Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

World of Warcraft 3server


Smrtonos

Recommended Posts

O co jde? Jde o český server , který má již dlouhou tradici. Je zde nový HW poslední technologie a 100mb páteřní přípojka. Tím pádem nehrozí lagy. Proč Vás sem zvu? Chceme zvýšit počet hráčů z nynějších 150+ online. Jsou zde GM které neřeší problémy přez ticket ale hned ve hře. Pro ty zvás kteří by chtěli i nějaký ten VIP ůčet nebo odměnu nepotřebujete mnoho peněz . Je zde systém MP (Darovné sms) za které lze chtít bud levely nebo mounta. Kdo přijde na tento server a ohlásí se , že je odsud ,GM Myschoo mu dá peněžitou odměnu v podobě goldů.

Server existuje již čtvrtý rok! Máme zkušenosti....

Pokud máte zájem navštivte web www.3server.cz/wotlk

Jsou zde návody jak se připojit a denní novinky serveru.

Dáme vám víc než konkurence!

Přejděte k nám a získejte následující bonus!

Pokud naše GMko při ověřování zjistí, že jste měli nějaký lepší set na konkurenčním serveru, je jasné, že byste nemohli chodit raidy jen tak nazí. Proto v takovém případě dostanete zdarma T3 set pod podmínkou, že jakmile si někde lootnete lepší, ten současný zahodíte.

Neplatí to pro ty, kteří už k nám přešli. Spekulanti budou oceněni banem.

AKCE! Do lvlu 40 rate 4x!Od lvlu 40 rate 2x!

Tak toho využíjte a registrujte se!

Je to časově limitovaná nabídka. Do 1.9 budou tyto raty. Od 1.9 bude buď zase jen 2x pro všechny. Nebo 2x do lvlu 40 a 1x od lvlu 40.

Pokud na to však dojde slovo, lze tyto raty prodloužit :) .

Plán na červen/červenec:

Nahodit Trinity core 2 - hotovo

Sprovoznit vmware server a virtuální linux - hotovo

Opravit drobné bugy - pracuje se (developer team + sql fixeři)

Ozkoušet a otevřít Northrend - Pracuje se (GM Team) (tento a příští týden) Pokud vše pojede ok - Northrend bude otevřen koncem příštího týdne.

Nový stroj - Pracuje se (Admin) (konec června nebo začátek července)

Bude Deathkinght ?

Deathkinght - dále jen DK

Tam, kde je DK povolen (včetně oficiálních serverů) jen hráči nadávají, a proč bysme dělali stejnou chybu, jako ti druzí?Takže DK zatím NEplánujeme, do doby, dokud se trošku nezlepší jeho vyrovnanost s ostatními charaktery.

MEGAEVENT! Závody na mountech přes celý kontinent!

Příští víkend! Konkrétní datum se dovíte. Start bude v Booty bay.Event bude pravěpodobně ve večerních hodinách.Budeme možná ještě "šachovat" s koncovým datumem eventu, protože se nesmí krýt s žádným eventem, bg, arenami atd...Proto neříkám přesné datum, přesný čas.

Otázka: funguje Zul Aman?

Ano, funguje!

Vmware server + linux + Trinity core 2 = o 50% lepší hraní?

Trinity core 2 jsme zatim zkoušeli na windows mimo ostrý provoz. Mezitím se nám ale podařilo rozchodit linux x64 na vmware serveru, matesovi se podařilo vyřesit nejzásadnější problém s komunikací (pochvala před nastoupenou jednotkou) a teď už můžeme po všech problémech se zaseknutou komunikací na serveru ( já:mates 3:4 :D ) konečně fungovat s funkčním trinity core 2 na linuxu, kde by měl fungovat trinity core 2 o něco málo líp, díky lepším knihovnám a souvisejícím jádrem linuxu. Navíc si budeme moci dovolit zapnout vmapy všude (na 80% to tak zatím vypadá) + 14 000 scriptů pro creatury.

Takže máte se na co těšit a my se těšíme, že vy se budete těšit :)

Eventy každý den!

Žádné sliby!PRAVDA!

Začalo to v neděli.Včera vešlo v platnost nové pravidlo pro gm - týdně každé gm minimálně 1 nebo 2 eventy - jinak GMko skončí.No a jde to poznat. Včera 2 eventy, dnes 3.Pokud jste za poslední 3 dny nebyli ve hře, o hodně jste přišli. Ale můžete to nahradit tím, že se připojíte v příštích dnech! Ceny dostanou i zůčastnění, kteří splní úkol!

Já osobně chci uspořádat obří event a zároveň naučit GMka dělat tento event - závod na mountech, přes celý kontinent. Jedná se o event který má více než 2 hodiny, ale stojí to za to.Baví se nejen hráči, ale i gm...A ceny jsou úměrné velikosti tohoto eventu. Takže se opravdu máte na co těšit.

Převod postav!

Ano, jde to! Link ZDE http://3server.cz/wotlk/page.php?110

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

server kde bohaty lamicky muzou mit vse? blah :D

to neni o skillu, to je o penezach

nejak jsem tam nenasel jak jste na tom s dungeonama - mate uldaur? jede vam naxx? rozlisuje to poradne hero(25)/norm(10) mody? maj bossove ability jako na officu nebo jen velci hloupi mobove? O.o

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spletl ses , itemy nejsou vubec takove aby znevyhodnovaly ostatni hrace. PRakticky si lze koupit non combat peta nebo mounta.

