xDante1986 Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 oznámen na xbox 360 před dvěmi minutami samotným Hideo Kojimou, z toho co jsem pochopil Xbox360 only Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roflmao Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 Už jenom čekam na to až bude Gears of war na PS 3.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 Konečně sme sebrali tenhle PS3only titul :) Jěště by to chtělo Unchartred 2 a jsem 100% spokojenej. BTW: Projekt Natal vede nad úplně vším :) PS3 zaostává (zatím) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 už se na MGS:R nehorázně tešim,jelikož sem PS fanda týhle hry, tak je to pro mě povinosti si ji zahrát:D četl sem taky že to bude taková odbočka, že už to nebude starý dobrý gameplay jako dříj,jak by taky jo s raidenem a jeho katanou:D doufám že se jim hra povede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 UPDATE: Looks like there might be confirmation that MGS: Rising could well be coming to the PlayStation 3 and PC in addition to Xbox 360. Konami's list of games on Games Press (a private PR service for the press) now shows the title coming to all three platforms. Konami unfortunately will not make official comment at this time, so we will have to wait for all the rumors to be proven true or false until tomorrow afternoon when Sony has its conference (11AM PST). .......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Všimli jste si nekdo, ze v tom teasru na místě, kde byste čekali klasický nápis tactical espionage action je nyní lightning bolt action? Doufám jenom, že to neznamena, že se dočkáme dalšího klonu DMC nebo God of War jenom s Raidenem v hlavní roly : / Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 i kdyby..bude to pecka..Kojima si netroufne udelat nejakej shit. Rikal na konferenci, ze to bude uplne nove pojeti MGS, coz neznamena spatne pojeti..tesim se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 JohnnyX360: No kazdopadne to nebude hra s plnohodnotnym tradicne silnym MGS pribehem, jelikoz vetsina Xbox hracu nema poneti o cem vubec MGS serie je (na Xbox nevysly dily 1, 3, 4, kdyz nepocitam ty super stare). Spis bych si prave vsadil na nejakou akci...typu Zone of the Raidens. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 JohnnyX360: No kazdopadne to nebude hra s plnohodnotnym tradicne silnym MGS pribehem, jelikoz vetsina Xbox hracu nema poneti o cem vubec MGS serie je (na Xbox nevysly dily 1, 3, 4, kdyz nepocitam ty super stare). Spis bych si prave vsadil na nejakou akci...typu Zone of the Raidens. :)no částečně máš pravdu,ale jak tu někdo nekdě už řikal docela dost hráčů co ma xko mělo nebo má i psp nebo ps2 včetně mě a na příběhu mi fakt docela záleží,takže by neuškodilo kdyby tam ňákej trochu bly,třeba dmc je taky akční rubačka,ale přesto si myslim že má fakt silnej příběh... . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 jak říkal No Limit....to že je to nově pojato neznamená špatně pojato.... tactical espionage akce to nebude.....to je celkem jasné...to není raidenův styl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 na raidena se mrtě těšim pro mě to bude nejlepší mgs měl jsem ho vdycky radsi nez solid snaka.. a kdyby to bylo ve stilu dmc sice by to ztratilo mgs atmosferu ale stejne to bude boží...jelikož DMC je moje nej hra na xko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 mě zrovna MGS netankuje...raději kdyby přišli na xko s Ratchet a Clank :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 mě zrovna MGS netankuje...raději kdyby přišli na xko s Ratchet a Clank :)tak záleží jak to bereš že?:D pokud si ten typ co má rád hru z bodu A do bodu B tak...př.: Crysis,parádní hra,ale poněkud prostě bez příběhu,bez něčeho co by tě nutilo hrát dál a dál,popřípadně další díl(ale zrovna crysis prej příběh má),ale jestli patříš mezi ty co maj rád i příběh a mgs jako já,tak je to jasný....já třeba hrál mgs1,2,3,ale ps3 bohužel nemám takže mgs4 ne,to byla taky jediná věc kvůli který sem přemýšlel jetli ps3 nebo xbox 360....neber to osobně,beru to obecně edit: další příklady her s příběhwem:FF,DMC,RE ... nj japonský hry prostě...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Ratchet and clank bych taky hral na ps2 sem hral 1 a 2 a na psp ratchet and clank size masters.. kdyby na xko udelali tools of destruction a ten novej (ted si nevzpomenu jak se jemnuje) tak bych jásal radostí a ještě by mohly udělat novýho spyra (toho fialovýho dráčka) ale ve starym stylu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 no co,stejnak už první díly vyšly na PC...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 nejsou už někde ňáký screeny? nebo spíš wallpapery? se mi upe líbí ten s tim raidenem a nápis:mgs: rising,ale všude sou jen scany apt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 nejsou už někde ňáký screeny? nebo spíš wallpapery? se mi upe líbí ten s tim raidenem a nápis:mgs: rising,ale všude sou jen scany apt. Co vím, tak zatim zadny novy informace nejsou ani obrazky. To poslední nejaktuálnější je, že se jedná o multiplatformu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.