vojtas_Cz Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 Jistě se někomu stalo,že když omylem pohnul s xkem když hrál ,tak mu z toho vylezlo cd s hnusným vyškrábaným kolečkem. Sice teď budu dělat reklamu,ale mě se takhle zničily 2 cd a na netu vidím,že web www.cz-hry.cz to umí opravit. Řekl jsem si,že za pokus nic nedám a poslal jsem jim to tam doporučeně a do tří dnů mi přišly obě cd na dobírku ve škvělém stavu jako nové. Takže pokud vám xbox vyflusne takhle zničené cd,neházejte do koše.Jestli 49,-Kč nebo nová hra za 1500 je rozdíl :) http://www.cz-hry.cz/opravy-cd-dvd/ Nevím jestli tohle patří do tutoriálů,ale mě to tedy mnoho pomohlo a tak tomuto webu mile rád pomůžu s reklamou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 zvlastni nejspis to dela jen nektery typ xboxu ja xbox mel na plocho na zemi, a behem hrani jsem xbox dal na vysku a zpet a takto 2x protoze sem byl zvedavy zda je toto pravda, ale disk je v poradku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 nene delaj to vsechny xka akorat kdyz to chces aby se to stalo tak se to nestane a kdyz to nehcces tak se to stane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 proč bych to někam posílal, když existují sety (má ho napříjklad solid na vyčištění poškrábaných disků) celý set vyjde cca 300 a vyčistíš s tím nějakých 100CD/DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červen 1, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 Dela to i www.jrc.cz , bud jim to poslat a nebo zanest na jakoukoliv pobocku a stoji to 50,- + dobirka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.