Heroicy nastavene jak maji . Zatim se jede WOTLK ale max 70lvl kvuli bugum . Hyjal a ZA funguje na 80% jako na officu . Bossove casti a maji vsechny ability

Heroic a normal samozdrejmosti , areny a BG funkcni

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

me spis zajima jak vypada ten boj, jestli se tam meni faze a meni se na ty zvirata, jestli tam je treba udelana ta faze jak tam litaj tornada atp :)

Ze zacatku jede jak ma casti sloupy atak, po určitých ubraných procentech změní formu a funguje zase uplne uplne jinak. Jede jak má. Je potřeba mít tanky wara a druida jako tanky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Nyní nastaly obrovské změny!

Server přesunut na nový linux , který běží na trinity core x2!

Server je naprosto bez lagů a otevřel se Zul Aman který běží jak má a Hyjal

1.7.09 se otevírá plnohodnotná Wotlk a s tím 80lvl!

Gm ve hře musejí být více aktivní jinka jim rozí vyhazov

Do 40lvlu je rate 4x ! 40lvl+ rate 2x

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co takdle jeste seznam aplikovanych Patchu + cislo revize TC2 ?

Mozna ste meli zustat na Mangosu, TC2 je sice peknej emulator, ale vetsina lidi stale zustava na TC1, tak tech core patchu pro TC2 moc neni a kdyz jsou, tak vetsinou jen predelavky z TC1, ktere sou polofunkcni. Napriklat Mtmaps od Raczmana by mi u TC2 hodne chybela. Uz jen kvuli tem core patchum bych radeji zustal na mangosu, oni se o svem 3.x.x branch staraji, ale 2.4.3 branch nechali ladem, TC zase se stara o 2.4.3, ale na 3.x.x zatim celkem kasle. Jinak drzim palce, sam vim co to je tahnout server :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

plnohodnotna wotlk? :oops:

jak jdou areny, mate gear? jde vam outdoor pvp ve wintergraspu i s archavonem? je wintergrasp bezletova zona stejne jako dalaran? funguje vam obsidian jak ma i s drakama? mate tam i ten litaci fajt s malygosem? mate tam uz ulduar? padaj na 10m hero a na 25m valory?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ubohé tyhle freečka... Ještě nikoho jsem na ofiku neslyšel, že by si stěžoval na DK (max. lamy, kterým dával na prdel v PVP). A on na freečkách nefungoval ZA? No, hold kdo chce kvalitu, zaplatí si. Každopádně přeju hodně zábavy lidem, kteří se připojí, třeba to někoho vážně bavit bude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

lol tak to neivm kde hraješ, protože lidi si všeobecně stěžujou na to, že s píchodem DK nejsou classy vůbec vybalancované, což je v podstatě pravda. Jsou až moc hardcore...vem si že jsou to tankeři, co se umě healovat, vyvolávat až nějakejch 6 ghoulů nebo kolik a ještě castěj na dálku. trochu bomba proti obyčejnýmu warrovi nebo priestovi nemyslíš? ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co nového?

Fotky nového stroje

link zde

Přidána nová sekce -

Když přispějete - co za to?

30.6 se blíží...

30.6 bude přechod na verzi 3.1.3 která slibuje hodně oprav různých problémů. Otázka je, kolik problému nám to přidělá.Ale naši developeři si se vším poradí, takže nemějte strach : ) . Ve stejný den se zpřístupní Northrend a odemče level 80.

Že je to vše?

Tss..to bylo rozehřívací kolo....

Rádio x-site 3server!

Haló, zdraví vás rádio 3server, tak toto uslyšíte, když se připojíte na nové

rádio 3serveru. Zatím je ve fázi zkušebního provozu.LINK ZDE

A teď zprávy...

Tak to taky uslyšíte v rádiu 3server. Zde budou omýlány novinky ze serveru,

ale taky abyste nám nezplesnivěli u wowka, se dozvíte sem tam něco nového ze světa z kvalitních českých i zahraničních zdrojů.Žádný bulvár!

Hudba na přání + info o eventech!

Ubohé tyhle freečka... Ještě nikoho jsem na ofiku neslyšel, že by si stěžoval na DK (max. lamy, kterým dával na prdel v PVP). A on na freečkách nefungoval ZA? No, hold kdo chce kvalitu, zaplatí si. Každopádně přeju hodně zábavy lidem, kteří se připojí, třeba to někoho vážně bavit bude.

Vyvedu tě z omylu . ZA a Hyjal má každý free server jinak . Zaleží jak ti ho totiž GM naskriptuji. Neni to jenom u tehto dungu ale je to tak se vsim...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale no tak, Arcane... Vše má své pro a proti. Jediná nevybalancovaná classa po příchodu WotLK na OFIKU se mi zdál paladin, který byl až moc přeboostovaný...

před Wotlk to ještě nebylo tak strašný, v každym novym patchi někoho nerfli a zbytek byl trochu slabší...vyvážený to bylo na začátku kde to bylo o skillu. ted je to prakticky o equipu a DK jsou nerflí až až a už jsou to 2 patche po wotlk co vyšly a furt jsou nerflí jak svina..nepočítám ty drobný bug fixes patche

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu