezvládl, ale na PC to vypadá výborně a optimalizace oproti crysis 1 tentokrát dopadla špičkově. Vždyť to zvládá i grafika za ani ne 4k se slušným procákem. :cry: Citovat
DeSmond Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2011 Finalni verze musi vypadat lip...vzdyt takhle je to ostuda.....vzdyt je to horsi i nez xboxova verze a to se bali ze nebude stihat.... Citovat
radator Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2011 nevím no včera někdo z cryteku řekl že je to stejný a hotovo :D Citovat
DeSmond Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2011 nevím no včera někdo z cryteku řekl že je to stejný a hotovo :D Jenze oni to sami nepriznaj to je snad jasny....ale ted to stahli protoze vedi ze to podelali... Citovat
radator Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2011 Jenze oni to sami nepriznaj to je snad jasny....ale ted to stahli protoze vedi ze to podelali... asi vím proč to nechtěli vypustit to demo :D Citovat
rockyzz Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2011 Bylo vůbec demo/beta i pro PC? Nebo jen na konzole???? Citovat
radator Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2011 já mám stažený multiplayer demo / Betu pro pc z oficiálních stránek pokud vím Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.